ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλημερα, θα ηθελα τα φωτα σας σε ενα θεματακι. Προσφατα αγορασα την οθονη LG E90 και θα ηθελα να την καθαρισω. Το προβλημα ειναι πως η προηγουμενη οθοηνη ηταν TFT του 2005 ή 2006 ενω αυτη που αγορασα ειναι LED και το σετ καθαρισμου της procare που εχω λεει πως ειναι μονο για TFT/CRT/LCD. Ακομη μηπως κανω καμια ζημια επειδη η οθονη ειναι υπερβολικα λεπτη ? Ευχαριστω. Εκανα λαθος, ανεβασα το θεμα μου σε λαθος κατηγορια... πως κανω delete ? ευχαριστω (Διορθωθηκε) Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2011 από ThOmPsOn
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Θα το μεταφέρει κάποιος moderator φαντάζομαι το θέμα. Τώρα για την οθόνη εγώ τις καθαρίζω όλες με ενα λεπτό και απαλό πανάκι με ελάχιστη πίεση στην οθόνη. Δεν νομίζω οτι χρειάζεται ολη αυτη η φασαρία με τα καθαρηστικά κτλπ.
STORM1978 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Λεπτο πανακι ?? με νερο ετσι ? ουτε που να το σκεφτεσε νερακι!!! σκετο πανακι εστω ελαχιστα νοτισμενο. εναλακτικη λυση κατι σαν αυτο
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 υγρο πανακι στιμμενο καλα ισα ισα να ειναι υγρο.οχι να σταζει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ακριβώς όπως το είπε ο Ntinaras... πάντως πρέπει να είναι με διαφορά από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα το συγκεκριμένο, άπειρα topics
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω παιδια, για δειτε αν παρω αυτο: Q-Connect ? Στις οδηγιες στο κουτι λεει: 1) βγαζω το ρευμα 2)να χρησιμοποιησω νερο και να το στυψω (σα μπουγαδα) 3)να καθαρισω την οθονη απο την μια πλευρα πολυ απαλα πχ αν ξεκινησω δεξια... μονο δεξια και οχι φτυνω το πανακι και καθαριζω κυκλικα οπως ο [...] (δεν θημαμαι ονομα) στην ταινια που λεει θελω μια πορτοκαλα και του λεει ο αλλος απο πορτοκαλι ?? ^^ 4)Με μεγαλα κιτρινα γραμματα σε κυκλο με Χ στη μεση λεει να μην χρησιμοποιησω chemicals. Γνωμες,,,,, Ευχαριστω παιδια, για δειτε αν παρω αυτο: Q-Connect ? Στις οδηγιες στο κουτι λεει: 1) βγαζω το ρευμα 2)να χρησιμοποιησω νερο και να το στυψω (σα μπουγαδα) 3)να καθαρισω την οθονη απο την μια πλευρα πολυ απαλα πχ αν ξεκινησω δεξια... μονο δεξια και οχι φτυνω το πανακι και καθαριζω κυκλικα οπως ο [...] (δεν θημαμαι ονομα) στην ταινια που λεει θελω μια πορτοκαλα και του λεει ο αλλος απο πορτοκαλι ?? ^^ 4)Με μεγαλα κιτρινα γραμματα σε κυκλο με Χ στη μεση λεει να μην χρησιμοποιησω chemicals. Γνωμες,,,,,
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 γιατι να δωσεις 11 ευρω για κατι που μπορεις να το κανεις τσμαπα τελειως?
ninos30 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 γιατι να δωσεις 11 ευρω για κατι που μπορεις να το κανεις τσμαπα τελειως? +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα