panos2171 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml Καλη περιπτωση ο σκληρος και το laptop της fujitsu.
haris_led Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ο εκτυπωτής μου έκανε καλή αίσθηση, περίπου 10 ευρώ κάτω από το skroutz, και με μια γρήγορη αναζήτηση στο ebay βλέπω 2x refills για το τόνερ με 47 δολάρια τελική, το θέμα είναι ότι μας λείβονται λεφτά και για δεύτερο εκτυπωτή!
default Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εχω παραγγειλει τον σκληρο. Ξερει κανεις τιποτε για την αξιοπιστια (πανω απο ολα) και την ταχυτητα αυτου του δισκου?
zeremefico Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Το λάπτοπ του EShop η αυτό ASUS-X52JU-SX289V;
chios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εχω παραγγειλει τον σκληρο. Ξερει κανεις τιποτε για την αξιοπιστια (πανω απο ολα) και την ταχυτητα αυτου του δισκου? Αυτόν εννοείς? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303659&sid=1 δεν κάνει για λειτουργικό αυτός είναι πολύ αργός 5400στρ είναι όμως καλός για αποθηκευτικό χώρο και δεν ανεβάζει θερμοκρασίες
default Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αυτόν εννοείς? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303659&sid=1 δεν κάνει για λειτουργικό αυτός είναι πολύ αργός 5400στρ είναι όμως καλός για αποθηκευτικό χώρο και δεν ανεβάζει θερμοκρασίες IntelliPower (5400 έως 7200RPM)
chios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αν τον θέλεις για backup είναι αστέρι για λειτουργικό ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
default Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αν τον θέλεις για backup είναι αστέρι για λειτουργικό ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Φιλε μου δεν ειμαι ειδικος σε hardware οποτε δε κανω τον εξυπνο. Ομως απο την στιγμη που υποτιθεται οτι ο δισκος αυτος υποστηριζει την τεχνολογια να τρεχει ειτε με 5400 οταν ειναι idle ειτε με 7200 οταν εχει work load τοτε για ποιο λογο δε κανει για λειτουργικο?
chios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Φιλε μου δεν ειμαι ειδικος σε hardware οποτε δε κανω τον εξυπνο. Ομως απο την στιγμη που υποτιθεται οτι ο δισκος αυτος υποστηριζει την τεχνολογια να τρεχει ειτε με 5400 οταν ειναι idle ειτε με 7200 οταν εχει work load τοτε για ποιο λογο δε κανει για λειτουργικο? γενικά δεν συνιστάτε να βάλεις λειτουργικό σε δίσκους green και δεν υπάρχει λόγος είναι φτιαγμένοι για αποθηκάριοι. Διάβασε στην κατάλληλη ενότητα για τους σκληρούς. Αν θυμάμαι καλά έχουν ένα σύστημα κάθε 8 δευτ να παρκάρουν τις κεφαλές για εξοικονόμηση ενέργειας γι'αυτό και δεν κάνουν για λειτουργικό. Οι ειδικοί ας διαφωτίσουν.
karasardelis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 γενικά δεν συνιστάτε να βάλεις λειτουργικό σε δίσκους green και δεν υπάρχει λόγος είναι φτιαγμένοι για αποθηκάριοι. Διάβασε στην κατάλληλη ενότητα για τους σκληρούς. Αν θυμάμαι καλά έχουν ένα σύστημα κάθε 8 δευτ να παρκάρουν τις κεφαλές για εξοικονόμηση ενέργειας γι'αυτό και δεν κάνουν για λειτουργικό. Οι ειδικοί ας διαφωτίσουν. Ας μην είμαστε απόλυτοι... Σε όλα μου τα Desktops (3 έχω), έχω βάλει Green δίσκους στις 5400 στροφές και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σίγουρα ένας δίσκος στις 7200 στροφές είναι λίγο πιο γρήγορος, αλλά είναι πιο θορυβώδης και ζεσταίνεται περισσότερο. Μια χάρά είναι οι δίσκοι των 5400 για λειτουργικό σύστημα και ο περισσότερος κόσμος δεν βλέπει διαφορά από έναν δίσκο 7200.
chios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ας μην είμαστε απόλυτοι... Σε όλα μου τα Desktops (3 έχω), έχω βάλει Green δίσκους στις 5400 στροφές και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σίγουρα ένας δίσκος στις 7200 στροφές είναι λίγο πιο γρήγορος, αλλά είναι πιο θορυβώδης και ζεσταίνεται περισσότερο. Μια χάρά είναι οι δίσκοι των 5400 για λειτουργικό σύστημα και ο περισσότερος κόσμος δεν βλέπει διαφορά από έναν δίσκο 7200. Υπό προϋποθέσεις μπορείς να βάλεις π.χ HTPC που θέλεις ησυχία και χαμηλές θερμοκρασίες είναι ΟΚ. Για PC όμως που τρέχει παιχνίδια και καθημερινές εφαρμογές ιντερνετ κλπ, δεν υπάρχει λόγος να βάλεις green, εγώ έχω στο pc μου black και ο δίσκος πετάει δεν θα τον άλλαζα με τπτ. Εχω δουλέψει pc με green και είναι αυτό που λέμε τα ζώα μου αργά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Φιλε μου δεν ειμαι ειδικος σε hardware οποτε δε κανω τον εξυπνο. Ομως απο την στιγμη που υποτιθεται οτι ο δισκος αυτος υποστηριζει την τεχνολογια να τρεχει ειτε με 5400 οταν ειναι idle ειτε με 7200 οταν εχει work load τοτε για ποιο λογο δε κανει για λειτουργικο? γιατί ουσιαστικά δεν τρέχει ποτέ στα 7200rpm, marketing trick, είναι σχεδόν πάντα στα 5400rpm και αυτό φαίνεται από τα benchmarks με "green editions" της Seagate που είναι στα 5900rpm, οι οποίοι είναι πιο γρήγοροι από αυτούς της WD...
SpirtouLisS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 να πω για τη superzoom της fuzifilm (fujifilm s2800)οτι ειναι μετρια σε ολα. αν τη θελεις κανεις παντως στο amazon uk κοστιζει 156€ με δωρεαν μεταφορικα για ελλαδα. αλλα γενικα δεν αξιζει ουτε τα τα 156... και ασε το eshop να γραφει υπεπροσφορα τα 189€ σε αυτη την τιμη μεταχειρισμενη fujifilm HS10 ετη φωτος μπροστα απο 2800
LouCi4er Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ας μην είμαστε απόλυτοι... Σε όλα μου τα Desktops (3 έχω), έχω βάλει Green δίσκους στις 5400 στροφές και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σίγουρα ένας δίσκος στις 7200 στροφές είναι λίγο πιο γρήγορος, αλλά είναι πιο θορυβώδης και ζεσταίνεται περισσότερο. Μια χάρά είναι οι δίσκοι των 5400 για λειτουργικό σύστημα και ο περισσότερος κόσμος δεν βλέπει διαφορά από έναν δίσκο 7200. Kαλα,οτι ο περισσοτερος κοσμος δεν βλεπει διαφορα απο ενα δισκο 7200 ειναι μαλλον δικο σου συμπερασμα.
rapier Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Το λάπτοπ του EShop η αυτό ASUS-X52JU-SX289V; Καμιά πρόταση για την ανωτέρω σύγκριση? Ποιο laptop μπορεί να θεωρηθεί εφάμιλλο του Fujitsu της προσφοράς για να έχουμε μια εικόνα σύγκρισης? Thnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.