spyros83 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Παιδιά τα λεφτά μπήκαν μόνα τους στο λογαριασμό μου!!! Χωρίς να κάνω τίποτα και δεν ξέρω γιατι αλλά είμαι και +2 ευρό πάνω!!!Αυτα είναι!!! Σας ευχαριστώ όλους για τισ συμβουλές που μου παρήχατε
coolerman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 τουλαχιστον λυθηκε το προβλημα σου με τον ¨κινεζο¨ και πηρες τα χρηματα σου πισω! καλες αγορες απο εδω και περα :-D
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ωραίος τέλος καλό ολα καλά και ειναι μην πέσεις σε τέτοια περίπτωση
g_alkis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Παιδιά τα λεφτά μπήκαν μόνα τους στο λογαριασμό μου!!! Χωρίς να κάνω τίποτα και δεν ξέρω γιατι αλλά είμαι και +2 ευρό πάνω!!!Αυτα είναι!!! Σας ευχαριστώ όλους για τισ συμβουλές που μου παρήχατε Όπως σου είπα, τα λεφτά γυρνάνε απευθείας στο λογαριασμό. Επειδή έβαλες σχετική φωτό από τις αγορές σου, θα σε συμβούλευα να μην ψωνίζεις από Ασιάτες. Τουλάχιστον πράγματα αξίας. Θα γλιτώσεις χρήματα και νεύρα.
spyros83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά, ναι όντως τα κινέζικα είναι μια ζωή κινέζικα... Αλλά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις λένε. Ας γίνει ένα καλό μάθημα για μένα και όποιος διαβάσει το ποστ απο την αρχή να είναι ποιο προσεκτικός.
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παιδιά τα λεφτά μπήκαν μόνα τους στο λογαριασμό μου!!! Χωρίς να κάνω τίποτα και δεν ξέρω γιατι αλλά είμαι και +2 ευρό πάνω!!!Αυτα είναι!!! Σας ευχαριστώ όλους για τισ συμβουλές που μου παρήχατε Φιλε ποσο καιρο εκαναν να μπουν τα χρηματα απο την ημερα που ο πωλητης "issued the refund" δηλαδα εκανε στο paypal την επιστροφη?Γιατι και εγω περιμενω μια επιστροφη χρηματων και δεν γνωριζω ποσες μερες κανει η επιστροφη!Ευχαριστω!
spyros83 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 2 ημέρες φίλε μου! 27 μου έκανε refund 29 είδα το χρήμα στον λογαριασμό της τράπεζας μου όχι στο paypal.
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Και τα χρηματα ηταν αμεσως διαθεσιμα? για καποια αγορα για παραδειγμα!Τα χρηματα μπαινουν εκει απο οπου εγινε η αγορα!Γιατι σε εμενα εχουν περασει πανω απο 2 ημερες και δεν ειδα χρηματα!Δεν πηγα στην τραπεζα δηλαδη να δω αλλα προσπαθησα να κανω αγορα και η καρτα ηταν αδεια ακομη! EDIT: Σημερα μπηκαν τα χρηματα στην καρτα,και ηταν ολα μια χαρα!Εκανε refund στις 30/6 και σημερα στις 5/7 τα χρηματα ηταν μεσα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.