Προς το περιεχόμενο

προβλημα με συνδεσεις internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για portforward μιλας; μεσα απο το router ειναι αυτο αλλα στο συγκεκριμενο δεν εχω ιδεα, δες αριστερα που σου εχει content filtering, καπου εκει ειναι.λογικα το kaspersky το ειχες ρυθμισμενο απο πριν οποτε δε θα εχεις προβλημα.

Δημοσ.

μπωρο για παραδειγμα να βγαλω την προστασια απο το kaspersky τοτε θα ειναι coomple ή πρεπει και απο εδω να το κλεισω ;

post-215593-0-50191800-1309088407_thumb.png

Δημοσ.

ειναι μια λυση να τα κλεισεις αλλα ψαχτο λιγο.θα το βαλεις εξαιρεση στις ρυθμισεις του kaspersky.και θα ανοιξεις και μια πορτα απο το router.εκει που λεει content filtering

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να ανοιξω εκει εγω εχω βρει ενα προγραμμα και το κανει αυτο του λεω πιο παιχνιδι θελω και την ανοιγει ;)

οκ ευχαριστω και παλυ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

πατησα auto setup αλλα δεν τελειωνει ποτε .

πηγα χειροκεινιτα και κοιταξε σωστα δεν ειναι εβαλα το e-mail ποθ εχω απο την εταιρια [email protected] και τον κωδικο παταω apply αλλα

τι κανω λαθος ;

Ποτε σε κανενα ρουτερ μην κανεις auto setup>παντα θα θυμασαι .pppoe/llc vpi 8 vci 35.

αν περιμενεις με το auto καληνυχτα.ολα manual παντα

να σε ρωτησω τι διαφορα εχουν ολα αυτα για το κλειδωμα το ασυρματο δικτυο ;

Καταγραφή3.PNG

wep.το πιο απλο κλειδωμα σπαει ευκολα

wpa-psk το αμεσως επομενο καλυτερο.

wpa2 -psk ακομα καλυτερο απο το wpa

wpa+wpa2 .το κανεις αυτο για θεματα συμβατοτητας.αν ενα pc συνδεεται με wpa2 θα συνδεθει με wpa2.αν το pc η να πω καλυτερα η καρτα δεν υποστηριζει για χ υ λογο wpa2 θα παιξει με wpa.ειναι μια καλη επιλογη για να παιζουν ολα

τα τελευταια αν θυμαμαι καλα ειναι κατι για radius servers

εχω αλλη μια ερωτησεει επειδη θελω να εξερεσω ενα παιχνιδι απο τον πυτοροιχο μου πως το πετυχενω ;

Το θελω για να με βρεισκουν κατι φιλο επειδη θα ανοιγω εναν μικρο server τι πρεπει να κανω ;

χρεισιμοποιω kaspersky internet security 2011 το fireware του υπολογιστη το εχω κλίση.

το αφηνεις να περασει απο το Firewall των windows

το αφηνεις να περασει απο το kaspersky.

το firewall στο ρουτερ δεν θα σε πειραξει αλλα καλο ειναι για μενα να το κανεις disable

επισης κανονικα πρεπει να κανεις port forward στο ρουτερ.το firewall συνηθως στο ρουτερ γινεται bypass οταν κανεις port forward

μπωρο για παραδειγμα να βγαλω την προστασια απο το kaspersky τοτε θα ειναι coomple ή πρεπει και απο εδω να το κλεισω ;

Καταγραφή.PNG

απλα αφηνεις να περασουν τα ports Που θες.δεν χρειαζεται να το κλεισεις ολο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...