Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε 2500κ, moboZ68, Ram.

cloak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pavlos0160 η μητρικη αυτη της Gigabyte ειναι πολυ καλη αλλα δεν υποστηριζει το ενσωματωμενο κυκλωμα γραφικων τπυ Z68, και δεν εχει HDMI(δεν ειναι και απαραιτητο αυτο!)

Συμφωνω και γω οτι το τροφοδοτικο ειναι too much..

Εγω θα πηγαινα σ' αυτο: http://www.skroutz.gr/s/322308/Corsair-Enthusiast-Series-TX650-V2.html

δηλαδη δεν θα μπορω να χρησιμοποισω τα γραφικα της CPU??? Θα δουλευω μονο με την καρτα γραφικων??

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δηλαδη δεν θα μπορω να χρησιμοποισω τα γραφικα της CPU??? Θα δουλευω μονο με την καρτα γραφικων??

Ακριβως.

Δες το link που εχω βαλει στην αρχη του θεματος στο 1ο post και θα δεις τις διαφορες

Δημοσ.

Ακριβως.

Δες το link που εχω βαλει στην αρχη του θεματος στο 1ο post και θα δεις τις διαφορες

και τι χανω δηλαδη απο αυτο??

Δημοσ.

Μπορεί να χρειαστείς τα γραφικά του επεξεργαστή αν πχ χαλάσει η κάρτα γραφικών ή κάνεις επεξεργασίες βίντεο.

Δημοσ.

Μπορεί να χρειαστείς τα γραφικά του επεξεργαστή αν πχ χαλάσει η κάρτα γραφικών ή κάνεις επεξεργασίες βίντεο.

επεξεργασιες video δεν θα κανει πιο γρηγορα η καρτα γραφικων??

επισης ας πουμε οταν δεν παιζω κανα game και ειμαι στην επιφανεια εργασιας ή εχω ανοικτο browser θα γινοταν να λειτουργουσε η ενσωματωμενη καρτα γραφικων για εξοικονομηση ενεργειας??

Δημοσ.

+1000

και οταν δεν θελεις να παιζεις παιχνιδια δεν χρησιμοποιεις την καρτα γραφικων αλλα την ενσωματωμενη και ετσι κανεις και οικονομια σε ρευμα και λιγοτερη φθορα της καρτας!!

Δημοσ.

+1000

και οταν δεν θελεις να παιζεις παιχνιδια δεν χρησιμοποιεις την καρτα γραφικων αλλα την ενσωματωμενη και ετσι κανεις και οικονομια σε ρευμα και λιγοτερη φθορα της καρτας!!

τωρα εγω εχω ηδη παραγγειλει την UD4 τι να κανω λες να την αλλαξω με καποια αλλη??

Δημοσ.

επεξεργασιες video δεν θα κανει πιο γρηγορα η καρτα γραφικων??

επισης ας πουμε οταν δεν παιζω κανα game και ειμαι στην επιφανεια εργασιας ή εχω ανοικτο browser θα γινοταν να λειτουργουσε η ενσωματωμενη καρτα γραφικων για εξοικονομηση ενεργειας??

Κι όμως ο επεξεργαστής το κάνει πιο γρήγορα. Link

Γίνεται να χρησιμοποιήσεις τα ενσωματωμένα γραφικά μόνο αν δεν έχεις κάρτα στην PCIe. Απενεργοποιούνται αυτόματα τα ενσωματωμένα από τα bios μόλις βάλεις εξωτερική

Δημοσ.

Αυτο ειναι δυσκολο να στο απαντησω.

και γω για Gigabyte πηγαινα αλλα το σκεφτομαι και με βλεπω με την ASUS P8Z68-v pro.

