panos9553 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Βασικα ναι!Ηταν τοσο ομαλη η διορθωση των προβληματων,που ουτε αγχώθηκα,ουτε καταλαβα πως διορθωθηκαν ολα! Απλα εκανα αυτο που κανω παντα.Να το εχω παντα ενημερομενο με τατελευταια update του μοντελου μου!Ακομη και τα bios(δεν εχασα ουτε και ενα bios update,απο την ημετα που το πηρα). Τα update της gpu,εγω τα κατεβαζω,μονο απο την nvidia!Καθονται σε μενα,καλυτερα νωμιζω,απ'οτι απο τη toshiba! Εγω εκτος απο driver gpu δεν εχω πειραξει κατι αλλο γιατι λειτουργει μια χαρα...
xristoforos89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Και εγω με τους τελευταιους drivers ειμαι. Μεχρι και στο ethernet, που εχω να χρησιμοποιησω 3-4 χρονια, εχω κανει update τον driver!!
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δεν ειναι υποχρεωτικο,αν δεν εχεις προβλημα,απλα εξαρταται απο τον καθενα,πως θελει να εχει το λαπτοπ του!Παντα ενημερο ή οταν υπαρξει το προβλημα να κανει τις σχετικες ενημεροσεις!
panos9553 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δεν ειναι υποχρεωτικο,αν δεν εχεις προβλημα,απλα εξαρταται απο τον καθενα,πως θελει να εχει το λαπτοπ του!Παντα ενημερο ή οταν υπαρξει το προβλημα να κανει τις σχετικες ενημεροσεις! Σωστος..
hawkpilot Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δεν κατάλαβες κάτι. Εγώ δε θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου (προφανώς αδυνατείς να καταλάβεις τί γράφω). Μου είναι αδιάφορο αν, και τί, φοβάσαι. Επειδή όμως δε φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι καλά τα γραφόμενα και άλλου μέλους εκτός από τα δικά μου, καλό θα ήταν να σταματήσεις να μας ζαλίζεις και να γεμίζεις το νήμα με αηδίες. Είπες την άποψή σου, είπαμε τη δική μας - τέλος. Και αν σε γνωρισω τι; θα φοβηθω λες ;;; Οσο για τις θερμοκρασιες να μας βαλει εικονες και μετα μιλαμε ξανα,στοιχεια θελω να δω.
madsc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ρε φιλε μας κουρασες. Περιμενω λεω ΦΩΤΟ με το προβλημα του παιδιου-να δουμε τι θα κανουμε. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ σπας καρυδια !! ΕΛΕΟΣ !! Καιρός να ηρεμούμε. /sc
Thess35 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Να ηρεμουμε αλλα αν μας προκαλει ο καθε λαλακας δεν γινεται. 100 φορες του λεω περιμενω φωτο και ο αλλος πεταγεται και με λεει ΑΣΧΕΤΟ χωρις να δωσω απαντηση. Ας ηρεμησουμε λοιπον !
panos9553 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Να ηρεμουμε αλλα αν μας προκαλει ο καθε λαλακας δεν γινεται. 100 φορες του λεω περιμενω φωτο και ο αλλος πεταγεται και με λεει ΑΣΧΕΤΟ χωρις να δωσω απαντηση. Ας ηρεμησουμε λοιπον ! Πρωτα πηγαινε να διαβασεις τους κανονες του forum και μετα αρχισε τους χαρακτηρισμους...ακου εκει ο καθε λαλακας..εισαι και κομψος εσυ... Και δεν σε ειπε κανενας ασχετο...εδω μπαινουμε για να βοηθαμε και οχι να προσβαλουμε...ξεσπασε αλλου τα νευρα σου...
Thess35 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Πρωτα πηγαινε να διαβασεις τους κανονες του forum και μετα αρχισε τους χαρακτηρισμους...ακου εκει ο καθε λαλακας..εισαι και κομψος εσυ... Και δεν σε ειπε κανενας ασχετο...εδω μπαινουμε για να βοηθαμε και οχι να προσβαλουμε...ξεσπασε αλλου τα νευρα σου... θα τα πουμε εμεις.
logitech Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος θα τα πουμε εμεις. λιγο ηρεμια παιδια απειλες δεν βγαζουν πουθενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.