marantonis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Παρακολουθει/εχει παρακολουθησει κανεις; Εγω λιγα πραγματα ξερω, μας εχει φαει η αμερικη, δικαιωματικα ομως γιατι εχει πολλα κορυφαια διαμαντια, αλλα σιγουρα αξιζει να ψαχτουμε και αλλου. Προσφατα ειδα την πρωτη μου ιαπωνικη σειρα -μιλαω για live action αποκλειστικα- το zeni geba, πολυ καλη δραματικη σειρα παρα τα ελαττωματα της, κι ηταν και 9 επεισοδια αρα κανενα απολυτως τραβηγμα για τηλεθεαση. Θα γραψω γι' αυτη καποια στιγμη. Κατα τ' αλλα εχω το kingdom hospital στη λιστα για χρονια, ισως και το the killing απ' τη δανια, απο κει και περα δε ξερω την τυφλα μου. Πιο πολυ για προτασεις κι εντυπωσεις ανοιγω το θεμα, μιληστε.
Sellers Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ένας επίγειος Θεούλης: Ricky Gervais Και ο ορισμός της υποτιμημένης σειράς: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ όμως. Η σειρά είναι ΧΡΟΝΙΑ μπροστά. Και αφού τελειώσεις με το extras (υποθέτω φυσικά ότι έχεις δει το ΥΠΕΡΚΟΡΥΦΑΙΟ office), πιάνεις και οτιδήποτε έχει κάνει με stand-up: Ricky Gervais Live 4: Science Ricky Gervais Live 3: Fame Ricky Gervais Live 2: Politics Ricky Gervais Live 1: Animals
marantonis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 To office ακομα δεν το δα, μια ζωη την εχω κι ειναι και συντομη και προσπαθω να προλαβω, αλλιως θα ζητησω παραταση. Τελοσπαντων, σεβας στο hbo, θα δω ο,τι λες. Εχω κι αλλα βρετανικα στην αναμονη οπως το μινιστερ και τ' αλλο με τον λορι και τον ατκινσον αλλα δε πολυεχω ορεξη προς το παρον για κατι τετοιο.
seishirosakura Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Jekyll. Spaced. Top Gear (το προτιμώ από τα μισά τωρινά sitcoms) Life on Mars. The Prisoner. Arrested Development - αν και αμερικάνικο το χιούμορ είναι ευρωπαϊκό.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Άμα έχει κανείς να προτείνει καμία πολύ καλή σειρά στα Γερμανικά, θα το εκτιμήσω δεόντως.
4saken Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Άμα έχει κανείς να προτείνει καμία πολύ καλή σειρά στα Γερμανικά, θα το εκτιμήσω δεόντως. Εχουμε και λεμε World War Part One World War Part Two
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Άμα έχει κανείς να προτείνει καμία πολύ καλή σειρά στα Γερμανικά, θα το εκτιμήσω δεόντως. την heidi
marantonis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Καμιά σοβαρή πρόταση, έχει κανένας; δε ξερω αλλα μπορεις να ψαξεις εδω http://www.toytowngermany.com/lofi/index.php/t121280.html
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Έχω βρει αρκετά τέτοια θέματα (συμπεριλαμβανομένου και του συγκεκριμένου). Ευχαριστώ πάντως.
seishirosakura Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Αν το θες για θέμα γλώσσας ή εκμάθησης πάντως, οι γερμανοί μεταγλωττίζουν χωρίς υπερβολή τα πάντα. Αν πάλι το θες για το γερμανικό αυτό καθ'αυτό της υπόθεσης δεν έχω καμία (αξιόλογη) υπόψιν μου. Απ'όσο γνωρίζω έχουν κάνει δική τους έκδοση του Fringe. Δε μπορώ να στο προτείνω καθώς α) δεν το έχω δει και β) ακόμα και το αμερικάνικο μου φαίνεται οικτρό.
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 εγω που εχω μονο γερμανικα καναλια δεν εχω βρει καμια καλη σειρα... μονο κατι τηλεοπτικα παιχνιδια και comedy shows αξιζουν... offtopic στο site σου τεραστια τα γραμματα ναουμ...
marantonis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Περιεργο... δεν εχουν σειρες οι Γερμανοι; μεχρι και στην ελλαδα εχει 4-5-6 σειρες που αξιζει να δεις (οχι καινουριες φυσικα).
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αν το θες για θέμα γλώσσας ή εκμάθησης πάντως, οι γερμανοί μεταγλωττίζουν χωρίς υπερβολή τα πάντα. Έχω ήδη Friends και Two and a Half Men. Καλή φάση, αλλά έχω ένα ζήτημα με τους υπότιτλους, καθώς δεν είναι εναρμονισμένοι με αυτό που λένε οι ηθοποιοί (προφανώς γιατί στη μεταγλώττιση υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία). Επίσης, θέλω να μάθω λεξιλόγιο που αφορά τις συγκεκριμένες χώρες, όχι πως μεταφράζουν τη ζωή στην Αμερική. Προς το παρόν, πάντως (είμαι ακόμα στην αρχή), κάνουν τη δουλειά τους και τα μεταγλωττισμένα. εγω που εχω μονο γερμανικα καναλια δεν εχω βρει καμια καλη σειρα... μονο κατι τηλεοπτικα παιχνιδια και comedy shows αξιζουν... offtopic στο site σου τεραστια τα γραμματα ναουμ... Και τηλεοπτικά παιχνίδια κάνουν και παρακάνουν! Και Comedy Shows! Μη σου πω ότι θα 'ναι και καλύτερα. Πρότεινε σε παρακαλώ! Έχω ακούσει ότι στην Ελβετία είναι λίγο διαφορετικά τα Γερμανικά, ε; Βασικά για Αυστρία ενδιαφέρομαι που έχω μάθει ότι δεν έχει διαφορά από Γερμανία. offtopic απάντηση ΥΓ. Δε βρίσκω γιατί όχι. Αν και βασικά έγινε γιατί η Georgia μου αρέσει μόνο σε μεγάλο font. Επίσης, η οθόνη μου είναι 24". Το βρίσκεις ενοχλητικό; Δες την σειρά Das Boot. Σωστός! Την είχα ξεχάσει αυτήν την επιλογή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.