krinos21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδια.Εδω και παρα πολυ ωρα προσπαθω να μετατρεψω ενα αρχειο avi σε DVD ωστε να το κανω burn.Χρησιμοποιω το winavi και μου πεταει ενα error "Can't decode this file!Maybe the file is broken or the relative docoder is not installed! Προσπαθω επισης και με το ConverXToDVD αλλα αγνοει το αρχειο.Μηπως ξερετε τι φταιει?
kenmitsakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 πατας στο ConverXToDVD και δεν σου βρεισκη το ανοιγη το αρχειο τι ακριβως λεει ;
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Φόρτωσε το εν λόγο βίντεο στο Mediainfo πάνε στο view και διάλεξε text κάνε αντιγραφή επικόλληση όλες της πληροφορίες στο επόμενο μήνυμα σου.
krinos21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Φόρτωσε το εν λόγο βίντεο στο Mediainfo πάνε στο view και διάλεξε text κάνε αντιγραφή επικόλληση όλες της πληροφορίες στο επόμενο μήνυμα σου. General Complete name : C:\Documents and Settings\johN\Φάκελος\video.avi Format : AVI Format/Info : Audio Video Interleave File size : 1.37 GiB Duration : 1h 35mn Overall bit rate : 2 060 Kbps Writing application : VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2540/release) Writing library : VirtualDubMod build 2540/release Video ID : 0 Format : MPEG-4 Visual Format profile : Advanced Simple@L5 Format settings, BVOP : 2 Format settings, QPel : No Format settings, GMC : No warppoints Format settings, Matrix : Default (MPEG) Muxing mode : Packed bitstream Codec ID : XVID Codec ID/Hint : XviD Duration : 1h 35mn Bit rate : 1 922 Kbps Width : 688 pixels Height : 336 pixels Display aspect ratio : 2.048 Frame rate : 25.000 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Compression mode : Lossy Bits/(Pixel*Frame) : 0.333 Stream size : 1.28 GiB (93%) Writing library : XviD 58 Audio ID : 1 Format : MPEG Audio Format version : Version 1 Format profile : Layer 3 Codec ID : 55 Codec ID/Hint : MP3 Duration : 1h 35mn Bit rate mode : Constant Bit rate : 128 Kbps Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 44.1 KHz Compression mode : Lossy Stream size : 87.2 MiB (6%) Alignment : Split accross interleaves Interleave, duration : 40 ms (1.00 video frame) Interleave, preload duration : 500 ms πατας στο ConverXToDVD και δεν σου βρεισκη το ανοιγη το αρχειο τι ακριβως λεει ; απλως γραφει οτι το αγνοει....
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Όπως είναι πάρε το αρχείο και αντέγραψε το κάπου αλλού ή άλλαξε το όνομα του φακέλου και ξανά δοκίμασε. Το «Τα έγγραφά 0μου» και ιδίως το « - » στην αρχή του φακέλου είναι αυτοκτονίες.
krinos21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Όπως είναι πάρε το αρχείο και αντέγραψε το κάπου αλλού ή άλλαξε το όνομα του φακέλου και ξανά δοκίμασε. Το «Τα έγγραφά 0μου» και ιδίως το « - » στην αρχή του φακέλου είναι αυτοκτονίες. Φιλε μου το εκανα, αντεγραψα σε αλλο φακελο το αρχειο και παλι ακριβως το ιδιο συμβαινει.Εμφανιζει το ιδιο error.
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Χμ κανονικά το convertX δεν έχει λόγο να μην το βλέπει(αν και δεν θυμάμαι αν έχει εσωτερικά codec) κατέβασε και τρέξε αυτό to codec http://www.xvidmovies.com/codec/
krinos21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Χμ κανονικά το convertX δεν έχει λόγο να μην το βλέπει(αν και δεν θυμάμαι αν έχει εσωτερικά codec) κατέβασε και τρέξε αυτό to codec http://www.xvidmovies.com/codec/ Ωραιος φιλε μου τωρα κανει Convert ..To winavi.Ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.