Προς το περιεχόμενο

Πλαινό παράθυρο για corsair obsision d800

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πώπω ... προσπαθώντας να διαβάσω κάποια posts και να βγάλω νόημα ζαλίστηκα.... :wacko:

@SPANK, δεν θα στο συνιστούσα να το κάνεις, εκτός και αν δεν σε χαλάει η σκόνη μετά.

Το τούλι θα πρέπει να το αλλάζεις κάθε τρείς και λίγο μιας και θα τιγκάρει / φρακάρει στην σκόνη, χώρια το άσχημο της εμφάνισης (προσωπική άποψη).

Δεν καταλαβαίνω που δεν σε καλύπτει το airflow του κουτιού έτσι όπως είναι. Τον κάτω ανεμιστηρα εισαγωγής τον πρόσθεσες? αναφέρομαι στο πάτωμα του case, χωράει άλλος ένας 140άρης άνετα.

Επίσης, άλλη μια ιδέα είναι να τοποθετήσεις το κουτί πιο ψηλά, στηρίζοντάς το στα πόδια μπρός και πίσω με κάποιο τρόπο ώστε να μεγαλώσει η απόσταση απο το πάτωμα.

Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσεις και την εισσροή σκόνης στο εσωτερικό αλλά θα βελτιωθεί και το airflow στο εσωτερικό.

Εγώ αυτό έχω κάνει. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι τον ανεμιστήρα που είναι τελίως κάτω δεν τον έχω βάλει χμμ λές να βελτιώθει η κατάσταση ?

Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα αν μπορείς να το πείς οτι οταν κλέινω το πλαινό ανεβαίνουν λίγο οι θερμοκρασίες και το καταλαβαίνω διότι αν το πιάσω δεν καίει μεν αλλα ειναι ζεστό το plexi δεδομένου οτι και η noctua ειναι σε απόσταση αναπνοής απο το plexi...αλλα και η 570 βγάζει πολύ ζέστη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...