Προς το περιεχόμενο

Μικρό αμάξι (για φοιτητή) [Α1-Civic-κ.α.]

stavrakas92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

νο οφενς,αλλα εχεις την νοοτροπια θειτσας και γερου μαζι

που λενε οτι ειναι γαματοι οδηγοι και δεν εχουν τρακαρει ποτε κια δε θα τρακαρουν ποτε,λες και εχουν κανει συμφωνια με τον διαβολο.

φυσικα αγνοουν ολους τους νομους της φυσικης,γι αυτο θεωρουν οτι τα παλια αυτοκινητα με τη χοντρη λαμαρινα και τα πολλα σιδερα ειναι ασφαλεστερα...

καπως ετσι σκεφτοντουσαν και πανω στον τιτανικο,και βουλιαξανε απο ενα χοντρο παγακι...

Χαχα no offence taken αλλα καμια σχεση αυτη η νοοτροπια που λες.δεν ειμαι απο αυτους,μην φοβασαι.

και φυσικα και εχω τρακαρει και μεσα στην πολη μαλιστα.την μια παραβιασε ο αλλος στοπ και επεσα πανω του και στην αλλη με τρακαραν απο πισω στα φαναρια(βασικα οχι εμενα τον πισω μου και ο πισω επεσε πανω μου).και πιο μικρος γυρω στα 10 ειχαμε ενα ασχημο τρακαρισμα με την μανα μου και τον αδερφο μου και τα εμαθα καλα απο μικρος τι σκατα ειναι το αυτοκινητο....(και φυσικα και στοπ να μην εχω μεσα στα στενα παλι σταματαω και εχω γλυτωσει πολλα ατυχηματα με τα κολομηχανακια κυριως μεσα στα στενα πιστεψε με).

Απλα ειμαι της άποψης οτι εξω στον δρομο ας πουμε σε μια στροφη που ειναι για 100 χιλιομετρα και βλεπω κατι σαξοραλλα να την παιρνουν με 120-130 εγω θα την παρω με 80 για να εχω το κεφαλακι μου ησυχο.απο αυτους τους οδηγους ειμαι....

Δεν θεωρω αυτο που λες για τα παλια αυτοκινητα,καμια σχεση.τα παλια μπορει να μην παθαινουν τοσο χοντρες ζημιες αλλα ολη την δυναμη της συγκρουσης την απορροφάει η καμπινα των επιβατων και κατα συνεπεια οι επιβατες.τα γνωριζω καλα μην στεναχωριεσαι.

αλλα εαν προσεξες ειπα μεσα στην πολη που οι ταχυτητες ειναι μικρες και κατα πασα πιθανοτητα εαν φορας και ζωνη δεν θα παθεις τιποτα.οποτε το πιανεις το σκεπτικο μου για ποιον λογο το ειπα ετσι?δεν χρειαζεται να ανοιξουν οι αεροσακοι και να τρεχω μετα να βρω λεφτα γιατι ως γνωστων ειναι και πανακριβοι.να μην πω για την ζημια που θα παθει το αυτοκινητο απο εξω.φυσικα και δεν παιζουμε με την ζωη μας και δεν την μετραμε με χρηματα αλλα πιστευω να καταλαβαινεις ποιο ηταν το σκεπτικό μου.

εγω παλι προτιμησα που τρακαρα με τους αεροσακους και βγηκα εξω αθικτος..

και ας μην ειχα τεραστια μουρη

αν καταφερεις να επιζησεις σε στουκα με γυρω στα 100 χλμ/ω πλαγια σε αγροτικο με το samara, ελα να μιλησουμε ;)

ΥΓ ξαναδες αλλη μια φορα τη επαθε η μερκα στο video που παρεθεσα, εχω κι αλλα παραδειγματα με "πολλη λαμαρινα"

το σημαντικο ειναι να εχουν φροντισει τις ζωνες παραμορφωσης (και φυσικα να μην παραμορφωθει στο ελαχιστο η καμπινα ), οχι να εχουν βαρος και ογκο

Τα ιδια ισχυουν και σε εσενα σε αυτα που λεω.κατευθειαν να πεσετε να με φατε.κοπριτες :P

Και οσον αφορα το videaki,αστο εχω δει οτι crash test παλιου αυτοκινητου κυκλοφορει στο youtube(μιλαμε για πολυ βαρεμαρα)

http://www.youtube.com/watch?v=rW1wGa9wAmw

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν θεωρω αυτο που λες για τα παλια αυτοκινητα,καμια σχεση.τα παλια μπορει να μην παθαινουν τοσο χοντρες ζημιες αλλα ολη την δυναμη της συγκρουσης την απορροφάει η καμπινα των επιβατων και κατα συνεπεια οι επιβατες.τα γνωριζω καλα μην στεναχωριεσαι.

ε τοτε τι συζηταμε ? :P

τωρα για το ποσο ειναι μικρες, αυτο ειναι μια κουβεντα.. δεν πανε ολοι με αργα μεσα στη πολη και τωρα που το σκεφτομαι ωρες ωρες ουτε εγω παω αργα μεσα στη πολη..

η πολη δεν ειναι μονο στενακια που αντε να χτυπησεις με κανενα που θα σου βγει απο στοπ και θα πεσεις πανω του με 40, ειναι και οι λεωφοροι οπου θα σου βγει καποιος απο στοπ και θα τον χτυπησεις με αρκετα παραπανω

επισης μην ξεχναμε και την ασφαλεια πεζων..

μεσα στη πολη μπορει οι ταχυτητες να ειναι μικροτερες αλλα εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες συγκρουσης λογψ απειρων διασταυρωσεων,και εκτος αυτου πανω απο 5 χλμ σκοτωνεσαι

γι αυτο τα κρας τεστ γινονται σε 50-60χλμ ταχυτητα

• 2 μήνες μετά...

