thanos713 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, θα ήθελα να δημιουργήσω ένα ghost image και να το περάσω μέσω δικτύου σε όλους τους υπολογιστές που είναι στο ίδιο δίκτυο, κάτι τέτοιο είναι εφικτό; Ευχαριστώ προκαταβολικά, Θάνος.
mikelamar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τότε βάλτο στο φάκελο shared, εφόσον θα είναι το ίδιο για όλους του υπολογιστές, γιατί να έχεις τόσα πολλα αντίγραφα του ίδιου αρχείου.
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τότε βάλτο στο φάκελο shared, εφόσον θα είναι το ίδιο για όλους του υπολογιστές, γιατί να έχεις τόσα πολλα αντίγραφα του ίδιου αρχείου. Δεν σου λέει να το αποθηκεύσει παντού λέει να το περάσει παντού, Θάνο γίνεται αυτό που λες αλλά πρέπει όλοι οι Η/Υ να έχουν το ολόιδιο hardware αλλιώς θα έχεις προβλήματα επίσης πρέπει η έκδοση του ghost να είναι για αυτήν την δουλειά π.χ. corporate edition ή Ghost Solution Suite.
thanos713 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δεν σου λέει να το αποθηκεύσει παντού λέει να το περάσει παντού, Θάνο γίνεται αυτό που λες αλλά πρέπει όλοι οι Η/Υ να έχουν το ολόιδιο hardware αλλιώς θα έχεις προβλήματα επίσης πρέπει η έκδοση του ghost να είναι για αυτήν την δουλειά π.χ. corporate edition ή Ghost Solution Suite. Με acronis γίνεται τίποτα;
thanos713 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τα ίδια πάνω κάτω. Και άμα υπάρχει ολόιδιο hardware πώς το κάνεις;
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Και άμα υπάρχει ολόιδιο hardware πώς το κάνεις; Μπορείς να πάρεις μια ιδέα από εδώ βασικά καλό θα ήταν να έψαχνες συγκεκριμένες οδηγίες για την έκδοση που σκοπεύεις να δουλέψεις.
thanos713 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Χμμμ, κατάλαβα, θα το ψάξω, ευχαριστώ πολύ.
salida Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Για πες μας λίγο σε πόσα pc θέλεις να περάσεις ghost...αν δεν μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟ αριθμό δεν συμφέρει να το κάνεις μέσο δικτύου (αναφερόμαστε ΠΑΝΤΑ σε ίδιο ακριβώς hardware υπολογιστών ειδικά Motherboard ίδιες σε όλους) 1) πρέπει ούτως ή άλλως να πας τοπικά στο κάθε υπολογιστή και να τρέξεις ένα bootable disc. (ίσως χρειαστεί να setάρεις δίκτυο) 2) λόγο δικτύου το image deployment θα αργήσει αρκετά, ειδικά σε 100mbps δίκτυο που είναι το πιο πιθανό να έχεις (αν μιλάμε για αρκετά Pc να προτιμήσεις multicast(στέλνει μια φορά το image και τραβάνε τα client)) Αν μιλάμε για καμιά 10αριά pc σου προτείνω να το κάνεις χειροκίνητα με ACRONIS, ξήλωσε όλους τους δίσκους απο όλα τα pc και πάνω σε ένα μηχάνημα ξεκίνα τα clone, μετά σε 2 μετά σε 4 κ.ο.κ.
thanos713 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αν μιλάμε για καμιά 10αριά pc σου προτείνω να το κάνεις χειροκίνητα με ACRONIS, ξήλωσε όλους τους δίσκους απο όλα τα pc και πάνω σε ένα μηχάνημα ξεκίνα τα clone, μετά σε 2 μετά σε 4 κ.ο.κ. Μάλλον αυτό θα κάνω, ευχαριστώ πολύ.
nogoso Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αν μιλάς για windows 7 μπορείς να κάνει ένα image ανεξαρτήτου hardware και το περνάς κανονικά.
thanos713 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αν μιλάς για windows 7 μπορείς να κάνει ένα image ανεξαρτήτου hardware και το περνάς κανονικά. Ώπα, για πες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.