Αν προλαβαινεις ψαξ' το και συ

Κι όμως ο επεξεργαστής το κάνει πιο γρήγορα. Link

Γίνεται να χρησιμοποιήσεις τα ενσωματωμένα γραφικά μόνο αν δεν έχεις κάρτα στην PCIe. Απενεργοποιούνται αυτόματα τα ενσωματωμένα από τα bios μόλις βάλεις εξωτερική

Οχι, υπαρχει η δυνατοτητα με LucidLogic Virtu's GPU που ειναι ενσωματωμενο να αλλαζεις τα γραφικα : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_PRO/

Δημοσ.

μια ακομη ερωτηση...οταν πας σε crossfire πως συνδεεις τις καρτες γραφικων με την οθονη??εννοω συνδεεις την μια απο της δυο ή βαζεις καποιο διακλαδωτηρα ωστε να συνδεωνται και οι δυο σε μια θυρα της οθονης?

Δημοσ.

μια ακομη ερωτηση...οταν πας σε crossfire πως συνδεεις τις καρτες γραφικων με την οθονη??εννοω συνδεεις την μια απο της δυο ή βαζεις καποιο διακλαδωτηρα ωστε να συνδεωνται και οι δυο σε μια θυρα της οθονης?

Αν και για μενα δεν το χρειαζεσαι το crossfire, συνδεεις την οθονη στην πρωτη καρτα γραφικων, οι καρτες συνδεονται μεταξυ τους με το ειδικο καλωdιο που παρεχει η μητρικη μεσα στο κουτι.

Δημοσ.

Αν και για μενα δεν το χρειαζεσαι το crossfire, συνδεεις την οθονη στην πρωτη καρτα γραφικων, οι καρτες συνδεονται μεταξυ τους με το ειδικο καλωdιο που παρεχει η μητρικη μεσα στο κουτι.

λες ε??απλα σκεφτομαι οτι σε κανα χρονο θα μπορω να βαλω αλλη μια ωστε να ειμαι καλλημενος στα games για αρκετο καιρο...εσυ τ πιστευεις??

Δημοσ.

Οχι, υπαρχει η δυνατοτητα με LucidLogic Virtu's GPU που ειναι ενσωματωμενο να αλλαζεις τα γραφικα : http://www.asus.com/...155/P8Z68V_PRO/

Δεν το ήξερα:)

Αν σας ενδιαφέρει τότε καλύτερα την ASUS.

λες ε??απλα σκεφτομαι οτι σε κανα χρονο θα μπορω να βαλω αλλη μια ωστε να ειμαι καλλημενος στα games για αρκετο καιρο...εσυ τ πιστευεις??

Καλύτερα να πάρεις άλλη μία μόνο όταν την χρειαστείς(μπορεί και καμιάφορα). Άμα την χρειαστείς σε 2 χρόνια πχ τότε η τιμή θα είναι πολύ μικρότερη και οι επιδόσεις ίδιες. Δεν θα χρειαστείς όμως το πιθανότερο

• Super Moderators
Δημοσ.

σε κάνα χρόνο θα έχουν βγει σίγουρα νέες γενιές από Nvidia και AMD οι οποίες θα σε κάνουν να μην θες να πάρεις 2η 6950 :P

Δημοσ.

Καλύτερα να πάρεις άλλη μία μόνο όταν την χρειαστείς(μπορεί και καμιάφορα). Άμα την χρειαστείς σε 2 χρόνια πχ τότε η τιμή θα είναι πολύ μικρότερη και οι επιδόσεις ίδιες. Δεν θα χρειαστείς όμως το πιθανότερο

ναι κατι τετοιο σκεφτομαι και γω οταν με χρειαστει σε 2 χρονια ας πουμε...ασε που αν παρω καμια 30-40 ιντσων τηλεοραση θα μπορω να συνδεσω το pc και να παιζω games...οποτε τοτε θα χρειαστει πιστευω...

σε κάνα χρόνο θα έχουν βγει σίγουρα νέες γενιές από Nvidia και AMD οι οποίες θα σε κάνουν να μην θες να πάρεις 2η 6950 :P

δηλαδη τι θα ειναι καλυτερα να παρω αλλη καρτα γραφικων παρα να βαλω αλλη μια??για θεμα κοστους μιλαω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...