SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Καλημέρα Ψάχνω βασικά να βγάλω το πλαινό πλαστικό (plexiglass) παράθυρο του obsidian, θέλω να το αντικαταστήσω με άλλο που θα έχει ανοιχτέι τρύπα για να μπεί μεγάλος αθόρυβος ανεμιστήρας (σαν το haf) για να δρωσίζει κάρτα γραφικών και το υπόλοιπο σύστημα. Υπάρχει τέτοια έτοιμη λύση η καλύτερα να βρώ απο καπου το plexiglass να το κόψω στα μέτρα μου να ανοίξω τρύπα να μπεί ανεμιστήρας κτλπ. Εύκολο φάντάζομαι ειναι αλλα ρωτάω επειδή δεν έξω ξανακάνει κατι παρόμοιο για το pc. Edit : Επίσης προτέινετε εναν ανεμιστήρα που θεωρείται ιδανικό (απόδοση) και αθόρυβο (αν υπάρχει τέτοιος συνδυασμός) για την ολη μόντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ετσι οπως ειναι το κουτι καντου τρυπούλες ετσι οπως στην φωτογραφιες του coolermaster haf 932 και βαλε εναν ανεμηστηρα μεγαλο ετσι οπως ειπες μην αλλαξεςς τιποτα αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εύκολο είναι... το έκανα εγώ στό δικό μου πού είχε 12αρι, πήγα σε έναν φίλο μου τζαμά και μου άνοιξε άνετα τρύπα για 20αρι προσοχή στο μέτρημα μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 δεν χρειαζεται να ανοιξει μια μεγαλη τρυπα αν ανοιξει πολες μικρεοτερες και να βαλεις απο εξει σαν τούλι ειναι αλλα απο μεταλο για να μην μπαινει τιποτα μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 χμμμ αυτο με τις τρύπες δεν το είχα σκεφτεί αλλα μήπως ειναι καλύτερα μια μεγάλη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 χμμμ αυτο με τις τρύπες δεν το είχα σκεφτεί αλλα μήπως ειναι καλύτερα μια μεγάλη ? δεν θα ειναι ωραιο μια μεγαλει γιατι δεν θελει δουλεια αμπειρια και γνωσει για να πατεντα . Αν βαλει μια μεγαλη τρυπα θα πρεπει 1.το μεγεθος τις θα ειναι οσο και το ακριβως μεγεθος του ανεμηστειρα 2.οταν γινει η τρυπα πρεπει να την φρυζαρη για να γινει λειο 3.μετα να βρει αυτο που εινα σαν τουλι μην μπαινει τιποτα μεσα να το τεντοση καλα 4. και τελος να βυδοση τον ανεμηστιρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Να ξερεις οτι αμα κανεις τρυπουλες θα ακουγεται ο θορυβος απο την ροη του αερα.εαν κανεις μια μεγαλη και βαλεις κατι για fan guard και κανενα φιλτρο (πχ τουλι οπως ειπωθηκε) τοτε θα εισαι καλυτερα απο αποψη θορυβου. Λογικα κατι τετοιο θα βαλεις Coolermaster MegaFlow 20 x 20 cm Red ΤΙΜΗ 12.12 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ωραία θα μου κόψει ενας φίλος το plexi μεσα στις επόμενες ημέρες για να το φτιάξω. Αυτο το τούλι δεν κατάλαβα ακριβώς τι ειναι και σε τι χρησιμεύει,καμια φωτογραφία θα βοηθούσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ελα ρε συ,για να λειτουργει σαν φιλτρο του αερα για να κραταει την σκονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ελα ρε συ,για να λειτουργει σαν φιλτρο του αερα για να κραταει την σκονη. δεν ειναι τοσο για τιν σχονη αλλα να μπαινει τιποτα μεσα στον υπολογιστη π.χ. σκουπιδακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 δεν ειναι τοσο για τιν σχονη αλλα να μπαινει τιποτα μεσα στον υπολογιστη π.χ. σκουπιδακια Αμα ειναι για τα σκουπιδακια ας βαλει σιτα για τα κουνουπια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Αμα ειναι για τα σκουπιδακια ας βαλει σιτα για τα κουνουπια. αμ πραβο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Παντρεύεται κανείς πρόσφατα να πάρω μπομπονιέρα?? Βαφτίσια ? Κάτι τέλος πάντων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Παντρεύεται κανείς πρόσφατα να πάρω μπομπονιέρα?? Βαφτίσια ? Κάτι τέλος πάντων πηγεναι στην κοντινοτερη σου εκκλησια και κοιτα αν γινεται κανενας γαμος αν ναι ζητα μια πομπονιερα αν νου πουνε γιατι τιν θες πες κανω μονταρο το κουτι και το θελω για τα σκουπιδακια και την πολυ την σκονη για τον 200 που θα βαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ποια σκουπιδάκια; Τρως μπισκότα πάνω απ' το κουτί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.