panos9553 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Και αν σε γνωρισω τι; θα φοβηθω λες ;;; Εως τοτε μη μου μιλας. Γραψε τα δικα σου για το θεμα. ΤΕΛΟΣ. Τι εκανα λεει ; ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ. Εγω λεω τα σωστα. Περιμενω το παιδι που εχει προβλημα να μου βαλει screen. Οτι θελω λεω???Ειναι τροπος αυτος??Πρεπει να σεβεσαι καποια πραγματα...και για να εχουμε και καλο ρωτημα..ποσο χρονων εισαι??
Thess35 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ρε φιλε μας κουρασες. Περιμενω λεω ΦΩΤΟ με το προβλημα του παιδιου-να δουμε τι θα κανουμε. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για να κλεισει το θεμα με τα 1000ευρο,σας αναφερω οτι το συγκεκριμενο λαπτοπ δεν ανηκει στα gaming laptop και δεν ειναι καθολου περιεργο σε gaming mode να ανεβαζει θερμοκρασιες!Εχει μονο ενα κοινο συστημα ψυξης(με ενα απλο ανεμιστηρακι,που να μην διαθετει,ουτε παθητικο συστημα ψυξης,λογο χώρου) για cpu&gpu και απ'αυτο θα πρεπει να αποβαλει τις ψηλες θερμοκρασιες και των δυο! Οποταν στα παιχνιδια καλο θα ητα να του εχετε μια καλη βαση! Και τα gaming laptops δεν πρεπει να εχουν μονο καλο cpu&gpu,αλλα ενα αναλογο συστημα ψυξης! Γ'αυτο ειναι και πολυ πιο χοντροκομενα,απ'τα αλλα μη gaming laptops,εστω κι αν μερικες φορες μπορει να εχουν και λιγο πιο χαμηλα χαρακτηρηστικα,απο καποια πιο καινουρια,μη gaming laptops!
Thess35 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για να κλεισει το θεμα με τα 1000ευρο,σας αναφερω οτι το συγκεκριμενο λαπτοπ δεν ανηκει στα gaming laptop και δεν ειναι καθολου περιεργο σε gaming mode να ανεβαζει θερμοκρασιες!Εχει μονο ενα κοινο συστημα ψυξης(με ενα απλο ανεμιστηρακι,που να μην διαθετει,ουτε παθητικο συστημα ψυξης,λογο χώρου) για cpu&gpu και απ'αυτο θα πρεπει να αποβαλει τις ψηλες θερμοκρασιες και των δυο! Οποταν στα παιχνιδια καλο θα ητα να του εχετε μια καλη βαση! Και τα gaming laptops δεν πρεπει να εχουν μονο καλο cpu&gpu,αλλα ενα αναλογο συστημα ψυξης! Γ'αυτο ειναι και πολυ πιο χοντροκομενα,απ'τα αλλα μη gaming,εστω κι αν μερικες φορες μπορει να εχουν και λιγο πιο χαμηλα χαραστ. απο καποια πιο καινουρια,μη gaming laptops! +1
panos9553 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ρε φιλε μας κουρασες. Περιμενω λεω ΦΩΤΟ με το προβλημα του παιδιου-να δουμε τι θα κανουμε. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ Κοιτα...δεν εχω καμια διαθεση να σου μαθω τροπους συμπεριφορας..οποιοσδηποτε μπορει να διαβασει τα ποιο πανω post σου και πολυ ευκολα θα βγαλει συμπερασμα...και γιαυτο σταματω εδω...
Thess35 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Κοιτα...δεν εχω καμια διαθεση να σου μαθω τροπους συμπεριφορας..οποιοσδηποτε μπορει να διαβασει τα ποιο πανω post σου και πολυ ευκολα θα βγαλει συμπερασμα...και γιαυτο σταματω εδω... ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ σπας καρυδια !! ΕΛΕΟΣ !!
panos9553 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για να κλεισει το θεμα με τα 1000ευρο,σας αναφερω οτι το συγκεκριμενο λαπτοπ δεν ανηκει στα gaming laptop και δεν ειναι καθολου περιεργο σε gaming mode να ανεβαζει θερμοκρασιες!Εχει μονο ενα κοινο συστημα ψυξης(με ενα απλο ανεμιστηρακι,που να μην διαθετει,ουτε παθητικο συστημα ψυξης,λογο χώρου) για cpu&gpu και απ'αυτο θα πρεπει να αποβαλει τις ψηλες θερμοκρασιες και των δυο! Οποταν στα παιχνιδια καλο θα ητα να του εχετε μια καλη βαση! Και τα gaming laptops δεν πρεπει να εχουν μονο καλο cpu&gpu,αλλα ενα αναλογο συστημα ψυξης! Γ'αυτο ειναι και πολυ πιο χοντροκομενα,απ'τα αλλα μη gaming laptops,εστω κι αν μερικες φορες μπορει να εχουν και λιγο πιο χαμηλα χαρακτηρηστικα,απο καποια πιο καινουρια,μη gaming laptops! Συμφωνουμε απολυτα σε ολα...απλα δεν αναφερθηκε καπου οτι το συγκεκριμενο toshiba ειναι gaming laptop..επισης σε αυτο που στεκομαι ειναι το εξης..φυσικα και μια βαση ειναι χρησιμη(ειδικα στα games)αλλα δεν ειναι λογικο το συγκεκριμενο laptop να σβηνει απο θερμοκρασιες...
