Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε 2500κ, moboZ68, Ram.

cloak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

wait what?

μεσα σε κατι μηνες νομιζω τους την πας πισω (με το κουτι και ολα τα παρελκομενα) και διαλεγεις κατι αλλα (πληρωνεις την διαφορα βεβαια) αφου ομως την ελεξουν και δουν οτι δεν ειναι προβληματικη! δεν ξερω αν ισχυει και τωρα παντως πρόπερσι ισχυε!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αγοραστηκε Σεπτεμβρη του '10. δεν τιθεται θεμα αλλαγης.

Η καρτα γραφικων θεωρω οτι μπορει για ενα διαστημα ακομη να παιξει πολυ καλα τα παιχνιδια.στην αναγκη θα την ανεβασω και λιγο αφου εχω δει οτι εχει περιθωρια:

Δημοσ.

Παυλο δεν θα χρειαστεις δευτερη καρτα γραφικων.Ειναι σαν να ειχες παρει πριν 2 χρονια μια 4890 και να ψαχνομαι τωρα να βρω μια αλλη για να κανω crossfire...Δεν αξιζει..Θα εχουν βγει τοσες και τοσες καρτες τοτε που θα θες να πας σε αυτες.Η 6950 θα σε καλυψει ανετα.Αλλα αν εχεις στο μυαλο σου να κανεις Crossfire τοτε καλυτερα για μενα ειναι να πας τωρα σε μια πιο δυνατη καρτα μονοπυρινη (δεν θα χρειαστεις στο ξαναλεω) παρα να πας σε cf γιατι πολλα παιχνιδια εχουν προβληματα με cf/sli.Και σου ξαναλεμε,το πιο overkill απο ολα ειναι να μην βαλεις ssd στην συνθεση σου..

Nταξει οκ με πεισες σε αυτο το θεμα με το crossfire τελικα ισως και να μην χρειαστει να βαλω 2η......για τροφοδοτικο λεω να παρω ετσι και αλλιως το ΑΧ850 γιατι εχει 10 ευρω διαφορα με το ΑΧ750 και 20 ευρω διαφορα απο το ΗΧ850 απλα σκεφτομαι οτι επειδη θα ειναι καλο να το εχω και για μελλοντικα συστηματα......σκεφτομαι σωστα τ λες??? Επισης τωρα δεν ξερω επειδη εχω επιλεξει την Gigabyte Z68 UD4 για μητρικη λες να παω στην ASUS για να μπορω να χρησιμοποιησω τα ενσωματωμενα γραφικα ή καλα θα ειμαι??....Προσωπικα θεωρω την Gigabyte πιο αξιοπιστη στα υπολοιπα.....

Δημοσ.

Εγω asus ειχα παντα και ειμαι τρισευχαριστημενος.Ο καθενας εχει την δικια του γνωμη για καθε εταιρια..Το τροφοδοτικο ειναι πολυ καλο,αν νομιζεις οτι ισως στο μελλον οταν ερθει καιρος να αλλαξεις καρτα γραφικων το κανεις με μια δυνατη και εργονοβορα καρτα τοτε παρτο..Χαμενος δεν θα βγεις,ειδικα απο την στιγμη που εχεις τα περιθωρια

Δημοσ.

Εγω asus ειχα παντα και ειμαι τρισευχαριστημενος.Ο καθενας εχει την δικια του γνωμη για καθε εταιρια..Το τροφοδοτικο ειναι πολυ καλο,αν νομιζεις οτι ισως στο μελλον οταν ερθει καιρος να αλλαξεις καρτα γραφικων το κανεις με μια δυνατη και εργονοβορα καρτα τοτε παρτο..Χαμενος δεν θα βγεις,ειδικα απο την στιγμη που εχεις τα περιθωρια

ωραιος..... ^_^

θα μου χρειαστει ιδιαιτερα η ενσωματωμενη gpu ή καλα θα ειμαι με Gigabyte UD4 και 6950??

