panosflow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Παιδια τωρα τελευταια ο δισκος που κ που κολλαει ,αλλες φορες οταν κατεβαζω και αντιγραφω αρχεια μου βγαζει σφαλματα κλπ..παει για αλλαγη? Με προβληματιζει οτι δεν το κανει συνεχεια ..θα μου τον αλλαξουν? Δειτε και ενα screen..
antonl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τρέξε το επίσημο checking tool της WD, φαντάζομαι θα υπάρχει στο site της. Αν έχει εγγύηση και αναφέρει σφάλμα που σηκώνει αλλαγή, τον επιστρέφεις. Αυτά που αναφέρονται στο screen-shot είναι bad & weak sectors αν δεν κάνω λάθος.
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 http://support.wdc.com/product/download.asp?modelno=wd5000bevt&x=14&y=8 Κατέβασε από το λινκ το πρόγραμμα ελέγχου της WD (Data Lifeguard Diagnostic for Windows) μόνο αν πει αυτό ότι είναι για αλλαγή θα σου των κάνουν αλλαγή.
stm00192 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αμμεσα back up... και εφόσον είναι στην εγγύηση βουρ για αλλαγή!!
panosflow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Κατεβασα το επισημο απο WD και μου το βγαζει το smart PASS.. Αλλα οταν παω να τρεξω test ειτε quick ειτε extended μου βγαζει σφαλμα και δεν ολοκληρώνετε ο ελενγχος.. Ο σκληρος ηταν σε laptop αλλα τωρα τον χρησιμοποιώ σαν εξωτερικο.. Αν εχει οντως προβλημα θα τον βαλω ξανα μεσα και θα παρω την dell τηλ.
karmen1983 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Κατεβασα το επισημο απο WD και μου το βγαζει το smart PASS.. Αλλα οταν παω να τρεξω test ειτε quick ειτε extended μου βγαζει σφαλμα και δεν ολοκληρώνετε ο ελενγχος.. Ο σκληρος ηταν σε laptop αλλα τωρα τον χρησιμοποιώ σαν εξωτερικο.. Αν εχει οντως προβλημα θα τον βαλω ξανα μεσα και θα παρω την dell τηλ. H Dell δεν έχει πρόβλημα αν βγάλεις hardware από προιόν και γενικά αν το ανοιξεις αρκεί τα Parts που χαλάνε να είναι δικά της (αυτά δηλαδή που είχε μέσα το Pc)... Πάρε τους ένα τηλ αύριο και ζήτα αντικατάσταση αφού πάρεις τα δεδομένα σου...
panosflow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Παιδια εκανα ενα Full scan με το hdtune αν και μου φενεται δεν ολοκλρηρωθηκε μεχρι τελους.. Για δειτε ..τι ΛΕτε?
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ναι κόλλησε στο τέλος και πάλι όμως για να των αλλάξουν πρέπει να των βγάλει χαλασμένο το επίσημο πρόγραμμα.
panosflow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Να υποθεσω το θα εμφανιζει προβλημα οταν κοντευει να γεμίσει? Μιας και αρχισε τα προβληματα στα τελευταια 90 giga..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.