Προς το περιεχόμενο

αναζήτηση εργασίας

gidimosxari

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι νεα στο φορουμ κ γενικα δεν ασχολουμε πολυ με τα φορουμς :ρ ελα π τωρα ομως το φερε η αναγκη :ρ

ειμαι 15 ετων, κοριτσι, και ψαχνω καποια εργασια απο 26 ιουλιου και μετα, διοτι το οικογενιακο εισοδημα δεν ειναι αρκετο για να καλυψει τις δικες μ αναγκες. εχετε εσεις καμια ιδεα;; :/

Δημοσ.

ναι οκ!! αλλα δε μπορω να βρω σε καφετερια επειδη αργησα να ψαξω. εαν παρει τιποτα το αυτι σας για φυλλαδια πειτε μ κ μενα!! (αθηνα) κ ξερετε ποσο παει περιπου την ωρα;; εχω ακουσει πως ειναι εξεφτελιστηκες οι τιμες :/

Δημοσ.

Βασικά όπως και να'χει είσαι μικρούλα! :-D

Δεν μπορείς δυστυχώς σ'αυτή την ηλικία να κάνεις πολλά πράγματα...φυλλάδια,σερβιτόρα σε κάποιο "χαλαρό" καφέ,να βοηθάς σε κάποιο μαγαζί π.χ. ζαχαροπλαστείο/παιδότοπο κ.λπ.,τίποτα ιδιαίτερα σε νεαρότερα παιδιά αν είσαι καλή μαθήτρια,τι άλλο;

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 26 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 26 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Μα καλά, είσαι 15 χρονών κοριτσάκι και έβαλες όνομα γίδιμοσχάρι; :mad:

Δεν μπορούσες να βάλεις πχ το όνομά σου ας πούμε;

Είναι τελείως αντιαισθητικό και ούτε γέλιο βγάζει ούτε τίποτα.

Να ήσουν από κανένα κάτω/άνω χωριουδάκι να έλεγα πάει στο διάλο αλλά από Αθήνα κιόλας.

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να το βλέπω, με πιάνει κάτι. :eek:

Πες μας το μικρό σου όνομα τουλάχιστον να συνεννοηθούμε

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 26 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 26 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

^^κοιτα ποιος μιλαει! :P

γραψτε ακυρο.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 26 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 26 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Θέλω κοσμιότητα εδώ ε, σοβαρά.

gidimosxari

εγινε.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 26 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 26 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

15+ is legal αλλά πράγματι, ας σοβαρευτούμε μη φάμε κάνα μπαν.

Μπορούμε να βρούμε κάπου τον νόμο για αυτό;

Δημοσ.

ναι οκ!! αλλα δε μπορω να βρω σε καφετερια επειδη αργησα να ψαξω. εαν παρει τιποτα το αυτι σας για φυλλαδια πειτε μ κ μενα!! (αθηνα) κ ξερετε ποσο παει περιπου την ωρα;; εχω ακουσει πως ειναι εξεφτελιστηκες οι τιμες :/

Ακόμα δεν βρήκες την δουλειά, ρωτάς πόσο πάει η ώρα?

Οι σερβιτόρες που ξέρω εγώ 30-35 το 8ωρο παίρνουν. Πήγαινε ποτοπωλεία της Πανορμου και ρώτα στις καφετέριες μπαράκια, λογικά τώρα παίρνουν μερικοί άδειες μπορεί να σε πάρουν για κανέναν μήνα.

Ψάξε σε καμιά κατασκήνωση ως ομαδαρχέσα

Να πληρωθεί του Αγίου Ποτέ..... :-D

Δημοσ.

Σε όλες τις δουλειές είναι εξεφτελιστικές οι τιμές... Ελληνική πραγματικότητα :devil: Για 6 ωρο διανομή door to door έχω ακούσει 25-27 ευρώ . Γενικά γύρω στα 4 ευρώ πάει η ώρα. Πολλές εταιρείες όμως ούτε για φυλλάδια δέχονται ανήλικους , πρεπει να το ψάξεις το θέμα.

Αγγελίες κατά καιρούς έχω δει στο xe.gr και για φυλλάδια ή μπορείς να ψάξεις στο google για εταιρείες διανομής φυλλαδίων και να παίρνεις τηλ. να ρωτήσεις .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...