Προς το περιεχόμενο

Σκληρος στα τελευταια του

panosflow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τωρα τελευταια ο δισκος που κ που κολλαει ,αλλες φορες οταν κατεβαζω και αντιγραφω αρχεια μου βγαζει σφαλματα κλπ..παει για αλλαγη?

Με προβληματιζει οτι δεν το κανει συνεχεια ..θα μου τον αλλαξουν?

Δειτε και ενα screen..

post-187228-0-56504300-1309088915_thumb.png

Δημοσ.

Τρέξε το επίσημο checking tool της WD, φαντάζομαι θα υπάρχει στο site της. Αν έχει εγγύηση και αναφέρει σφάλμα που σηκώνει αλλαγή, τον επιστρέφεις. Αυτά που αναφέρονται στο screen-shot είναι bad & weak sectors αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Κατεβασα το επισημο απο WD και μου το βγαζει το smart PASS..

Αλλα οταν παω να τρεξω test ειτε quick ειτε extended μου βγαζει σφαλμα και δεν ολοκληρώνετε ο ελενγχος..

Ο σκληρος ηταν σε laptop αλλα τωρα τον χρησιμοποιώ σαν εξωτερικο..

Αν εχει οντως προβλημα θα τον βαλω ξανα μεσα και θα παρω την dell τηλ.

Δημοσ.

Κατεβασα το επισημο απο WD και μου το βγαζει το smart PASS..

Αλλα οταν παω να τρεξω test ειτε quick ειτε extended μου βγαζει σφαλμα και δεν ολοκληρώνετε ο ελενγχος..

Ο σκληρος ηταν σε laptop αλλα τωρα τον χρησιμοποιώ σαν εξωτερικο..

Αν εχει οντως προβλημα θα τον βαλω ξανα μεσα και θα παρω την dell τηλ.

H Dell δεν έχει πρόβλημα αν βγάλεις hardware από προιόν και γενικά αν το ανοιξεις αρκεί τα Parts που χαλάνε να είναι δικά της (αυτά δηλαδή που είχε μέσα το Pc)... Πάρε τους ένα τηλ αύριο και ζήτα αντικατάσταση αφού πάρεις τα δεδομένα σου...

Δημοσ.

Παιδια εκανα ενα Full scan με το hdtune αν και μου φενεται δεν ολοκλρηρωθηκε μεχρι τελους..

Για δειτε ..τι ΛΕτε?

post-187228-0-92068000-1309115551_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι κόλλησε στο τέλος και πάλι όμως για να των αλλάξουν πρέπει να των βγάλει χαλασμένο το επίσημο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Να υποθεσω το θα εμφανιζει προβλημα οταν κοντευει να γεμίσει?

Μιας και αρχισε τα προβληματα στα τελευταια 90 giga..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...