Προς το περιεχόμενο

προβλημα με συνδεσεις internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χτες μετα τιν διακοπη ρευματος οταν ηρθε το ρευμα κατι στο modem ξερυθμιστικε και δεν εχω net ειμαι στην hol συνδρομυτης και εχω ενα netgear DG834D v4

μπηκα στο DNS (ετσι λεγεται ; ) 192,168,0,1 εβαλα us: admin pass: password

πατησα auto setup αλλα δεν τελειωνει ποτε .

πηγα χειροκεινιτα και κοιταξε σωστα δεν ειναι εβαλα το e-mail ποθ εχω απο την εταιρια [email protected] και τον κωδικο παταω apply αλλα τιποτα

post-215593-0-29978100-1309084466_thumb.png

εδω δεν αλλαξα τιποτα μονο αpply παταω

post-215593-0-39354100-1309084467_thumb.png

και για το αυρματο δεν με ενδιαφερει ακομα να αλλαξω καδικους και παταω μονο apply

post-215593-0-33580600-1309084472_thumb.png

τι κανω λαθος ;

Δημοσ.

πανω στο modem εχεις ενα λαμπακι dsl

ειναι σταθερο; αν ναι, δες στο πρωτο screenshot που ανεβασες, λεει encapsulation pppoa, δοκιμασε pppoe

Δημοσ.

ναι ειναι σταθερο , το αλλαξα αλλα παλι τιποτα ομως ανοιξε ενα νεο textbox κατω απο το κωδικο του e-mail μου τι γραφω εκει γενικα το ε-μαιλ πρεπει να το βαλω

post-215593-0-29615100-1309085735_thumb.png

Δημοσ.

οκ και απο εκει.

λοιπον, στο basic settings το κρατας με pppoe οπως ειναι, μπαινεις στο adsl settings και εχεις vpi8 vci35 και βαλε το multiplexing method σε llc.αν παλι δε μπαινει τους παιρνεις τηλεφωνο. Πιθανον να εχει κατι λαθος το password

Δημοσ.

οκ και απο εκει.

λοιπον, στο basic settings το κρατας με pppoe οπως ειναι, μπαινεις στο adsl settings και εχεις vpi8 vci35 και βαλε το multiplexing method σε llc.αν παλι δε μπαινει τους παιρνεις τηλεφωνο. Πιθανον να εχει κατι λαθος το password

αντε δουλεψε σε ευχαριστω παρε 5αστερια απο εμενα !!!!

Δημοσ.

διαφορετικα encryptions ειναι.τωρα το εχεις κλειστο.το πιο ασφαλες θεωρειται το wpa-psk/wpa2.παιζουν και συμβατοτητες ομως με το λειτουργικο.οποτε ξεκινα απο αυτο που σου ειπα και βλεπεις.αν δε σου κανει πας σε wpa-psk σκετο και παει λεγοντας

Δημοσ.

εχω αλλη μια ερωτησεει επειδη θελω να εξερεσω ενα παιχνιδι απο τον πυτοροιχο μου πως το πετυχενω ;

Το θελω για να με βρεισκουν κατι φιλο επειδη θα ανοιγω εναν μικρο server τι πρεπει να κανω ;

χρεισιμοποιω kaspersky internet security 2011 το fireware του υπολογιστη το εχω κλίση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...