gnsX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 αν δεν δώσεις λεφτά δεν βγάζεις και λεφτά δεν γίνεται σε κάθε έξοδο του κράτους να γίνεται και θέμα,να που πάνε τα λεφτά Και στην τελική για αυτά τα άτομα εγώ τα δίνω,για να τρέξει ο Κεντέρης έδωσε τα 100πλασια χωρίς να θέλω
kfyros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Xex δεν μασάω man, έχω κάνει και το disability, fuckability με θανατηφόρες ατάκες π.χ. - Δεν ακούς καλά ε? - Τους οργασμούς σου παιδί θα τους ακούσω να σαι σίγουρη γιατί θα ναι πολύ δυνατοί Προσαρμόζεσαι! Και μόλις ο βιονικός κοχλίας περάσει από πειραματικό στάδιο (ελπίζω την επόμενη δεκαετία) θα ακούω και την πληκτρολόγηση από Σαλόνικα χωρίς ακουστικά και λοιπές πίπες. Γαμώ τα τοξικά φάρμακα των νοσοκομείων I concur! True blood φάση ; Γουστάρω ! Βιονικός... Άμα φτιάξουν και ένα φίλτρο που να απορρίπτει τις μαλακίες , θα είναι SUPER !!! Θα το βάλω κι εγώ..
lak10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 πρώτον , έχω άτομο με αναπηρία στο σπίτι μου , την τυφλή μητέρα μου και ξέρω πως είναι δεύτερον , δεν μιλάω για ανάπηρους , αλλα για ατομα με ειδικές ικανότητες , βλέπε σύνδρομο down και λοιπά λοιπον για να τελειωνουμε με αυτες τις νεοτεριστικες Αμερικανιες εγω εχω γεννηθει 6 μηνων και εχω σπαστικη τετραπληγια ε λοπον εχω ειδικες αναγκες δεν εχω ειδικες ικανοτητες αν ειχα ειδικες ικανοτητες θα ημουν ο superman η ο wolverine απο τους x-men. Το παν ειναι να τα εχεις βρει με τον εαυτο σου εγω δεν κολλαω στις λεξεις ουτε θα βαλω το κλαμματα να με πεις αναπηρο. ξερω ποιος ειμαι και δεν κρυβομαι πισω απο καμια λεξη. φιλε δεν εχω τιποτα μαζι σου απλα καυτηριαζω αυτην την αντιμετωπιση των τελευτιαων ετων
bluesattack Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 http://www.gazzetta.gr/article/item/204530-skandalo-spatales-sta-special-olympics
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Να η διαφημιση. Δειτε τη. http://www.youtube.com/watch?v=nd66m4kv7yA Κι αν δε σας φαινεται καραεπιτηδευμενο αφηστε ησυχο τον Lars Von Trier.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για μένα είναι τιμή μου που φιλοξενούμε μια τέτοια διοργάνωση, ιδιαίτερα για αυτές τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ασχέτως του όποιου κόστους. Μας έχει πιάσει μια εμμονή πανελληνίως με τα διάφορα έξοδα. Σε λίγο θα φτάσουμε να λέμε γιατί δίνουμε φάρμακα και σύνταξη στους ηλικιωμένους αφού είναι αντιπαραγωγικοί.
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Σε λίγο θα φτάσουμε να λέμε γιατί δίνουμε φάρμακα και σύνταξη στους ηλικιωμένους αφού είναι αντιπαραγωγικοί. Εγω προτεινω αποκεφαλισμο μολις πατας τα 70. Με τιμες και τραγουδια και μυρα και χορους απο παρθενες (ή παρθενους).
bluesattack Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για μένα είναι τιμή μου που φιλοξενούμε μια τέτοια διοργάνωση, ιδιαίτερα για αυτές τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ασχέτως του όποιου κόστους. Μας έχει πιάσει μια εμμονή πανελληνίως με τα διάφορα έξοδα. Kαι αυτες οι largies μας οδηγησαν εδω.Αλλα η νοοτροπια μας φαινεται δεν αλλαζει , εκει εμεις..Αν μπορουσαμε θα τα ξανασκαγαμε για μια νεα Ολυμπιαδα , θα το ζηταγαμε κιολας
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Kαι αυτες οι largies μας οδηγησαν εδω.Αλλα η νοοτροπια μας φαινεται δεν αλλαζει , εκει εμεις..Αν μπορουσαμε θα τα ξανασκαγαμε για μια νεα Ολυμπιαδα , θα το ζηταγαμε κιολας Και μια Γουροβίζιον, ετσι για το καλο.
