thanocaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ψυχολογικο roller coaster η ολη φαση.. Δεν μπορούσες να το θέσεις καλύτερα!
viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 1 ανοιξε offshore καπου 2 χτυπα σε τιμες τους φιλιπινεζους του επαγγελματος σου [ειναι ακριβοι τωρα πια] 3 ... 4 profit
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εγώ είμαι αναίσθητος σε κάτι τέτοια. Βαριέμαι να ανησυχήσω για το αύριο (αν και δεν είμαι βολεμένος ούτε έχω φράγκα). Αν έρθουν καλά τα πράγματα έχει καλός , αν όχι στα τέτοια μας και προχωράμε , η ζωή είναι μικρή και χάνουμε χρόνο με το να μιζεριάζουμε.
kage Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 1.υγεια 2.για την δουλεια...vworker,freelancer,groupbuys(στυλ.groupon)ολοι πια εχουν με 100-300ε 3 ετοιμες σελιδες.custom αλλαζει το θεμα...Ο λογος να "σκοτωσεις" τις τιμες ειναι μπας και μπει κανενας στο σιτε σου και εκτιμησει (αν κανεις καλη δουλεια)το portfolio σου ή αυτοι που θα τους φτιαξεις σελιδα να σου στειλουν και τα γειτονικα μαγαζια. 3.ξεχνα την πρωην γιατι μην ξεχνας οι γυρω της θα της λενε οτι και οι δικοι σου...Αν δεν εχεις φιλους ή δεν μπορεις να κανεις κονε με κοπελες αλλαζει το θεμα. (οσο απαισιοδοξος θα εισαι και θα γυρνας συζητησεις γυρω απο την καταντια, τοσα περισσοτερα θα χανεις σε ολους τους τομεις)
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 οπως ειπωθηκε και στο "FRIENDS" .. we are on a break τωρα, οποτε το γκομενακι με παραλια δεν πανε πακετο αυτη τη στιγμη.. ειδησεις κανονικα δεν βλεπω αλλα εκατσα χτες να δω τα νεα τσεκουρια για τους ελευθερους επαγγελματιες και επαθα πλακα θα πας στην ροδο η οποιοδηποτε αλλο νησι που μαζευει αγγλους τουριστες. θα κανεις οτι κανουν κι αυτοι, δλδ πινεις μεχρι να μην ξερεις που πατας, πως να γυρισεις πισω στο ξενοδοχειο σου, δεν σε νοιαζει τπτ απολυτως, βουτας την πρωτη αγγλιδα τουριστρια που θα πεσει μπροστα σου και την πηδας σε μια σκοτεινη γωνια. την αλλη μερα θα εισαι περδικι.
thanocaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 θα πας στην ροδο η οποιοδηποτε αλλο νησι που μαζευει αγγλους τουριστες. θα κανεις οτι κανουν κι αυτοι, δλδ πινεις μεχρι να μην ξερεις που πατας, πως να γυρισεις πισω στο ξενοδοχειο σου, δεν σε νοιαζει τπτ απολυτως, βουτας την πρωτη αγγλιδα τουριστρια που θα πεσει μπροστα σου και την πηδας σε μια σκοτεινη γωνια. την αλλη μερα θα εισαι περδικι φυματικός και δεν θα σε απασχολούν τα άλλα προβλήματά σου.
salamalekum Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ναι υγεια πανω απολα, γιαυτο παλευω μην την χασω. αυτο το "ξεχνα την πρωην" οκ μαζι σου, αλλα 4 χρονια ειναι αυτα δε σβηνονται ετσι.. κια θα παλεψω καποια στιγμη για επανασυνδεση, ο χρονος ειναι ενα ειδους καλου γιατρικου. θα δειξει. το θεμα ειναι πως ΟΛΑ αυτα με επηρεαζουν και την τελικη θελω να αισθανομαι μεσα μου ηρεμα και οχι μεσα στην ξενερα και στο αγχος/λυπη κτλ.. τι εννοεις "οι γυρω της θα της λενε οτι και οι δικοι μου" ?
