kenmitsakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 χτες μετα τιν διακοπη ρευματος οταν ηρθε το ρευμα κατι στο modem ξερυθμιστικε και δεν εχω net ειμαι στην hol συνδρομυτης και εχω ενα netgear DG834D v4 μπηκα στο DNS (ετσι λεγεται ; ) 192,168,0,1 εβαλα us: admin pass: password πατησα auto setup αλλα δεν τελειωνει ποτε . πηγα χειροκεινιτα και κοιταξε σωστα δεν ειναι εβαλα το e-mail ποθ εχω απο την εταιρια [email protected] και τον κωδικο παταω apply αλλα τιποτα εδω δεν αλλαξα τιποτα μονο αpply παταω και για το αυρματο δεν με ενδιαφερει ακομα να αλλαξω καδικους και παταω μονο apply τι κανω λαθος ;
Sarandis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εχεις συγχρονισμο; δοκιμασε και στο encapsulation pppoe
kenmitsakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εχεις συγχρονισμο; δοκιμασε και στο encapsulation pppoe για βοηθα περισοτερο επειδη δεν γνωριζω .
Sarandis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 πανω στο modem εχεις ενα λαμπακι dsl ειναι σταθερο; αν ναι, δες στο πρωτο screenshot που ανεβασες, λεει encapsulation pppoa, δοκιμασε pppoe
kenmitsakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ναι ειναι σταθερο , το αλλαξα αλλα παλι τιποτα ομως ανοιξε ενα νεο textbox κατω απο το κωδικο του e-mail μου τι γραφω εκει γενικα το ε-μαιλ πρεπει να το βαλω
Sarandis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 στα αποκατω μη γραψεις τιποτα. καπου αριστερα ειδα wan settings, στειλε ενα screenshot
kenmitsakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 οκ κενο το αφηνω παρε και μια εικονα απο το wansetup
Sarandis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 οκ και απο εκει. λοιπον, στο basic settings το κρατας με pppoe οπως ειναι, μπαινεις στο adsl settings και εχεις vpi8 vci35 και βαλε το multiplexing method σε llc.αν παλι δε μπαινει τους παιρνεις τηλεφωνο. Πιθανον να εχει κατι λαθος το password
kenmitsakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 οκ και απο εκει. λοιπον, στο basic settings το κρατας με pppoe οπως ειναι, μπαινεις στο adsl settings και εχεις vpi8 vci35 και βαλε το multiplexing method σε llc.αν παλι δε μπαινει τους παιρνεις τηλεφωνο. Πιθανον να εχει κατι λαθος το password αντε δουλεψε σε ευχαριστω παρε 5αστερια απο εμενα !!!!
kenmitsakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 να σε ρωτησω τι διαφορα εχουν ολα αυτα για το κλειδωμα το ασυρματο δικτυο ;
Sarandis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 διαφορετικα encryptions ειναι.τωρα το εχεις κλειστο.το πιο ασφαλες θεωρειται το wpa-psk/wpa2.παιζουν και συμβατοτητες ομως με το λειτουργικο.οποτε ξεκινα απο αυτο που σου ειπα και βλεπεις.αν δε σου κανει πας σε wpa-psk σκετο και παει λεγοντας
kenmitsakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εχω αλλη μια ερωτησεει επειδη θελω να εξερεσω ενα παιχνιδι απο τον πυτοροιχο μου πως το πετυχενω ; Το θελω για να με βρεισκουν κατι φιλο επειδη θα ανοιγω εναν μικρο server τι πρεπει να κανω ; χρεισιμοποιω kaspersky internet security 2011 το fireware του υπολογιστη το εχω κλίση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.