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Συμφωνουμε απολυτα σε ολα...απλα δεν αναφερθηκε καπου οτι το συγκεκριμενο toshiba ειναι gaming laptop..επισης σε αυτο που στεκομαι ειναι το εξης..φυσικα και μια βαση ειναι χρησιμη(ειδικα στα games)αλλα δεν ειναι λογικο το συγκεκριμενο laptop να σβηνει απο θερμοκρασιες... Αναφερα εγω οτι δεν ειναι gaming laptop,για να εξηγησω το λογο που δεν ειναι περιεργο που ανεβαζει θερμοκρασιες κατα το gaming και τα 1000ευρο δεν ειναι μετρο,για την ικανοτητα του να εχει χαμηλ. θερμοκρασιες σε παιχνιδια! Το παιδι πρεπει πρωτα,να το παει στην toshiba για καθαρισμό και αν θα ασχοληθεί με παιχνίδια,να του παρει ενα καλο coolerpad(50ευρο για μια καλη βαση,δεν ειναι πολλα!!!) και να αποφυγει τα πολυωρα λιωσίματα,κυριος σε απαιτητικά παιχνιδια!
panos9553 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αναφερα εγω οτι δεν ειναι gaming laptop,για να εξηγησω το λογο που δεν ειναι περιεργο που ανεβαζει θερμοκρασιες κατα το gaming και τα 1000ευρο δεν ειναι μετρο,για την ικανοτητα του να εχει χαμηλ. θερμοκρασιες σε παιχνιδια! Το παιδι πρεπει πρωτα,να το παει στην toshiba για καθαρισμό και αν θα ασχοληθεί με παιχνίδια,να του παρει ενα καλο coolerpad(50ευρο για μια καλη βαση,δεν ειναι πολλα!!!) και να αποφυγει τα πολυωρα λιωσίματα,κυριος σε απαιτητικά παιχνιδια! Ευτυχως που η εγγυηση της toshiba ειναι αρκετα καλη και δεν θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα...γιατι δεν ειναι φυσιολογικο να σβηνει κιολας..
xristoforos89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Παντως αλλος ενας φιλος που εχει toshiba, εχει ιδια προβληματα. Αλλα η πλακα ειναι οτι αυτος δεν παιζει παιχνιδια.. Στα καλα καθουμενα του σβηνει. Εμενα γιατι δεν μου σβηνει ακομα το δικο μου να παρω λιγη χαρα;;
kage Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 τι το θελετε το printscreen?αφου λεει το λαπτοπ σβηνει απο την ζεστη. 1.η εγγυση για καθαρισμα δεν θα τον χρεωσει? 2.υπαρχει περιπτωση αν ειναι καλο λαπτοπ να εχει το κατω μερος με κοματια ωστε να μπορεσεις να καθαρισεις gpu+cpu. 3.νομιζω απλα αν το σηκωσεις λιγο πισω ωστε να κυκλοφορει ο αερας δεν χρειαζονται βασεις..(ασχετα με την συγκεκριμενη περιπτωση.
xristoforos89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 1. εφοσον του παρουσιαζει προβλημα, δεν νομιζω να χρεωθει κατι. 2. Το λαπτοπ απο κατω εχει 2 καπακια.. Ενας για τις ραμ και ενα για τον σκληρο. 3. Πολλοι βαζουν καποιο βιβλιο απο κατω, για να παιρνεις καλο αερα (οταν βεβαια το εχουν στα ποδια τους).
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Παντως αλλος ενας φιλος που εχει toshiba, εχει ιδια προβληματα. Αλλα η πλακα ειναι οτι αυτος δεν παιζει παιχνιδια.. Στα καλα καθουμενα του σβηνει. Εμενα γιατι δεν μου σβηνει ακομα το δικο μου να παρω λιγη χαρα;; Τους δυο πρωτους μηνες που το ειχα,μου εβγαζε διαφορα προβληματα.Μου πάγωνε η οθονη στο ιντερνετ,μερικα προγραμματα μου κολλουσαν και μερικες φορες μου εκλεινε(σπανια ομως). Οταν μπηκα στην διαδικασια,να κανω ολα τα update και το bios,σταματησαν ολα τα προβληματα και εδω και ενα χρονο δεν εχω καποιο προβλημα!
panos9553 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τους δυο πρωτους μηνες που το ειχα,μου εβγαζε διαφορα προβληματα.Μου πάγωνε η οθονη στο ιντερνετ,μερικα προγραμματα μου κολλουσαν και μερικες φορες μου εκλεινε(σπανια ομως). Οταν μπηκα στην διαδικασια,να κανω ολα τα update και το bios,σταματησαν ολα τα προβληματα και εδω και ενα χρονο δεν εχω καποιο προβλημα! Δηλαδη με το που αντιμετωπισες καποια προβληματα..απλα εκανες ολα τα update και οκ??
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Βασικα ναι!Ηταν τοσο ομαλη η διορθωση των προβληματων,που ουτε αγχώθηκα,ουτε καταλαβα πως διορθωθηκαν ολα! Απλα εκανα αυτο που κανω παντα.Να το εχω παντα ενημερομενο με τατελευταια update του μοντελου μου!Ακομη και τα bios(δεν εχασα ουτε και ενα bios update,απο την ημετα που το πηρα). Τα update της gpu,εγω τα κατεβαζω,μονο απο την nvidia!Καθονται σε μενα,καλυτερα νωμιζω,απ'οτι απο τη toshiba!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.