andreapaog328 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ρε φιλαρακι να σε ρωτησω κατι? ποσο χρονων εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ρε φιλαρακι να σε ρωτησω κατι? ποσο χρονων εισαι? 19 θα ειναι αλλα τι σημασία εχει...; Μην κολλάτε σε αυτό. Και εγω στα 18 οδηγούσα 320 επειδη αυτην ειχαμε, τι θα επρεπε να κάνω, να το πουλήσουμε και να πάρουμε μεταχειρο polo; προσωπική μου άποψη πάντως stavrakas ειναι να πάρεις όσο πιο μικρο μπορείς, γιατι οι εποχές δεν ειναι για μεγάλο αυτοκίνητο, και εαν το αντεχει η τσεπη σου να πάρεις και υβριδικο (χωρις να τα κατακρίνεις αν δε γνωριζεις). Προσωπικα θα σου πρότεινα και εγω ενα 1.2Tsi η κάτι παρεμφερές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Το αμαξι θα κανει περισσοτερα χλμ στο πηγαινε-ελα θεσσαλονικη,παρα μεσα στην πολη ,και ακομα περισσοτερα τα καλοκαιρια.... Επισης θελω να μπορουν να κατσουν δυο ατομα πισω.... Οταν ειναι να το παρω,θα παω απο αντιπροσωπίες να δω τους χωρους,αν ειναι ανετο κτλ. Αυτο που θελω ειναι προτασεις στην κατηγορια αυτη (σουπερμινι-μικρο οικογενειακό)[Σκεφτηκα και το sciroco],ωστε να παω να τα δω και να αποφασισω ποιο θα παρω.... αν δεν κινεισαι πολυ μεσα στη πολη ωστε να σε απασχολει ιδιαιτερα το parking τα 4 μετρα του νεου πολο/α1 ή τα 4.2 ενος scirocco πχ δε θα αποτελεσουν προβλημα. απο την αλλη αν παρεις ενα πραγματικα μικρο αμαξακι (των 3.6 μετρων πχ) θα το μετανιωσεις κανοντας με αυτο ταξιδια, πιστεψε με τα πιο καινουρια supermini γενικα εχουν χωρους, αλλα τα μικρομεσαια εχουν αρκετα καλυτερους. παρολα αυτα το scirocco δεν εχει και τους καλυτερους δυνατους χωρους για την κατηγορια του , ειδικα για τους πισω καθονται αυστηρα 2 ατομα και λογω της επικλινους οροφης , αν ειναι ψηλοι μπορει να εχουν θεματακια (οι εμπρος ειναι οκ) , απλα συγκρινοντας το με αυτοκινητα μιας κατηγοριας κατω ειναι οκ απο χωρους, οι οποιοι συνηθως δεν απασχολουν και τοσο πολυ ατομα της ηλικιας σου (εκτος αν εχεις ιδιαιτερες αναγκες) ο βασικος λογος που στο προτεινω ειναι επειδη σαν σχημα θεωρω οτι ειναι πιο ομορφο και "νεανικο" και κυριως γιατι οδηγικα ειναι το καλυτερο vag σε αυτα τα λεφτα. με 122 αλογακια ειναι σιγουρα σβελτο , χωρις να ειναι επικινδυνα γρηγορο και με βαση το budget που εχεις μπορεις να του βαλεις και dsg το οποιο ειναι μεγαλη ευκολια. και ειναι αρκετα οικονομικο αυτοκινητο , ακομα και μες στη πολη μπορεις να κανεις χωρις πολλη προσπαθεια γυρω στα 7-8 λιτρα/100 χλμ , μιλαω για χαλαρη κινηση οχι μποτιλιαρισμα οπου ισως φλερταρεις με 10αρια δε λεω καλο και το Α1 (αν κι εμενα δε μου αρεσε ποτε) , αλλα ειναι λιγο ληστεια για αυτα που σου προσφερει.. οποτε αν ηταν να κοιταξεις κατι σε αυτη τη κατηγορια καλυτερα για μενα το πολο, ειναι πιο "τιμια" αγορα και θα σου μεινει κι ενα σημαντικο ποσο χρηματων αν θες να φτασεις μεχρι τα 25 παρε κατι που ειναι μια κατηγορια πανω σε ολους σχεδον τους τομεις, οχι premium supermini , γιατι παρολο που ποιοτικα ειναι το καλυτερο αυτοκινητο της κατηγοριας, το παραχεζουν με τη τιμη του και οδηγικα δυστυχως ειναι αδιαφορο (προς απογοητευση πολλων που θα θελαμε να δουμε κατι ανταξιο οδηγικα του cooper , απλα στην audi εχουν καταλαβει οτι αυτοι που παιρνουν το cooper το παιρνουν κυριως για τη μοστρα, για αυτο εχωσαν απλα παρα πολλη μοστρα στο Α1 και για αυτο τελικα πουλαει ,κατι που προσωπικα δεν περιμενα να γινει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Προς τους αλλους: απο τα υπολοιπα αυτοκινητα δεν θεωρω οτι ειναι η οικογενεια που εχει φραγκα για πεταμα ή τουλ.δεν τα ριχνει στα αυτοκινητα.