Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ΗW Monitor απο που το κατεβαζω;

Εκανα ενα google search αλλα δεν το βρισκω.

Απο εδώ http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html, αν μπορείς ομως μην απαντάς σε τοσο παλιά θέματα καλύτερα να ανοίγεις ενα δικό σου θέμα για την ερώτηση που εχεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από καθαρισμό έτρεξα το OCCT test, και με 24% overclocking (3,1 GHz με ονομαστικό 2,5 GHz) σε i5-3210m έχω αυτές τις θερμοκρασίες σε Lenovo Z500.

H μέγιστη θερμοκρασία ίσα που ξεπέρασε τους 65 βαθμούς.

Το δε ανεμιστηράκι δούλευε στο ρελαντί, εντελώς αθόρυβα.

post-294072-0-82411700-1409051572_thumb.jpg

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε acer e5 572g σε gaming το cpu φτανει τους 72 ενω η καρτα 60

εχει εναν ι3 4000Μ και μια 840.

Θα εχει κανα θεμα?

καινουργιο 2 βδομαδων το λαπτοπ.

Αργοτερα θα του παρω και καμια βαση.

Δημοσ.

Και εμενα συνηθως στο acer της υπογραφης μου πιο ψηλα ειναι ο επεξεργαστης απο την καρτα.

Παιξε κανα 4ωρο και θα ανεβει η καρτα απο τους 60 βαθμους. Τοσο χαμηλες θερμοκρασιες σε καρτα μονο τα alienware και τα υπολοιπα gaming laptops κρατανε.

Δημοσ.

Εμενα το HP σε on line ταινιες ο επεξεργαστης φτανει μεχρι και 75 και η καρτα μεχρι και 65-70. Αναγκαστηκα  να κατεβασω τον επεξεργαστη στο 90% μεγιστη λειτουργια για να πεσει στους 55. αργει λιγο αλλα δεν ψηνεται. Κανενα αλλο τρικ για να τις ριξω? Εκτος απο βαση.

Δημοσ.

τι φοράει ακριβώς;

μήπως αντί για κάτι thermal pads τα αφαίρεσες και έβαλες πάστα;

πόση ποσότητα έβαλες;

προσωπικά δεν θα τους θεωρούσα και υπερβολικούς τόσους βαθμούς ,αρκεί να μην ακουμπάς 90+°C.

Μερικά DV5 είχαν άθλια συστήματα ψύξης.

Στο δικό μου dell με τον i5 2340M αυτή τι στιγμή σε idle είμαι στους 53°C με σβηστό ανεμιστήρα όμως.

Δημοσ.

Thermal pads οσα ειχε εμειναν στη θεση τους στον επεξεργαστη (P8600) και στην καρτα γραφικων (Nvidia 9600GT) ειχε παστα, εβαλα οσο ελεγε στο pdf της arctic silver 5 και την απλωσα οπως ελεγε για intel επεξεργαστες.. Η Νvidia λεει οτι παει μεχρι τους 105C και ο επεξεργαστης το ιδιο. Οσο για το αθλιο συστημα ψυξης ισως να εχεις δικιο αφου της γυναικας το probook δεν ανεβαινει πανω 40 σε ολα και ανεμιστηρακι νομιζεις οτι δεν εχει.

Δημοσ.

η AS5 θέλει ώρα για να δείξει την αξία της αν και πλέον έχουν βγει καλύτερες απο αυτή(Arctic MX-4/prolimatech pk-3 nano)

στα λάπτοπ προσωπικά βάζω λιγότερη ποσότητα απο αύτη που θα έπρεπε μιας και δεν έχουν heatspreader όπως οι dekstop cpu's και πατάει λιγότερη επιφάνεια,αλλα δεν νομίζω ότι είναι το πρόβλημα τούτο.

ο Ρ8600 ήταν γενικά ζεστός επεξεργαστής μαζί με την υπόλοιπή γενιά του,σε λάπτοπ συγγενή με τον ίδιο cpu είχα παρατηρήσει περίπου παρόμοιες θερμοκρασίεςα ακόμα και σε απλά πράγματα.

Δημοσ.

απ ότι βλέπω ελαφρά χειρότερος ο Τ6600,τι να σου πω αν νομίζεις ότι θα είσαι οκ ψυχολογικά με τις θερμοκρασίες δοκίμασε το :P

όλα στο μυαλό είναι και γω είχα αγχωθεί με τις 50άρες σε idle του δικού μου και απο ένα σημείο και μετά σταμάτησα να τις κοιτάζω και ηρέμισα και γω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...