Lucifer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για μένα είναι τιμή μου που φιλοξενούμε μια τέτοια διοργάνωση, ιδιαίτερα για αυτές τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ασχέτως του όποιου κόστους. Σοβαρά όμως, εξηγήστε και σε μένα τι νόημα έχει να βάζεις κάποιον με ελαττωματική νοημοσύνη να τρέχει στο στίβο. Τι αποδεικνύει, ότι τουλάχιστον έχει πόδια;
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Σοβαρά όμως, εξηγήστε και σε μένα τι νόημα έχει να βάζεις κάποιον με ελαττωματική νοημοσύνη να τρέχει στο στίβο. Τι αποδεικνύει, ότι τουλάχιστον έχει πόδια; Bow. Αλλα εχω κι εγω μια απορια: Γινεται καποιος να εχει νοητικο προβλημα (εννοω στα κλινικα πλαισια, γιατι αλλιως το 85% της ανθρωποτητας εχει) και να μην επηρεαζει καθολου αυτο στον ατομικο αθλητισμο, τουλαχιστον στο απλο τρεξιμο;
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Κατ' αρχήν αυτά τα άτομα που συμμετέχουν στα Special Olympics έχουν επίγνωση του τι κάνουν; Με τέτοια σοβαρή μορφή καθυστέρησης, το κάνουν επειδή οι ίδιοι το θέλουν, ή λόγω του ότι κάποιοι άλλοι τους χρησιμοποιούν για δικό τους όφελος;
KilliK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 αν δεν δώσεις λεφτά δεν βγάζεις και λεφτά δεν γίνεται σε κάθε έξοδο του κράτους να γίνεται και θέμα,να που πάνε τα λεφτά Και στην τελική για αυτά τα άτομα εγώ τα δίνω,για να τρέξει ο Κεντέρης έδωσε τα 100πλασια χωρίς να θέλω ειδαμε και με τους Ολυμπιακους Αγωνες της Αθηνας...
PCharon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Σοβαρά όμως, εξηγήστε και σε μένα τι νόημα έχει να βάζεις κάποιον με ελαττωματική νοημοσύνη να τρέχει στο στίβο. Τι αποδεικνύει, ότι τουλάχιστον έχει πόδια; Σε κάτι λιγοστά βίντεο που είδα προσπαθούσα να καταλάβω τί στα διάλα κάνουν και τί νόημα έχει. Σα ψυχαγωγία πολυτελείας είναι για τα άτομα αυτά, προσωπικά είναι η καλύτερη εξήγηση που δίνω. Στο site έχει την ακόλουθη εξήγηση: Πώς ωφελούνται τα άτομα με διανοητική αναπηρία από τη συμμετοχή τους στα Special Olympics; Οι δεξιότητες τις οποίες αποκτούν στα γήπεδα οι αθλητές Special Olympics τους βοηθούν και στην καθημερινότητά τους, εντάσσονται πιο εύκολα στην αγορά εργασίας, μπορούν να ζήσουν ανεξάρτητα και να είναι ενεργοί πολίτες μέσα στις κοινότητές τους. Οι Αθλητές επίσης αποκτούν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους μέσα από τις διακρίσεις τους, γεγονός που τους βοηθά να ζήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια. Κάτι άλλο που βλέπω, είναι πως ενώ το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει, τίποτα δε μεταδίδεται από τα κρατικά, ούτε καν το σινεσπορ (που κλασσικά μεταδίδει τέτοια γεγονότα). Δε ξέρω αν θα μεταδώσουν κάτι κάποια στιγμή, αλλά τί να δείξουν κιόλας... Έχω κι εγώ κοντινό συγγενικό πρόσωπο που έχει σχεδόν εκ γενετής μαλακία στο κεφάλι, τον συμμεριζόμαστε, του φερόμαστε όμορφα, αλλά δεν τον βάζουμε σε δοκιμασίες κιόλας. Η χαρά του ανθρώπου αυτού τελειώνει στη συντροφικότητα, όταν του λες ένα γεια και του κάνεις παρέα. Αν του πεις να κάνει μια δουλίτσα θα τη κάνει μεν γιατί είναι ΥΠΑΚΟΥΟΣ, αλλά δε νιώθει τί κάνει. Να τον βάλεις σε δοκιμασία δε βλέπω λόγο, WTF.
DrLo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Σοβαρά όμως, εξηγήστε και σε μένα τι νόημα έχει να βάζεις κάποιον με ελαττωματική νοημοσύνη να τρέχει στο στίβο. Τι αποδεικνύει, ότι τουλάχιστον έχει πόδια; Κοίτα αν και καταλαβαίνω το τι θε να πεις, από την άλλη και το να βάζεις 8 μαντραχαλάδες να τρέξουν τι νόημα έχει? Ή ότι βάζεις μερικά κοριτσάκια να πετάνε μια μπάλα πάνω κάτω ή να γυρίζουν μια κορδέλα τι αποδικνύει? Ότι τραβάνε τα όσα τραβάνε αλλά είναι χαριτωμένα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.