Bloodrage Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Χτυπαω μυγες τον τελευταιο καιρο και ειπα να ριξω ενα σπρει στο παλιο κουτακι μου το οποιο πλεον χρησιμοποιειται απο τον μικρο αδερφο και ειπα να το μοιραστω μαζι σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapazo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μολις πριν απο 4 μερες τελειωσα και εγω την αναπαλιαωση του armor junior μου(και μαλιστα για τον ιδιο ακριβως λογο, επειδη βαραω μυγες).Να ανεβασω τις φωτος στο δικο σου thread μιας και μιλαμε για το ιδιο κουτι, για να μην ανοιγω αλλο θεμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ανετα να μαζευτουμε ολοι με τα αρμορ και να το κανουμε στικι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapazo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εχουν ανοιχτει οι καταλληλες τρυπες, τα λεντακια της ζαλμαν απο πρασινα εχουν αλλαχτει με λευκα.Πιο παλια ειχα και εγω εναν 2ο 12αρη μπροστα αλλα για λογους ησυχιας τον εβγαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εγω πηγα και πηρα αυτο και ειναι εντελως αθορυβο + οτι κατεβηκε 2 βαθμους ο επεξεργαστης και τωρα σκευτομαι να παρω 2χLink να τα βαλω στο πατωμα να χτυπανε πανω στη γραφικων μιας και ο μικρος θα κανει αναβαθμιση τον αυγουστο με τις εκπτωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Και τα δυο τα κουτια πολυ ωραια καλοδουλευτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Πολύ όμορφα βγήκαν και τα 2 κουτάκια πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.