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ναι υγεια πανω απολα, γιαυτο παλευω μην την χασω. αυτο το "ξεχνα την πρωην" οκ μαζι σου, αλλα 4 χρονια ειναι αυτα δε σβηνονται ετσι.. κια θα παλεψω καποια στιγμη για επανασυνδεση, ο χρονος ειναι ενα ειδους καλου γιατρικου. θα δειξει. το θεμα ειναι πως ΟΛΑ αυτα με επηρεαζουν και την τελικη θελω να αισθανομαι μεσα μου ηρεμα και οχι μεσα στην ξενερα και στο αγχος/λυπη κτλ.. τι ενοεις "οι γυρω της θα της λενε οτι και οι δικοι μου" ? Γιατί σε χώρισε ? λόγο της διάθεσης σου η για κάποιο σοβαρό λόγο ? πες μας , στους ψυχολόγους τα λέμε όλα, ανοίξου αγαπητέ.
thanocaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μάλλον εννοεί πως θα τις λένε να σε ξεχάσει και να βγει έξω να γνωρίσει κόσμο. Και αν πέσει πάνω στον Αλέτζο ξέχνα την για πάντα.
salamalekum Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Lol [την κυρια του spoiler δε την γνωριζω] το τι οδηγησε στον χωρισμο ειναι αλλη κουβεντα, ενταξει το οτι υπηρχαν προβληματα, υπηρχαν. το οτι εγιναν λαθοι εγιναν . και απο τις 2 πλευρες. τι να λεμε τωρα.. ολη αυτη η πιεση εβγαινε με λαθος τροπο [και οχι δε την χτυπουσα να προλαβω τους εξυπνους ]
thanocaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Lol [την κυρια του spoiler δε την γνωριζω] το τι οδηγησε στον χωρισμο ειναι αλλη κουβεντα, ενταξει το οτι υπηρχαν προβληματα, υπηρχαν. το οτι εγιναν λαθοι εγιναν . και απο τις 2 πλευρες. τι να λεμε τωρα.. ολη αυτη η πιεση εβγαινε με λαθος τροπο [και οχι δε την χτυπουσα να προλαβω τους εξυπνους ] Μπορεί αυτό να ήταν το πρόβλημα εξ'αρχής...
panagos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Να σκέφτεσαι κάθε ημέρα ότι υπάρχουν και χειρότερα, από τα δικά σου. Να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν άνθρωποι με ανίατες αρρώστειες που πονάνε κάθε λεπτό της ημέρας.Να σκέφτεσαι ότι ένας 32 χρονος όπως εσύ, στην Αφρική διανύει χιλιόμετρα για να πιει δυο ποτήρια νερό.Να χαίρεσαι που βλέπεις τον ήλιο,που ακούς τα πουλιά, ακόμα και τα συζυγικά καυγαδάκια,που έχεις δυο χέρια για να χειροκροτήσεις! Και άλλα πολλά αγαπητέ μου ,πάρα πολλά! Σκεπτόμενος συνεχώς ότι υπάρχουν χειρότερα, μπορεί να αισθανθείς καλύτερα (μια παρηγοριά δηλαδή) αλλά είναι πλασματική η αίσθηση. Στην ουσία δεν βελτιώνεται τίποτα γύρω σου. Το να κρίνεις δε, καταστάσεις σε τριτοκοσμικές χώρες με την κατάσταση εδώ, είναι εντελώς αφελές και ανούσιο. Μπορείς να χαίρεσαι τον ήλιο και να ακούς τα πουλάκια, αλλά λεφτά έτσι δεν μπαίνουν στην τσέπη σου (εφόσον αυτός είναι ο σκοπός σου φυσικά). Δες την πραγματικότητα, δες τα κενά και τις αδυναμίες της αγοράς, γίνε καλύτερος επαγγελματίας από τους ανταγωνιστές σου. Στην Ελλάδα, το "μυστικό" της επιτυχίας είναι να είσαι συνεπής, τίμιος και ειλικρινής στη δουλειά σου (αυτό που θεωρείται δεδομένο σε πιο προηγμένες χώρες). Δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος με την έννοια να έχεις το καλύτερο πτυχίο ή τις περισσότερες γνώσεις. Αν δεν μπορείς να έχεις τις 3 αξίες που έγραψα, δεν θα ξεχωρίσεις. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου. Στην τελική, μπορεί να είσαι και γαμώ τα παιδιά αλλά αυτό δεν σου εξασφαλίζει την θέση σου στην αγορά. Πρέπει να είσαι και λίγο λύκος. Αν το βάλεις κάτω, αν παραιτηθείς, αν αφήνεις τους άλλους να σε λυπούνται, δεν πρόκειται να βελτιωθεί η κατάσταση που θέλεις να βελτιώσεις. Η Γη θα συνεχίσει να γυρίζει και εσύ απλά θα είσαι άλλος ένας που το έβαλε κάτω. Πουτάνα κοινωνία; Μάλλον. Σκατοκράτος; Σίγουρα. Η Γη είναι ένα τεράστιο πεδίο μάχης. Ο λύκος τρώει το πρόβατο. Αποφάσισε τι θα είσαι. Βρες λύση.
thanocaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Πανάγο, το πρόβλημα δεν είναι μόνο το οικονομικό. Απλά ένα σημαντικό κομμάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.