Προς το περιεχόμενο

Πυκνωτές τηλεφωνικής πρίζας

jimilegolas21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πρόσφατα άλλαξα σύνδεση από netone σε forthnet και η ταχύτητα είναι εμφανώς μειωμένη (ειδικότερα αυτή του upload).

Οπότε τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα πρέπει να βγάλω τους πυκνωτές από την τηλεφωνική πρίζα.

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει αυτό; Ή θα πρέπει να καλέσω αναγκαστικά ηλεκτρολόγο;

Ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

αλλάζοντας την τηλεφωνική μπρίζα είναι ο ένας τρόπος, 2-3 λεπτά δουλειάς...

Δημοσ.

αλλάζοντας την τηλεφωνική μπρίζα είναι ο ένας τρόπος, 2-3 λεπτά δουλειάς...

Λίγες παραπάνω πληροφορίες θα με βοηθούσαν πραγματικά ^_^

Δημοσ.

Αυτό λέω, πώς θα το καταλάβω αυτό;

Είναι εύκαιρη κάποια φώτο;

Με

LJU3_1A_rear.jpg

χωρίς

ext.gif

Βασικά επειδή υπάρχουν πάρα πολύ τύποι πρίζας δες καλλίτερα τι πυκνωτές υπάρχουν

http://www.google.gr/search?hl=el&biw=1280&bih=887&tbm=isch&sa=1&q=capacitor&oq=capacitor&aq=f&aqi=g2&aql=undefined&gs_sm=e&gs_upl=78639l78639l0l1l1l0l0l0l0l196l196l0.1l1

Δημοσ.

λοιπόν την άνοιξα και έβγαλα τις δύο παρακάτω φωτογραφίες.

Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αλλά υπάρχει και ένα επιπρόσθετο καλώδιο το οποίο δεν χρησιμοποιόταν και απ' ότι φαίνεται είναι συνδεδεμένο με κάτι άλλα κομμένα (;;) καλώδια.

Τέσπα στην δεύτερη φαίνεται και ένα κίτρινο πραγματάκι το οποίο νομίζω ότι είναι ο πυκνωτής.

Μπορώ να τον βγάλω;

2-1.jpg

1-2.jpg

Δημοσ.

Ωραία,θα ξεβιδώσεις τα δύο καλώδια που μπαίνουν στο πράσινο αριστερά στην δεύτερη εικόνα(μην χαλάσεις και μια χαρά πρίζα) και θα τα συνδέσεις σε ένα τέτοιο όπως το βλέπεις στης δύο πάνω επαφές δεν έχει σημασία ποιο θα μπει που.

prizahf8.jpg

Δημοσ.

Δεν είναι ότι το κατάλαβαν, είναι η πρώτη λύση που που προτείνουν οι τεχνικοί της Forthnet όταν τους πάρεις γι' αυτό το θέμα. Κι εμένα το ίδιο μου έλεγαν και επέμεναν κι όλας, χωρίς να έχω παλιά μπρίζα. Οι καινούριες δεν έχουν πυκνωτές.

Δημοσ.

Δεν είναι ότι το κατάλαβαν, είναι η πρώτη λύση που που προτείνουν οι τεχνικοί της Forthnet όταν τους πάρεις γι' αυτό το θέμα. Κι εμένα το ίδιο μου έλεγαν και επέμεναν κι όλας, χωρίς να έχω παλιά μπρίζα. Οι καινούριες δεν έχουν πυκνωτές.

Επόμενη ερώτηση. Είναι 6-7 χρόνια που έχω αλλάξει τις πρίζες στο σπίτι μου. Άραγε να έχουν πυκνωτές ή όχι;!

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι καινούριες δεν έχουν πυκνωτές.

κάποιες που είναι από τον ΟΤΕ έχουν...

Δημοσ.

Ωραία,θα ξεβιδώσεις τα δύο καλώδια που μπαίνουν στο πράσινο αριστερά στην δεύτερη εικόνα(μην χαλάσεις και μια χαρά πρίζα) και θα τα συνδέσεις σε ένα τέτοιο όπως το βλέπεις στης δύο πάνω επαφές δεν έχει σημασία ποιο θα μπει που.

prizahf8.jpg

Αυτό τώρα που θα το βρω;

Λίγο παραπάνω info please.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...