Προφανως και καλα κανουν οι γονεις του , θελουν ενα πιο ασφαλες σε ενεργητικη/παθητικη ασφαλεια αυτοκινητο για τους προφανεις λογους!!!! ας φυγουμε λιγο ολοι απο την καραμελα "1ο αυτοκινητο ενα ρημαδι γιατι θα το καταστρεψει οπως και να χει!" θα προτιμουσατε να χασουν 20-30χιλ ή αυτον που το οδηγει? τα σερβις ενος νεου αυτοκινητου ειναι σχεδον ιδια σε ολες τις μαρκες.100-250ε.(ναι αναφερομαι και στα vag group γιατι πλεον εχουν στανταρ τιμες που τις ξερεις πριν καν φτασεις τα κμ).μια μεικτη ασφαλεια σε ενα μικρο κινητηρα ειναι καπου 600ε το χρονο(αν ειναι να τρακαρεις.ενα 200ε θα ειναι παντα για κανα φτερο,βαψιμο). παληκαρια το παιδι αναφερει μικρο και οχι φτηνο. γιατι του λετε συνεχεια για λεφτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ειμαι απο Ξανθη,οχι θεσσαλονικη,και τον τελευταιο εναμισι χρονο εχω το RAV εγω (το οποιο ειναι ψιλορημαγμενο,2λιτρο,εχει κανει 330000 χλμ,τα παντα τριζουν)[μηχανικα αψογο δε,toyota γαρ],και θελω επι της ουσιας να παρω ενα αμαξι σαν 1ο μου (εγω δεν ειχα προβλημα με μεταχειρισμενο,απλα στην οικογενεια μου εχουν το κολλημα,δεν τα θελουν).... Το αμαξι θα κανει περισσοτερα χλμ στο πηγαινε-ελα θεσσαλονικη,παρα μεσα στην πολη,και ακομα περισσοτερα τα καλοκαιρια.... Επισης θελω να μπορουν να κατσουν δυο ατομα πισω.... Οταν ειναι να το παρω,θα παω απο αντιπροσωπίες να δω τους χωρους,αν ειναι ανετο κτλ. Αυτο που θελω ειναι προτασεις στην κατηγορια αυτη (σουπερμινι-μικρο οικογενειακό)[Σκεφτηκα και το sciroco],ωστε να παω να τα δω και να αποφασισω ποιο θα παρω.... Ελα ρε πατριδα..... Κακα τα ψεμματα σαν πρωτο αυτοκινητο και εγω θα ελεγα κατι μικρο και οχι τρελα γρηγορο(οπως και ειπα).μπορει να ξερεις να οδηγας η τουλαχιστον ετσι να πιστευεις αλλα στην ηλικια που εισαι επηρεαζεσαι παρα πολυ ευκολα απο πολλα(πχ σε χωρισε μια γκομενα) και βγαζεις την ψυχολογια σου στον δρομο.και πιστεψε με,δεν πα να εισαι ο shumacher,με αυτα που θα συναντησεις στους Ελληνικους δρομους θα παθεις πλακα.(και ειδικα στην εγνατια επανω οταν θα κανεις το ταξιδι με τα καραβανια τους Γερμανοτουρκους το καλοκαιρι που ειναι χειροτεροι απο εμας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μην παρεις το Α1 με τιποτα υπερβολικα λεφτα.Σκεψου οτι με λιγοτερα παιρνεις polo gti. Εγω θα σου προτεινω polo gti η scirocco αν θες να δωσεις αρκετα λεφτα. Αλλιως σε κατι πιο οικονομικο ενα polo 1.2 με dsg και θα εισαι αρχοντας (πιο οικονομικο και απο αποψη τιμης αγορας αλλα και απο συντηρησες, βενζινη, τελη). Πολυ καλη φαση θα ηταν το crz αλλα χωρις να το εχω δει απο κοντα νομιζω οτι δεν εχει καθολου χωρους πισω οποτε δεν θα σου κανει αφου θες να καθονται 2 ατομα πισω, κοιταξε το και αυτο ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως θα έπαιρνα το Hyundai i20 με πολύ λίγα χρήματα. Έχει standard ESP, θύρα USB, φουλ από αερόσακους, 5άστερο στα crash tests, δισκόφρενα μπρος-πίσω, πολύ καλό στήσιμο (καμία σχέση με τα παλιά Hyundai), και πολύ δυνατό ατμοσφαιρικό κινητήρα για την κατηγορία του. Οδήγησέ το και θα μου πεις. Και στο φινάλε, είναι ένα εξαιρετικά φτηνό αυτοκίνητο, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και δεν θα σε αφήσει στο δρόμο, μιας και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο. Προσωπικά σαν αυτοκίνητο μου αρέσει πάρα πολύ, πάντα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως θα έπαιρνα το Hyundai i20 με πολύ λίγα χρήματα. Έχει standard ESP, θύρα USB, φουλ από αερόσακους, 5άστερο στα crash tests, δισκόφρενα μπρος-πίσω, πολύ καλό στήσιμο (καμία σχέση με τα παλιά Hyundai), και πολύ δυνατό ατμοσφαιρικό κινητήρα για την κατηγορία του. Οδήγησέ το και θα μου πεις. Και στο φινάλε, είναι ένα εξαιρετικά φτηνό αυτοκίνητο, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και δεν θα σε αφήσει στο δρόμο, μιας και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο. Προσωπικά σαν αυτοκίνητο μου αρέσει πάρα πολύ, πάντα για τα δεδομένα της κατηγορίας. +1 αλλά δύσκολα κάποιος 18χρονος να πάρει hyundai... