viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Βασικα ηθελα να συνεχισω πανω σ' αυτο που ελεγα, γι' αυτο το quote. Μαθε να διαβαζεις τι γραφεται, ειπα "εμενα". Δε του ειπα πως θα γινει το ιδιο και μ' αυτον. Ξαναδιαβαζω το ποστ σου και βλεπω οτι εχεις κανει quote στο "Και η αθληση βεβαιως βοηθαει" που εγραψα κι απο κατω λες -εμμεσως πλην σαφως- πως λεω οτι η αθληση δε βοηθαει. Καμ ον. βασικα μαθε να θυμασαι οτι ανεφερες και το πιθανοτερο
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 βασικα μαθε να θυμασαιοτι ανεφερες και το πιθανοτερο Α, παρεξηγηση τοτε. Δεν αναφερθηκα στον αθλητισμο οταν το ελεγα, αλλα σε ολα τα πραγματα που ειχα αναφερει (συμπερασματικα), για τα ενδιαφεροντα. Ουσιαστικα λεω πως σε κανουν να νιωθεις καλυτερα αλλα ειναι αδυνατο να εισαι καθαρα και σταθερα καλα γιατι μπαινουν στη μεση παντοτε οι περιβαλλοντικες συνθηκες. Αναφερεσαι στο βιβλιο που προτεινα ( Χορχε Μπουκαι - Να σου πω μια Ιστορια ) η γενικοτερα προς ολα τα βιβλια περι ψυχολογιας; Οχι, δεν το 'χω διαβασει το βιβλιο αυτο. Και θα 'μουν βλακας αν εγραφα κατι τετοιο γενικως για τα βιβλια ψυχολογιας. Ειπα συγκεκριμενα για ποια. edit: Οταν λες βιβλια ψυχολογιας τί εννοεις; μιλας για βιβλια που εχουν στοχο να σου φτιαξουν τη διαθεση, οχι για την επιστημη της ψυχολογιας... ε;
NikosFE Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Οταν λες βιβλια ψυχολογιας τί εννοεις; μιλας για βιβλια που εχουν στοχο να σου φτιαξουν τη διαθεση, οχι για την επιστημη της ψυχολογιας... ε; http://www.greekbook...ke-horhe.person Ορθολογισμος ρε. Ορθολογισμος+ενοτητα=κοινωνικη επανασταση. Λεω εγω τωρα... Ο φιλος μας θελει μια λυση αμεσα, εαν περιμενει οταν γινει και αν θα γινει αυτη η κοινωνικη επανασταση, (που δεν σημαινει και κατι, μπορει να ειναι και χειροτερα τα πραγματα) θα περασει πολυ καιρος και αυτο δεν ειναι καλο για την ψυχολογια του, πρεπει να πατησει ενα φρενο! Αυτο εμενα μου φαινεται πιο λογικο και πιο ρεαλιστικο απο το να περιμενει την κοινωνικη επανασταση! Δεν λεω οτι με αυτα που του προτεινα θα δει θαυματα, αλλα ειναι καποιες λυσεις, που μπορουν να τον βοηθησουν!
The_Judas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Το οικονομικό πρόβλημα επηρεάζει τα πάντα. Έχεις τίποτα δάνεια; Έχεις άλλη περιουσία; Τα βγάζεις πέρα σε γενικές γραμμές;
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 http://www.greekbook...ke-horhe.person Ο φιλος μας θελει μια λυση αμεσα, εαν περιμενει οταν γινει και αν θα γινει αυτη η κοινωνικη επανασταση, (που δεν σημαινει και κατι, μπορει να ειναι και χειροτερα τα πραγματα) θα περασει πολυ καιρος και αυτο δεν ειναι καλο για την ψυχολογια του, πρεπει να πατησει ενα φρενο! Αυτο εμενα μου φαινεται πιο λογικο και πιο ρεαλιστικο απο το να περιμενει την κοινωνικη επανασταση! Δεν λεω οτι με αυτα που του προτεινα θα δει θαυματα, αλλα ειναι καποιες λυσεις, που μπορουν να τον βοηθησουν! Δεν του ειπα εγω να περιμενει την επανασταση, του προτεινα και καποια πραγματα που θα απαλυνουν το προβλημα. Αλλο αυτο ομως, αλλο η αμεση λυση. Αμεση λυση δεν υπαρχει, αν υπηρχε δε θα μιλουσαμε για λυσεις που θα παρουν καιρο και ειναι και λιγο πιθανες.
