thanos2718 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τι προτεινετε για αγωρα γουρουνας για διακοπες?Ποσο χρονων πρεπει να εισαι για διπλωμα?Κατα προτιμηση κοντα στην περιοχη Θεσσαλονικης ή Χαλκιδικης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 γιατί να αγοράσεις και να μη νοικιάσεις?? δίπλωμα αυτοκινήτου θέλει και είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέχρι 50 κυβικά, απαιτείται άδεια μοτοποδηλάτου και ΔΕΝ μπορεί να οδηγήσει γουρούνα με δίπλωμα αυτοκινήτου. Με δίπλωμα αυτοκινήτου οδηγεί γουρούνα από 51 κυβικά και πάνω. Επιβεβαιωμένο 1500%, επειδή μόλις πριν από δύο μέρες μίλησα με την Τροχαία Πειραιά ρωτώντας αυτό ακριβώς το πράγμα, γιατί ακόμα και το Υπουργείο Συγκοινωνιών δεν ήξερε να μου απαντήσει. Προσοχή, γιατί τις περισσότερες φορές δεν νοικιάζουν αν δεν είσαι 21, όπως συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα, ενώ πολλοί ζητούν και πιστωτική κάρτα ως εγγύηση. Εγώ ψάχνομαι για αγορά γουρούνας και βρήκα πολλές φτηνές στο γνωστό site αναζήτησης οχημάτων. Όμως, κάποιοι φίλοι μου είπαν να προσέξω μια συγκεκριμένη μάρκα, της οποίας η αντιπροσωπεία ή έκλεισε ή άλλαξε αφεντικό, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τα ανταλλακτικά. Καλές διακοπές σε όσους πάνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos2718 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Και εγω για αγωρα σκεφτομαι μεχρι 1000 ευρω το πολυ!Εχεις να μου προτεινεις τιποτα?Ποια ειναι αυτην η μαρκα που λες?Και ποιες οι καλυτερες μαρκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Και εγω για αγωρα σκεφτομαι μεχρι 1000 ευρω το πολυ!Εχεις να μου προτεινεις τιποτα?Ποια ειναι αυτην η μαρκα που λες?Και ποιες οι καλυτερες μαρκες? Με 1000 ευρώ δεν βρίσκεις αξιόλογη γουρούνα. Εγώ σε όσες εκθέσεις έχω ρωτήσει, μου προτείνουν Kymco γιατί τις θεωρούν αξιόπιστες. Τι να σου πω, είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με μηχανές και δεν είμαι σε θέση να σου προτείνω κάτι. Πάντως εγώ θα πάρω Kymco με 2000-2500 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.