Προς το περιεχόμενο

True story thrillers

hackermon1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Martys, cannibal holocaust, srpski film.

:huh:

Ούτε το martyrs, ούτε το srpski films βασίζονται σε αληθινές ιστορίες.

Μπορεί κάποια υπόθεση να μοιάζει λίγο με το martyrs αλλά σαν ταινίες είναι φανταστικές και οι δύο, δεν βασίζονται σε αληθινά γεγονότα.

Δημοσ.

:huh:

Ούτε το martyrs, ούτε το srpski films βασίζονται σε αληθινές ιστορίες.

Μπορεί κάποια υπόθεση να μοιάζει λίγο με το martyrs αλλά σαν ταινίες είναι φανταστικές και οι δύο, δεν βασίζονται σε αληθινά γεγονότα.

εγω το ειπα στο παιδι για να τα δει και να φαει ακομα μεγαλυτερη φρικη πιστευοντας οτι ειναι αληθινες ιστοριες, αλλα τωρα του τη χαλασες:-P

Δημοσ.

Μια διευκρίνηση. Λέγοντας θρίλερ, εννοείς θρίλερ ή τρόμου;

Αν εννοείς το πρώτο, τότε θα πρότεινα, Das Experiment, Alive, 127 Hours

Αν εννοείς το δεύτερο, μπορείς να βρεις όσες θες. Οι περισσότερες, αυτό ισχυρίζονται :).

Δημοσ.

Fourth kind (Τεταρτη επαφη) : είναι αληθινλη ιστορία όπως ισχυρίζονται στη ταινία?

Το παρουσιάζουν σαν να είναι βασισμένο το έργο σε πραγματικά γεγονότααλλά δεν νομίζω να είναι..

Δημοσ.

Το παρουσιάζουν σαν να είναι βασισμένο το έργο σε πραγματικά γεγονότααλλά δεν νομίζω να είναι..

φαινόταν αληθοφανή,με τα βίντεο και όλα γιαυτό το ανέφερα!

Δημοσ.

Το παρουσιάζουν σαν να είναι βασισμένο το έργο σε πραγματικά γεγονότα αλλά δεν νομίζω να είναι..

Δηλαδή υπάρχει, έστω, μια μικρή πιθανότητα, να είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα; :fear:

Περιμένω ακόμη διευκρίνηση από τον TS αν ζητάει θρίλερ ή τρόμου, για να αρχίσω να παραθέτω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...