Προς το περιεχόμενο

Επιλογη μεταξυ των 2 Laptop

stefanidisg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι μεταξυ του HP Pavilion dv6-6002ev - Laptop - Core i5-2410M 2.3 GHz - 15.6" LED - Κεχριμπαρί και του Dell Inspiron Q15R - Laptop - Core i5-2410M 2.30 GHz - 15.6" LED - Μαύρο . μπορειτε να μου προτεινεται πιο απο τα δυο ( ποιοτητα κατασκευης -λιγοτερα προβληματα -πιο αξιοπιστο -και διαφορα αλλα)

Δημοσ.

Κοιτα φιλε μου το ΗΡ εχει καλυτερα γραφικα! και επισης εχει bluray αλλα οσους ξερω λενε τα καλυτερα λογια για το service της dell εγω προσωπικα θα επαιρνα το ΗΡ!

Δημοσ.

Κοιτα φιλε μου το ΗΡ εχει καλυτερα γραφικα! και επισης εχει bluray αλλα οσους ξερω λενε τα καλυτερα λογια για το service της dell εγω προσωπικα θα επαιρνα το ΗΡ!

δεν εχει blue ray ,http://www.multirama.gr/products/product?pid=0587356&catid=010200 δεν ξερω που το ειδες εσυ με blue ray ,με ενδιαφερει πολυ απο αποψη θερμοκρασιας.

Δημοσ.

Συγγνωμη φιλε κοιταξα αλλο μοντελο !

Το μοντελο που ειδα εγω εχει ολοιδια χχαρακτηριστηκα μονο που εχει bluray και 100Ε παραπανω!

Σε καποιο topic διαβασα πως σε idle state δεν ανεβαζει θερμοκρασιες αλλα στα games ανεβαζει εως και 80c!

Ελπιζω να βοηθεισα!

Ρε παιδια βοηθηστε και εσεις λιγο το παλικαρι γιατι και εγω δεν ειμαι κανενας expert!

Δημοσ.

Συγγνωμη φιλε κοιταξα αλλο μοντελο !

Το μοντελο που ειδα εγω εχει ολοιδια χχαρακτηριστηκα μονο που εχει bluray και 100Ε παραπανω!

Σε καποιο topic διαβασα πως σε idle state δεν ανεβαζει θερμοκρασιες αλλα στα games ανεβαζει εως και 80c!

Ελπιζω να βοηθεισα!

Ρε παιδια βοηθηστε και εσεις λιγο το παλικαρι γιατι και εγω δεν ειμαι κανενας expert!

αντε ρε παιδια βοηθηστε λιγο γιατι καιγομαστε, το dell σχετικα με τις θερμοκρασιες τι γινεται?

Δημοσ.

Και για τα δύο που ρωτάς είναι στα ίδια επίπεδα απο θέμα θερμοκρασίας αν τα ζορίσεις ανεβάζουν λίγο , προσωπικά θα επέλεγα με κριτηριο ποιο μου αρεσει οπτικά απο τα δύο.

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα το dell και απο αποψη χαρακτηριστικων αλλα κυριως λογω της εγγυησης που παρεχουν. τεχνικος στο σπιτι σου την επομενη μερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...