Προς το περιεχόμενο

eBay Note: This user is no longer registered on eBay.

spyros83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ζητα επιστροφή να ξεμπερδευεις μαζί του...ο τύπος το πάει για αναβολή σε αναβολή ώστε να χάσεις το δικαίωμα για claim. Χώρια που αν κλείσεις το case, δεν έχεις δικαίωμα να ξανανοιξεις σε περίπτωση που δεν σου έρθει το δήθεν resend.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση του έστειλα τώρα μήνυμα να μου δώσει τα χρήματά μου πίσω + τα μεταφορικά που πλήρωσα κανονικά!!!

Τώρα πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ? Στο ebay ? Και αν λέει ότι θα τα στείλει και δεν μου τα στείλει τι θα γίνει ?

Λέει ότι ο πωλητής έχει 7 μέρες να ανταποκριθεί αφού μου έστειλε απάντηση τώρα τι γίνεται?

Πφφφ...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στείλε ενα email και στο ebay και ενημέρωσε τους οτι μετα απο την τάδε επικοινωνία με τον πωλητή ζήτησα επιστροφή χρημάτων.

Δημοσ.

Στείλε ενα email και στο ebay και ενημέρωσε τους οτι μετα απο την τάδε επικοινωνία με τον πωλητή ζήτησα επιστροφή χρημάτων.

Να στείλω αλλά σε ποια διεύθυνση? Αυτή δεν έχουν την δυνατότητα να δουν την επικοινονία μας?

+ το escalate πως το κάνω μετά το πέρας τον 7 ημερών? Είναι κάποιο κουμπί που εμφανίζεται τότε?

Δημοσ.

Μόλλις μου έστειλαν μήνυμα ότι έγινε η επιστροφή των χρημάτων!!!

Αυτά τα λεφτά που θα τα δω ότι μου ήρθαν θέλει κάποιο διάστημα? Γιατί στο paypal και στον λογαριασμό τράπεζας δεν μπήκε κάτι ακόμα λογικά θέλει κάποιο χρόνο?

Ακόμα ... αυτό το esclate τελικά πως γίνεται σε περίπτωση που έχω ανάλογο πρόβλημα?

Δημοσ.

την πληρωμη την εκανες μεσω paypal σωστα?

αν την ειχες κανει απευθειας απο visa τι θα γινοταν???

επειδη σκεφτομαι κι εγω να προβω σε μια αγορα απο ebay συντομα (για πρωτη φορα),

μεσω paypal να πληρωσω? η μεσω προπληρωμενης καρτας?

παντως bravo στο ebay για την σοβαροτητα που δειχνει!

Χαιρομαι Σπυρο για τη θετικη εξελιξη της υποθεσης σου!

Δημοσ.

Και εγώ παιδιά, δεν με λένε Σπύρο... άσχετο αλλά εγώ κάνω της αγορές μου πάντα με paypal!!! Δεν παίζει ρόλο αν θα έχεις visa χρεωστική η προπληρωμένη το ίδιο πράγμα είναι ανάλογα τι σε βολεύει εσένα και πως νιώθεις ποιο ασφαλής...

Επιτέλους παιδιά αν ήξερα θα κυνηγούσα και νωρίτερα μια άλλη υπόθεση που είχα αλλά είχαν περάσει η 45 μέρες... οπότε διαβάστε καλά και μετά κάντε αγορές απο ebay και ιδικά απο κίνα μεριά γιατι παίζει πολύ fake και σε ερώτηση που τους κάνω αν είναι fake η original απαντάνε οτι δεν ξέρουν και έχουν και αυτοί αγοράσει απο τρίτους (κορόιδεμα μες τα μάτια μας δηλαδή) έχουν πολλά " trick " οι κινέζοι στο ebay!!!

Όντως φίλε SPANK Ο επιμένων νικά !!! Πάντως θα περιμένω να δώ τα χρήματα μου στο λογαριασμό μου και μετά θα χαρώ 100% :-)

Δημοσ.

1.αφου σου γραφε οτι ο user εχει διαγραφει πως σου απανταγε?υπαρχει ακομη το account/store του?

2.το μηνυμα που σου ηρθε οτι σταλθηκαν τα λεφτα ειναι απο το ebay ή απο αυτον?

(εγω παλι νομιζω οτι τα λεφτα γυρνανε στο paypal οποτε εκει θα επρεπε να φαινονται.αν θες να τα μεταφερεις στην καρτα σου πρεπει να τα μεταφερεις εσυ)

Δημοσ.