Δημοσ.

Φιλε μου δεν ξερω αλλα νομιζω οτι για να χρησιμοποιηθει η ενσωματωμενη καρτα γραφικων δεν πρεπει να ειναι ενεργη καποια αλλη καρτα γραφικων εξωτερικη (pci-e)

Αλλα εγω δεν θα κοιτουσα για τα γραφικα του επεξεργαστη,εκτος και αν εκανα επεξεργασια video που με την intel και ενα εργαλειο γινεται πολυ γρηγορα..

Δημοσ.

Φιλε μου δεν ξερω αλλα νομιζω οτι για να χρησιμοποιηθει η ενσωματωμενη καρτα γραφικων δεν πρεπει να ειναι ενεργη καποια αλλη καρτα γραφικων εξωτερικη (pci-e)

Αλλα εγω δεν θα κοιτουσα για τα γραφικα του επεξεργαστη,εκτος και αν εκανα επεξεργασια video που με την intel και ενα εργαλειο γινεται πολυ γρηγορα..

ok...παραμενω οπως εχω και ευχαριστω για τις απαντησεις σου....

Δημοσ.

pavlos δεν παιζω....εχεις δικο σου θεμα και χανουμε σελιδες με το να κανεις post σε αλλα θεματα...ειπαμε θελουμε 50 σελιδες!

Στο θεμα τωρα...Ολα τα υπολοιπα ειναι κομπλε!Αν ειναι να δωσεις λεφτα καλυτερα να τα δωσεις σε εναν ssd παρα να αλλαξεις καρτα γραφικων...!Η καρτα μια χαρα ειναι αλλα και παλι οταν τα βαλεις ολα πανω και δεις οτι δεν σε καλυπτει την πουλας και πας σε κατι πιο δυνατο...Μην τρελαινομαστε!Ειναι 1gb καρτα και παιζει σε αναλυση 1920*1080!!!!Για μνημες θα σου προτεινα να πας σε κατι τετοιο Corsair Vengeance 2*4gb ειναι λιγο πιο ακριβες αλλα αξιζουν πιστευω.Αντε καλοριζικο και βγαλε και κανενα benchmark μολις τα βαλεις πανω!!!!

Δημοσ.

pavlos δεν παιζω....εχεις δικο σου θεμα και χανουμε σελιδες με το να κανεις post σε αλλα θεματα...ειπαμε θελουμε 50 σελιδες!

Στο θεμα τωρα...Ολα τα υπολοιπα ειναι κομπλε!Αν ειναι να δωσεις λεφτα καλυτερα να τα δωσεις σε εναν ssd παρα να αλλαξεις καρτα γραφικων...!Η καρτα μια χαρα ειναι αλλα και παλι οταν τα βαλεις ολα πανω και δεις οτι δεν σε καλυπτει την πουλας και πας σε κατι πιο δυνατο...Μην τρελαινομαστε!Ειναι 1gb καρτα και παιζει σε αναλυση 1920*1080!!!!Για μνημες θα σου προτεινα να πας σε κατι τετοιο Corsair Vengeance 2*4gb ειναι λιγο πιο ακριβες αλλα σε αξιουν πιστευω.Αντε καλοριζικο και βγαλε και κανενα benchmark μολις τα βαλεις πανω!!!!

Φιλε μου σ΄ευχαριστώ για την απαντηση. Φυσικα και δεν θα αλλαξω καρτα γραφικων. Για SSD οπως ειπα πιο πανω με βλεπω αργοτερα, τελος του χρονου. οσο για τις μνημες εχω κολησει με τις G.skill. οταν ερθουν και το στησω θα ανεβασω benchmark. Για τελος βδομαδας το βλεπω να στηνεται.

• Super Moderators
Δημοσ.

τώρα το πρόσεξα κι εγώ, απλά απαράδεκτο αυτό που κάνει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...