yioula Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 κοψε τις ειδησεις στο συνταγμα θα ριξεις μουτζες θα βρισεις αυτους που τους αξιζει θα βρεις αδελφοσυνη κανα γκομενακι κ ψηγματα αμεσης δημοκρατιας.διαλογου κ συντροφους βρες την αγαπη κ το χαμογελο σε στιγμες με δικους σου ανθρωπους ή σε απλους ανθρωπους σταματα να σκεφτεσαι πολυ αλλα κ το χρημα, εχασε την αξια του πια...
black_widow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Παρόμοια ψυχολογία έχω και εγώ μόνο που είμαι και άνεργη . Έχει επηρεάσει τα πάντα : τις φιλικές μου σχέσεις , τις σχέσεις μου γενικά και τον τρόπο ζωής μου . Εκτός από το να κατασκευάζεις ιστοσελίδες με τι άλλους τομείς Internet ασχολείσαι ; Βλέπω ότι πολλές εταιρείες του κλάδου σου ασχολούνται και με επαγγελματικούς καταλόγους θεματικούς δικούς τους. Προφανώς προσεγγίζουν πιο εύκολα πελάτες για να τους κάνουν και την ιστοσελίδα. Άλλες εταιρείες αναλαμβάνουν μικρά projects του τύπου να φτιάχνουν facebook pages και να αναλάβουν την προώθηση τους. Υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξεις δικά σου templates για joomla , wordpress themes και να τα πουλάς με τη μορφή συνδρομής ; Για τα έξοδα σου δε ρωτάω γιατί φαντάζομαι ήδη θα έχεις σκεφτεί τι να κόψεις.
xpapias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Νομίζω ότι όλος ο κόσμος είναι έτσι. Και όσο δε φαίνεται διέξοδος μπροστά τόσο τα πράγματα θα πάνε χειρότερα. Καλό θα ήταν να τα συζητήσεις όλα αυτά με ένα ψυχίατρο πάντως.
Thanos1972 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εγω προτεινω παντως αντι να ξεκινησεις να μιλας με ψυχιατρο,ξεκινα να μιλας με κανενα φιλαρακι σου.να ξεκινησετε παλι τις βολτες και γενικα να κανεις πραγματα τα οποια εκανες παλια πριν την σχεση σου.
opera Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εγω προτεινω παντως αντι να ξεκινησεις να μιλας με ψυχιατρο,ξεκινα να μιλας με κανενα φιλαρακι σου.να ξεκινησετε παλι τις βολτες και γενικα να κανεις πραγματα τα οποια εκανες παλια πριν την σχεση σου. συμφωνώ και επαυξάνω με τον συνονόματο Θάνο και επίσης για τις επόμενες μέρες αν είσαι Αθήνα κατέβα στο Σύνταγμα, θα βρείς πολύ κόσμο να συζητήσεις και να εκτονωθείς.
gbras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Θα πρεπει να περιμενεις να περασει ο χρονος. Καποια στιγμη τα πραγματα θα αλλαξουν. Πριν ενα χρονο εμεινα χωρις δουλεια και λιγο νωριτερα ειχα χωρισει απο 9 χρονια σχεση. Τωρα εχω την καλυτερη δουλεια που ειχα ποτε και μια κοπελα καλυτερη απο την προηγουμενη. Μεχρι να τα βρω αυτα, χρησιμοποιησα τον ελευθερο χρονο μου για να χασψ τα παραπανισια κιλα που ειχα, και προσπαθησα να χαιρομαι με οτι εχω φιλους, τρεξιμο στο παρκο.Απλα πραγματα. Καποια στιγμη ολα αλλαξαν. Καλως η κακως ροδα ειναι και γυριζει. Μια περιοδο θα ειναι ολα μαυρα , καποια αλλη ολα ασπρα και καπου εκει αναμεσα θα ειναι και ολα τα υπολοιπα. Τιποτα ομως δε θα ειναι μονιμο να το θυμσαι αυτο.
SlackulatoR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Διάβασε αυτό το θέμα:"Πως να πλησιασω μια γυναικα στο gym", νομίζω θα σου λυθούν όλα τα προβλήματα αυτομάτως από το γέλιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.