(εγω παλι νομιζω οτι τα λεφτα γυρνανε στο paypal οποτε εκει θα επρεπε να φαινονται.αν θες να τα μεταφερεις στην καρτα σου πρεπει να τα μεταφερεις εσυ)

θα συμφωνησω με το φιλο απο πανω.. δεν μπαινουν αυτοματα τα χρηματα απο το paypal στο λογαριασμο σου! πρεπει να κανεις Withdraw στο paypal για να μπουν τα χρηματα σου στο λογαριασμο σου μετα απο 2 εργασιμες μερες.. ειχα το ιδιο προβλημα και εγω πριν απο λιγες μερες με εναν γερμανο... αλλα "μιλησε" το paypal και πηρα τα χρηματα (110 ευρω) μου πισω..

Δημοσ.

1.αφου σου γραφε οτι ο user εχει διαγραφει πως σου απανταγε?υπαρχει ακομη το account/store του?

Είχε το mail μου παιδιά από την συναλλαγή πριν τον διαγράψουν όπως και εγώ το δικό του.

Το μήνυμα ότι μου στάλθηκαν τα χρήματα μου ήρθε και απο το ebay ( Να ελένξω το λογαριασμό μου στο paypal ότι μπήκαν τα χρήματα στο ιστορικό. Δηλ. εγινε επιστροφή)

Αλλά και απο το paypal ότι έγινε refunded!!! Καθώς μου έκλεισαν και αυτόματα το case που είχα ανοίξει...Οπότε ναι σωστά τα χρήματα είναι στο paypal, Για να τα μεταφέρω στην κάρτα τι πρέπει να κάνω τώρα? Πώς γίνεται?

θα συμφωνησω με το φιλο απο πανω.. δεν μπαινουν αυτοματα τα χρηματα απο το paypal στο λογαριασμο σου! πρεπει να κανεις Withdraw στο paypal για να μπουν τα χρηματα σου στο λογαριασμο σου μετα απο 2 εργασιμες μερες.. ειχα το ιδιο προβλημα και εγω πριν απο λιγες μερες με εναν γερμανο... αλλα "μιλησε" το paypal και πηρα τα χρηματα (110 ευρω) μου πισω..

Στο Account Type τι να επιλέξω? Ακόμα από το ιστορικό πώς θα μεταφέρω τα χρήματά μου στο balance? Επίσης σε χρεώνει κάτι το paypal για αυτήν την συναλλαγή?

•  
  • Checking
  • Savings

Δημοσ.

Είχε το mail μου παιδιά από την συναλλαγή πριν τον διαγράψουν όπως και εγώ το δικό του.

Το μήνυμα ότι μου στάλθηκαν τα χρήματα μου ήρθε και απο το ebay ( Να ελένξω το λογαριασμό μου στο paypal ότι μπήκαν τα χρήματα στο ιστορικό. Δηλ. εγινε επιστροφή)

Αλλά και απο το paypal ότι έγινε refunded!!! Καθώς μου έκλεισαν και αυτόματα το case που είχα ανοίξει...Οπότε ναι σωστά τα χρήματα είναι στο paypal, Για να τα μεταφέρω στην κάρτα τι πρέπει να κάνω τώρα? Πώς γίνεται?

Στο Account Type τι να επιλέξω? Ακόμα από το ιστορικό πώς θα μεταφέρω τα χρήματά μου στο balance? Επίσης σε χρεώνει κάτι το paypal για αυτήν την συναλλαγή?

•  
  • Checking
  • Savings

στο balance τα "βλεπεις" τα χρηματα σου?

εγω προσωπικα εβαζα τον λογαριασμο μου της winbank που κανω αγορες αλλα δεν το δεχοταν και εβαλα αλλον λογαριασμο και ολα κομπλε! savings(ταμιευτηριο) θα επιλεξεις!

αναλογως το ποσον.. αν δεν κανω λαθος (το εχω διαβασει εδω) πανω απο 100 ευρω δεν πρεπει να σε χρεωνει αν ειναι κατω απο αυτο το ποσον μαλλον ναι..

Δημοσ.

στο balance τα "βλεπεις" τα χρηματα σου?

εγω προσωπικα εβαζα τον λογαριασμο μου της winbank που κανω αγορες αλλα δεν το δεχοταν και εβαλα αλλον λογαριασμο και ολα κομπλε! savings(ταμιευτηριο) θα επιλεξεις!

αναλογως το ποσον.. αν δεν κανω λαθος (το εχω διαβασει εδω) πανω απο 100 ευρω δεν πρεπει να σε χρεωνει αν ειναι κατω απο αυτο το ποσον μαλλον ναι..

Από το ιστορικό που δείχνει τώρα τα χρήματά μου θέλει κάποιες μέρες να περάσουν στο balance? Περνάνε μόνα τους?

Δημοσ.

Από το ιστορικό που δείχνει τώρα τα χρήματά μου θέλει κάποιες μέρες να περάσουν στο balance? Περνάνε μόνα τους?

στο balance περνανε απευθειας!1 ημερα πρεπει να θελει για να τα δεις στο paymend status τι σου λεει? εχει ολοκληρωθει η επιστροφη χρηματων προς εσενα

αν θες βαλε ενα screenshot απο paypal

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...