sintalkas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδιά έχω ένα απίστευτο πρόβλημα , δεν μπορώ με τίποτα να κάνω την ασύρματη κάρτα δικτύου μου (level one wnc-0300) να πάιξει στα windows 7.Δεν μπορεί να δει με τίποτε την κάρτα και οι drivers για xp δεν τους δέχεται με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω καθόλου στο ίντερνετ.Ξέρετε εσείς παιδιά τι μπορώ να κάνω για να δουλέψει σωστά η κάρτα?
ss13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδιά έχω ένα απίστευτο πρόβλημα , δεν μπορώ με τίποτα να κάνω την ασύρματη κάρτα δικτύου μου (level one wnc-0300) να πάιξει στα windows 7.Δεν μπορεί να δει με τίποτε την κάρτα και οι drivers για xp δεν τους δέχεται με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω καθόλου στο ίντερνετ.Ξέρετε εσείς παιδιά τι μπορώ να κάνω για να δουλέψει σωστά η κάρτα? Χρησιμοποίησε αυτά τα βήματα http://www.stealthse...in-windows.html και με select all - copy και paste πόσταρε τα εδώ !!
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 κατεβασε αυτον τον driver: http://uk.level1.com/product_d.php?id=13 .
aledjo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 λοιπον φιλε εισαι τυχερος! πεδευομουν με αυτη τη καρτα μολις εχθες. αυτη η καρτα κανονικα δε παιζει σε vista και 7. παιζει μεχρι και xp. το γραφει αλλωστε και η εταιρια. επισης το chipaki που εχει της atheros, λεει οτι δε παιζει σε vista & 7 αν αφησεις τα windows 7 να τη βρουν, θα βαλουν αλλους drivers με τους οποιους θα δουλευει ναι μεν καλα και θα βρισκει τα ασυρματα δικτυα ΑΛΛΑ δε θα συνδεεται με κανεναν. ομως υπαρχει μια "πατεντα" με τους drivers των 7 που κανουν για ολους και δουλευουν σε "safe mode" δες στη φωτογραφια τι γραφει. βαλε χειροκηνιτα τους drivers και επελεξε απο τη λιστα αυτο που γραφει. ετσι παιζει μια χαρα
sintalkas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 φίλε δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη με αυτά που γράφεις , καταρχάς δεν με αφήνει να εγκαταστήσω drivers που δεν είναι signed και το cd της κάρτας δεν έχει inf αρχεία για 64μπιτα λειτουργικά με αποτέλεσμα να μην δουλέυει και παλι για αυτό αν δεν σου είναι κόπος γράψε αναλυτικά ενα ενα τα βήματα τι να κάνω ακριβώς.
sintalkas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Και όμως εθριάμβευσα και το έκανα να την βρει κανονικά ,υποψιασμενος από αυτά που μου είπε ο aledjo τελικά την βρήκα την άκρη.Δείτε τι θα κάνετε θα πάτε στο οδηγό συσκευών (device manager) ,θα πάτε στην επιλογή "αφησέ με να διαλέξω εγώ τους οδηγούς που θέλω να βάλω από μια λίστα συσκευών" (let me pick from a list of device drivers) και θα πάτε στον κατασκευαστή atheros και θα επιλέξετε τον γενικό οδηγό 11a/b/g/n Wirerless LAN adapter" το διπλοκλίκάρετε ,περιμένετε να εγκατασταθεί και μετα τα windows 7 βλέπουν κανονικά την συσκευή σας χώρις κανένα πρόβλημα. ο οδήγος κάνει και για όλες τις κάρτες που έχουν τσιπάκι από την atheros που έχουν βγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.