παιδια καλησπερα!!!ειμαι νεος στο σαιτ και συγχωριστε μου καποια λαθη!!!πιστεβω και γω πως 25κ για 1ο αμαξι και ειδικα για το α1 ειναι υπερβολη!!το α3 που ειναι και ποιο ωραιο ξεκιναει απο 18!!επισης βλεποντας οτι επεσε στο τραπεζι το vw polo θα θελα να ρωτησω τι πιστεβεται για αυτο το αμαξι γτ σκεφτομαι να παρω ενα!!σκεφτομουν ενα του κουτιου παρολο που θα ειναι 1ο γτ επειδη δν εχω ιδιαιτερες μηχανολογικες γνωσεις φοβαμαι καποιο μεταχειρισμενο αν και πατερας φιλου μου που πειρε απο αυτο μαριν Α6 ειναι απολυτα ευχαριστημενος!!!εσεις τι λετε?

παιδια καλησπερα!!!ειμαι νεος στο σαιτ και συγχωριστε μου καποια λαθη!!!πιστεβω και γω πως 25κ για 1ο αμαξι και ειδικα για το α1 ειναι υπερβολη!!το α3 που ειναι και ποιο ωραιο ξεκιναει απο 18!!επισης βλεποντας οτι επεσε στο τραπεζι το vw polo θα θελα να ρωτησω τι πιστεβεται για αυτο το αμαξι γτ σκεφτομαι να παρω ενα!!σκεφτομουν ενα του κουτιου παρολο που θα ειναι 1ο γτ επειδη δν εχω ιδιαιτερες μηχανολογικες γνωσεις φοβαμαι καποιο μεταχειρισμενο αν και πατερας φιλου μου που πειρε απο αυτο μαριν Α6 ειναι απολυτα ευχαριστημενος!!!εσεις τι λετε?

A3 με 18000euro δεν νομίζω να υπάρχει.

Φίλος πρόσφτα πήρε Polo GTI (1.4tsi 180ps με το dsg 7άρι κιβώτιο) και ως τώρα είναι απόλυτα ικανοποιημένος και επίσης η διαφορά του είναι 2000euro από το 1.2 tsi.

μεταχειρισμενο ποτε απο μαντρα

ολα τα εκτρωματα πανε εκει

ασε που θα το πληρωσεις και περισσοτερο.

απο ιδιωτη παντα,να δεις βιβλιαρακι σερβις,να το πας σε συνεργειο να το κοιταξει,να το οδηγησεις και να το σκεφτεις και λιγο καιρο.

δε παιρνεις κινητο απο αγγελια,αυτοκινητο παιρνεις που θελει λεφτα για συντηρηση και παιζεται και η ζωη σου.

εσυ τωρα τι θες να παρεις ακριβως?

Σε μεταχειρισμένο πολλά υπάρχουν. Γνωστός πήρε... S3 με 17,000€. ^_^

Δινετε τοσα λεφτα σε μεταχειρισμενα;;;

Προσωπικα δε θα το εκανα..

Πάρε ότι εσένα σου αρέσει...

Από την στιγμή που επίκειται και άρση στην πετρελαιοκίνηση μια πολύ καλή λύση

είναι το Hundayi i20 diesel 1.4 κοντά στα 15000€... Με 3,2lt στα 100χμ που καίει θα

ξεχνάς να βάζεις βενζίνη.... Είναι και τίμια τα λεφτά του....

A3 με 18000euro δεν νομίζω να υπάρχει.

Φίλος πρόσφτα πήρε Polo GTI (1.4tsi 180ps με το dsg 7άρι κιβώτιο) και ως τώρα είναι απόλυτα ικανοποιημένος και επίσης η διαφορά του είναι 2000euro από το 1.2 tsi.

για το αουντι εχεις δικιο απο 20000 ξεκιναει εγω μπερδεφτικα!!!

μεταχειρισμενο ποτε απο μαντρα

ολα τα εκτρωματα πανε εκει

ασε που θα το πληρωσεις και περισσοτερο.

απο ιδιωτη παντα,να δεις βιβλιαρακι σερβις,να το πας σε συνεργειο να το κοιταξει,να το οδηγησεις και να το σκεφτεις και λιγο καιρο.

δε παιρνεις κινητο απο αγγελια,αυτοκινητο παιρνεις που θελει λεφτα για συντηρηση και παιζεται και η ζωη σου.

εσυ τωρα τι θες να παρεις ακριβως?

εγω σκεφτομουν για καποιο πολο!!συγκεκτιμενα το gti μεταχειρισμενο το ωρικα σε καλη τιμη οπως και το εος!!μαλλον καποιο απο αυτα τα 2!!

Δινετε τοσα λεφτα σε μεταχειρισμενα;;;

Προσωπικα δε θα το εκανα..

Όταν καινούριο έχει 45.000Ε με ελάχιστο εξοπλισμό μια χαρά τιμή θα έλεγα ότι είναι.

Όταν καινούριο έχει 45.000Ε με ελάχιστο εξοπλισμό μια χαρά τιμή θα έλεγα ότι είναι.

Τα λεφτα που θα εδινες για να παρεις καινουργιο τα δινεις στα συνεργεια.Οποτε βασικα το ιδιο ειναι.

Προσωπικη - παντα- αποψη τα μεταχειρισμενα δεν αξιζουν αν και οδηγω ενα, εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις οταν ξερετε το συνεργειο/τον ανθρωπο κτλ.

9 στα 10 ειναι σε αθλια κατασταση εσωτερικά, γιατι εξωτερικα ειναι αψογα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...