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 +1 αλλά δύσκολα κάποιος 18χρονος να πάρει hyundai... Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο προκατειλημμένος ήμουν εγώ πριν πάω στην έκθεση και το οδηγήσω. Ειδικά αν σκεφτείς ότι πριν είχα ακριβούτσικο γερμανικό. Διόρθωση: για τα πίσω δισκόφρενα πρέπει να το ρωτήσεις γιατί δεν έχουν όλες οι παρτίδες που φέρνει ο Δάβαρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εγώ όντας στα μισά σου χρόνια () δεν είχα ούτε έχω καμία αμφιβολία....αλλά και πάλι δεν θα το προτιμούσα επειδή υπάρχει το στερεότυπο "ααα hyundai είναι;" Αγόρασα πριν κανα 2χρονο μεταχειρισμένο και είχα δει gets (με τον καινουργιο κινητήρα που είχαν) και ήταν γαμάτα και με χαμηλές τιμές...αλλά δεν πήρα.... Είναι η μαλακία του πιτσιρικά μωρέ ντάξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
puma1991 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τι λες ρε φιλε?Μικρο 25χιλιαρικα?Και αυτα που κανουν 10-12 χιλιαρικα, τι ειναι?Μικροβια? Ελα χριστε και παναγια, τι αλλο θα ακουσουμε!!!! Εγω θα σου προτεινα να παρεις κανενα opel corsa που ειναι και σε καλη τιμη 12χιλιαρικα,γερμανικο και νενανικο αρκετα. Αλλα ο τιτλος κορυφαιος, αρχισα να χτυπαω το κεφαλι μου στην οθονη οταν διαβασα τι εγραφες......χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 βασικά γνώμη μου 25χιλιάρικα για το a1,δεν αξίζει να τα δώσεις.όπως είπε και ένα παιδί πιο πάνω παίρνεις polo gti και σου μένουν κιόλας.(βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό,τι ζητάει ο καθένας) ειδικά από τη στιγμή που το θές πιο πολύ και για εκτός πόλης,θα θες ένα πιο "αμάξι".δηλαδή πρέπει να ανέβεις κατηγορία. σκέψου τώρα,να ξεκινάς με το a1 από ξάνθη,φορτωμένο πράματα βαλίτσες,με άτομα μέσα κλπ. εγώ θα σκεφτόμουν εύκολα golfάκι 160 DSG ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iGoPod Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Eγω που εχω το smart μια χαρα ειμαι ουτε προβλημα εχει ουτε καιει πολυ και ειναι και αυτοματο.Αλλα βεβαια δεν το τρεχεις η δεν κανεις ταξιδια βγενω στην Αττικη οδο και νομιζω πως θα με παρει ο αερας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Eγω που εχω το smart μια χαρα ειμαι ουτε προβλημα εχει ουτε καιει πολυ και ειναι και αυτοματο.Αλλα βεβαια δεν το τρεχεις η δεν κανεις ταξιδια βγενω στην Αττικη οδο και νομιζω πως θα με παρει ο αερας. το smart για μέσα στη πόλη είναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ,τι να λέμε τώρα. αν είχα την οικονομική άνεση να συντηρώ και να αγοράσω και 2ο αμάξι,αυτό θα ήταν smart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Όσο και αν αντιπαθώ τα Smart, με το μέγεθος που έχουν είναι όντως ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ για μέσα στις μεγάλες πόλεις. Βέβαια, για μοναδικό αυτοκίνητο δε κάνουν. Καθόλου χώροι και μέγεθος-δύναμη-στήσιμο που δεν κάνει για τίποτε άλλο πέραν του «βόλτες στην πόλη». Κάποια στιγμή θα θελήσεις να πας διακοπές... και τότε θα σε κρεμάσει. Εάν μπορείς να πάρεις κάποιο normal αυτοκίνητο και ένα Smart, λέει. Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος, που λέει πάρε normal αυτοκίνητο και μηχανή. Κάτι πολύ λογικό. Διότι είναι ακόμα πιο εύχρηστες για μέσα στην πόλη... και φυσικά πιο φθηνές στη χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.