PCharon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Οι παραολυμπιακοί διοργανώνονται μερικές ημέρες μετά τους Ολυμπιακούς χρονικά, στον ίδιο τόπο. Special olympics δε θυμάμαι να έχω παρακολουθήσει ποτέ, ούτε καν το είχα υπόψη μου. Πάντως κάτι βίντεο που είδα είναι λίγο κωμικοτραγικά (WTF). Βέβαια η ελληνική ομάδα θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον 300 συμμετοχές φέτος, χαμένοι πάνε οι αθλητές μας...
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 τι να πώ Να μιλήσεις με άτομα με αναπηρίες για να δεις πως τους φαίνονται κάτι τέτοιοι ηλίθιοι χαρακτηρισμοί Όντας ένας από αυτούς (έχω 2/3 απώλεια ακοής, χρησιμοποιώ ψείρα ακουστικό για επικοινωνία και ολίγον τι lippering όταν ο άλλος δεν έχει φάει το φαΐ του και ψιθυρίζει ) προτιμώ κάποιον να με πει ανάπηρο (όσο στενάχωρο και αν είναι) παρά οποιαδήποτε άλλη πίπα έχουν σκαρφιστεί αρτιμελής άνθρωποι στα πλαίσια του καθωσπρεπισμού.
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ρε τσιλλ μια χαρα: βγαζεις το ακουστικο οταν τρως με ατομα που δε ξερουν πως να κλεισουν το στομα τους και γλιτωνεις απο τον πιο υπερσιχαμερο ηχο ολων των εποχων. Κι ουτε χρειαζεσαι ωτοασπιδες.
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Xaxaxa, ξέρεις πόσες φορές καταριόμουν την ακοή καμπάνα που είχα μέχρι και πριν 10 χρόνια; Να φανταστείς πανελλαδικές έδωσα διαβάζοντας αποκλειστικά βράδυ γιατί δεν μπορούσα να ησυχάσω still δεν είναι έτσι, θα προτιμούσα να άκουγα τους πάντες και ας μου φούσκωναν τις μπάλες και φυσικά θα προτιμούσα να είχα ανάγκη από ωτασπίδες. Η αναπηρία ποτέ δεν μπορεί να έχει κάτι θετικό, απλά είναι ένα πράγμα με το οποίο πρέπει να μάθεις να ζεις
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 still δεν είναι έτσι, θα προτιμούσα να άκουγα τους πάντες και ας μου φούσκωναν τις μπάλες και φυσικά θα προτιμούσα να είχα ανάγκη από ωτασπίδες. Η αναπηρία ποτέ δεν μπορεί να έχει κάτι θετικό, απλά είναι ένα πράγμα με το οποίο πρέπει να μάθεις να ζεις Ναι, εννοειται, πλακα...
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 (θα το γ΄ραψω σιγα για να μην ακουσει ο chill ) Καλός ο καθωσπρεπισμός αλλά να έχει και ένα όριο, ειδικά για τους εύθικτους. Δεν έχεις καρκίνο αλλά μια νεοπλασματική ασθένεια που έχει 30% να θεραπευτεί (do you feel better?). Δεν είσαι μαυρος, αράπης, νέγρος αλλά εγχρωμος.... κλπ κλπ.
Adon1s Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 πρώτον , έχω άτομο με αναπηρία στο σπίτι μου , την τυφλή μητέρα μου και ξέρω πως είναι δεύτερον , δεν μιλάω για ανάπηρους , αλλα για ατομα με ειδικές ικανότητες , βλέπε σύνδρομο down και λοιπά
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 (θα το γ΄ραψω σιγα για να μην ακουσει ο chill ) Καλός ο καθωσπρεπισμός αλλά να έχει και ένα όριο, ειδικά για τους εύθικτους. Δεν έχεις καρκίνο αλλά μια νεοπλασματική ασθένεια που έχει 30% να θεραπευτεί (do you feel better?). Δεν είσαι μαυρος, αράπης, νέγρος αλλά εγχρωμος.... κλπ κλπ. Ολοι οι καθωσπρεπισμοι ειναι εξισου ηλιθιοι οσο και ο ρατσισμος. Βασικα ο καθωσπρεπισμος ειναι στην ουσια μια μορφη ρατσισμου. Γιατι εγχρωμος αυτος και οχι εσυ? Εσυ αχρωμος εισαι?
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ολοι οι καθωσπρεπισμοι ειναι εξισου ηλιθιοι οσο και ο ρατσισμος. Βασικα ο καθωσπρεπισμος ειναι στην ουσια μια μορφη ρατσισμου. Γιατι εγχρωμος αυτος και οχι εσυ? Εσυ αχρωμος εισαι? Ακριβως
lebron15 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Παιδια,δεν προκειται για παραολυμπιακους αγωνες,παραολυμπιακοι ειναι αυτοι που γινονται λιγο μετα τους ολυμπιακους και αφορουν ατομα με ειδικες αναγκες,τωρα εχουμε special olympics,δηλαδη ατομα με νοητικα προβληματα! Ηθελα πολυ να συμμετασχω σαν εθελοντης αλλα μας εφαγε η εξεταστικη κριμα...
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 (θα το γ΄ραψω σιγα για να μην ακουσει ο chill ) Xex δεν μασάω man, έχω κάνει και το disability, fuckability με θανατηφόρες ατάκες π.χ. - Δεν ακούς καλά ε? - Τους οργασμούς σου παιδί θα τους ακούσω να σαι σίγουρη γιατί θα ναι πολύ δυνατοί Προσαρμόζεσαι! Και μόλις ο βιονικός κοχλίας περάσει από πειραματικό στάδιο (ελπίζω την επόμενη δεκαετία) θα ακούω και την πληκτρολόγηση από Σαλόνικα χωρίς ακουστικά και λοιπές πίπες. Γαμώ τα τοξικά φάρμακα των νοσοκομείων Ολοι οι καθωσπρεπισμοι ειναι εξισου ηλιθιοι οσο και ο ρατσισμος. Βασικα ο καθωσπρεπισμος ειναι στην ουσια μια μορφη ρατσισμου. I concur!
Nikosgiann Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 το offtopic του offtopic τω offtopic τον offtopic ω offtopic
Lucifer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Οπότε είναι μια αθλητική διοργάνωση για ανθρώπους με νοητικές δυσλειτουργίες. Υπάρχει και το ανάποδο; Φάση, διαγωνισμός σκακιού για κουτσούς;
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Οπότε είναι μια αθλητική διοργάνωση για ανθρώπους με νοητικές δυσλειτουργίες. Υπάρχει και το ανάποδο; Φάση, διαγωνισμός σκακιού για κουτσούς; Εισ' ενα διεστραμμενο μυαλο.
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 άτομα με ειδικές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ είναι τα συγκεκριμένα των Special Olympics Όταν ακούω αυτούς τους υποκριτικούς καθώς-πρέπει αμερικανίστικους όρους που έχει περάσει το hollywood, αποκτάω κι εγώ ειδικές ικανότητες όπως το να γίνομαι κόκκινος κ να ανάβουν λαμπάκια. EDIT: Με πρόλαβαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.