theglassicon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Νοσταλγεία. Η σχέση είναι ότι το Still life είναι σαφώς καλύτερο, ενώ ο δίσκος που σηζητάμε έπρεπε να βγει με άλο όνομα.Ας έκαναν ένα side project να γλύτωνα και έγω την ψυχρολουσία όταν τον πείρα.
Cristina Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 theglassicon, δεν περίμενες πως θα ήταν έτσι; Αφού έτσι ήταν σχεδιασμένο να γίνει ως συνέχεια του 'Damnation'.
theglassicon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 To είχαν δηλώσει,οκ,μάγκες.Το θέμα είναι ότι έχει γεμίσει ο τόπος από συγκροτήματα wanna be Floyd και τυχαίνει τα περισότερα να είναι πρώην αγαπημένες.Συγνώμη για την εισβολή στο θέμα αλλά δεν άντεξα.Τα ίδια και στην πρόσφατη 'ακουστική' συναυλία πρώην deathάδων και νυν σουρλουλούδων,αλλά θα μου πεις πάλι είμαι εκτώς........
Godfath3r Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπόν ορμώμενος απο το ποστ του theglassicon, θα επέμβω στο θέμα που και ας με συγχωρέσουν οι moderators... 1)Να αναφέρω οτι η εταιρία στην οποία είχαν υπογράψει οι Anathema προσφέρει τα λιγότερα χρήματα στους καλλιτέχνες με το προνόμιο οτι θα γράφουν και θα κυκλοφορούν δίσκο όποτε γουστάρουν. 2)Οι ίδιοι οι anathema δηλώνουν ότι δεν μπορούν πλέον να τραγουδίσουν καφρίλες...Ποιος φάν μπορεί να τους στερείσει αυτό το δικαίωμα?(δεν είναι φαν τότε).Όσο για το Floyd wanna be, δεν νομίζω οτι έρχεται εσκεμένα...Είναι φυσικό, όλοι έχουν ακούσματα Floyd και η μεγαλειότητα τους είναι, πως ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΤΑΙ οτι αυτά τα ακούσματα "ριζώνουν 3) ( και καλύτερο) Πάρτε ένα απόσπασμα απο μία συνέντευξη του Danny στο avopolis.gr: Δεν αλλάξαμε αστραπιαία σε μια νύχτα. Αντιθέτως αυτή η αλλαγή μεγάλωσε φυσικά με την παροδό του χρόνου, όπως και οι άνθρωποι. Επίσης δε φοβόμαστε να ροκάρουμε πού και πού. Τέλος πάντων, πιστεύω ότι ακόμα είμαστε μια heavy metal μπάντα. Η “βαρύτητα” για μένα μπορεί να είναι τα φωνητικά στο “One Last Goodbye” ή η ουσία του “Natural Disaster”. Είναι αληθινά πράγματα της ζωής. Και η πραγματικότητα μπορεί να είναι σκληρή. Ο καθένας μπορεί να κουρδίσει 3 ημιτόνια κάτω την κιθάρα και να αγοράσει 3 πετάλια παραμόρφωσης, αλλά πόσοι μπορούν να βάλουν βαθύτερα και πιο τρομακτικά συναισθήματα μέσα στη μουσική και να είναι ειλικρινείς μʼ αυτό; Αυτό είναι όσο βαρύ είναι ένα κιθαριστικό riff, κατά τη γνώμη μου. (αυτά τα αναφέρει ένας σημαντικός συνθέτης αυτού του συγκροτήματος...) Ελπίζω να με συγχωρήσει η Cristina...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.