giannisko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ηθελα να ρωτησω τους γνωστες του φορουμ,εχω ενα netbook lenovo s 10 το εχω κανα χρονο τωρα αλλα ζητημα αν το εχω δουλεψει 40 ωρες συνολο δηλαδη 3 ωρες καθε μηνα,η κατασταση της μπαταριας ειναι σαν καινουργια μου κραταει σαν την πρωτη μερα ,το προβλημα ειναι οτι οταν βαζω τον φορτιστη στο netbook τωρα τελευταια δεν παει στο 100 % της φορτισης αλλα στο 99 % ,μηπως γνωριζετε τι φταιει ? καποια ρυθμιση ? αν παω τον κενσορα πανω στην φορτιση στην γραμμη εργαλειων και κανω αριστερο κλικ εχει κατι lenovo - μεγιστο μπαταριας - ελαχιστη διαχειρηση ενεργειας-παρουσιασεις-σπιτι γραφειο-παντα ενεργο,μηπως πρεπει απο εκει να αλλαξω καποια ρυθμιση ? τωρα λεει lenovo. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Dbzakias2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ηθελα να ρωτησω τους γνωστες του φορουμ,εχω ενα netbook lenovo s 10 το εχω κανα χρονο τωρα αλλα ζητημα αν το εχω δουλεψει 40 ωρες συνολο δηλαδη 3 ωρες καθε μηνα,η κατασταση της μπαταριας ειναι σαν καινουργια μου κραταει σαν την πρωτη μερα ,το προβλημα ειναι οτι οταν βαζω τον φορτιστη στο netbook τωρα τελευταια δεν παει στο 100 % της φορτισης αλλα στο 99 % ,μηπως γνωριζετε τι φταιει ? καποια ρυθμιση ? αν παω τον κενσορα πανω στην φορτιση στην γραμμη εργαλειων και κανω αριστερο κλικ εχει κατι lenovo - μεγιστο μπαταριας - ελαχιστη διαχειρηση ενεργειας-παρουσιασεις-σπιτι γραφειο-παντα ενεργο,μηπως πρεπει απο εκει να αλλαξω καποια ρυθμιση ? τωρα λεει lenovo. Ευχαριστω εκ των προτερων. ΠΑΝΤΑ οταν εχεις ανοικτο το λαπτοπ/νετμπουκ και φορτιζει ποτε δεν σου βγαζει 100% διοτι καταναλωνει ρευμα και απο την πριζα αλλα και ελαχιστο απο την μπαταρια!
giannisko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ΠΑΝΤΑ οταν εχεις ανοικτο το λαπτοπ/νετμπουκ και φορτιζει ποτε δεν σου βγαζει 100% διοτι καταναλωνει ρευμα και απο την πριζα αλλα και ελαχιστο απο την μπαταρια! Να σαι καλά και σε ευχαριστω για την απαντηση,το εκλεισα το αφησα να φορτισει και πηγε στο 100 % ,δεν το γνωριζα αυτο,και φαινεται αλλες φορες που φορτιζα το netbook κλειστο πηγαινε στο 100 % ,ενω αλλες που ηταν ανοιχτο πηγαινε στο 99 % και δεν ειχα προσεξει αυτην την λεπτομερεια. Μια αλλη ερωτηση αν ξερεις αυτες οι επιλογες που γραφει :lenovo - μεγιστο μπαταριας - ελαχιστη διαχειρηση ενεργειας-παρουσιασεις-σπιτι γραφειο-παντα ενεργο. Τι ειναι και που πρεπει να το εχω ,εργοστασιακη ρυθμιση ηταν στο lenovo.
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Να σαι καλά και σε ευχαριστω για την απαντηση,το εκλεισα το αφησα να φορτισει και πηγε στο 100 % ,δεν το γνωριζα αυτο,και φαινεται αλλες φορες που φορτιζα το netbook κλειστο πηγαινε στο 100 % ,ενω αλλες που ηταν ανοιχτο πηγαινε στο 99 % και δεν ειχα προσεξει αυτην την λεπτομερεια. Μια αλλη ερωτηση αν ξερεις αυτες οι επιλογες που γραφει :lenovo - μεγιστο μπαταριας - ελαχιστη διαχειρηση ενεργειας-παρουσιασεις-σπιτι γραφειο-παντα ενεργο. Τι ειναι και που πρεπει να το εχω ,εργοστασιακη ρυθμιση ηταν στο lenovo. τιποτα! λογικα ναι, εργοστασιακη ρυθμιση μαλλον αλλα με ενα format φτιαχνει (λογικα)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.