panos9553 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Σε full stress η συγκεκριμενη βαση φιλε μου ριχνει 20 ολοκληρους βαθμους. Δεν εχω λογο να την κανω διαφημιση απλως σε εμενα βολεψε. Εναν Dell εχω με i3. Φιλε την συγκεκριμενη βαση την εχω 1 χρονο...(την ειχα παρει απο multirama 28 ευρω να φανταστεις) το πολυ καμια 5 με 7 βαθμους σε full stress να ριχνει την θερμοκρασια...μην λεμε και οτι θελουμε.. Γενικα τωρα για i5 σε idle mode τα 50αρια και πανω δεν μου φαινονται φυσιολογικα..αντε τωρα το καλοκαιρι να φτανουν καμια 45-46,οχι παραπανω...βεβαια ειναι και αναλογως ποτε ξεκινα και ο ανεμιστηρας...
xristoforos89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Και μετα σου λενε,οτι ο ι7 ειναι ζεστος! Στο δικο μου ο ανεμιστηρας ξεκινα οταν φτασει στους 60βαθμους.Ισως και στο δικο σου κατι τετοιο να παιζει! Το παρατηρησα κ εγω αυτο που λες. Στους 60 και πανω ξεκινα ο ανεμιστηρας!
pc_expert Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εφόσον το έχεις 9 μήνες ισχύει η εγγύηση, οπότε το πάς στην ideal για δωρεάν καθαρισμό και συντήρηση.
logitech Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εμενα το δικομου (acer με τον intel t3400) χωρις την μπαταρια επανω σε idle κατασταση παιζει στους 55 με 59 βαθμους μετα ανοιγει το fan. χωρις βαση το λαπτοπ
hawkpilot Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 "Μεγάλε", πρώτα απ' όλα δε με γνωρίζεις. Το υφάκι αυτό μπορείς να το ρίχνεις στους κολλητούς σου - εγώ δεν ανήκω σε αυτούς. Αν δε σου αρέσει η άποψή μου ή οποιουδήποτε άλλου το εκφράζεις ήρεμα και πολιτισμένα. Το νόημα της απάντησης που πόσταρα ήταν ότι δε δικαιολογείται φορητός να απαιτεί βάση για να λειτουργήσει στα όρια που προβλέπει ο κατασκευαστής. Πόσο μάλλον για φορητό που στοιχίζει 1000€. PS: έχω στην κατοχή μου τρεις φορητούς (διαφορετικών κατασκευαστών) και χειρίζομαι άλλους τόσους. Τι σχεση εχει ρε μεγαλε ποσο παει το ΛΑΠΤΟΠ ;; ΤΙ λες τωρα ;;; ΟΛΑ τα φορητα το καλοκαιρι καιγονται. Μαλλον δεν ειχες ποτε φορητο !!! Ρε φιλε θερμοκρασιες δεν μας λες ομως. Βαλε μια εικονα απο Cpu-Z+Gpu. Εσυ μπορει να θεωρεις 45 βαθμους οτι καιγεται. Συνηθως οι i5 εχουν 45-50 σε idle mode. Εγω με i3 ΧΩΡΙΣ την βαση (ψυκτρα) φτανω τους 65.Μολις "βαλω" την βαση πεφτει στους 40. Δωσε μας και αλλα στοιχεια-βαλε εικονα.
panos9553 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Φιλε hawkpilot εγω θεωρω απαραιτητη,δεδομενη,αυτονοητη την σωστη λειτουργεια του laptop.. Επισης δεν καταλαβαινω το οτι δεν εχει σημασια το ποσο κανει...τα 1000 ευρω για παραδειγμα ειναι ήδη αρκετα και το θεωρω και οριο αυτη την χρονικη στιγμη..(απο εκει και πανω πας μονο για καθαρα gaming laptop ή για καποιο μικρο με μεγαλες δυνατοτητες...) Με λιγα λογια συμφωνω απολυτα μαζι σου...η βαση φυσικα και χρειαζεται για τον καλυτερο αερισμο του laptop...(και κυριως για games) αλλα μεχρι εκει..δεν ειναι η λυση...
Thess35 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 "Μεγάλε", πρώτα απ' όλα δε με γνωρίζεις. Το υφάκι αυτό μπορείς να το ρίχνεις στους κολλητούς σου - εγώ δεν ανήκω σε αυτούς. Αν δε σου αρέσει η άποψή μου ή οποιουδήποτε άλλου το εκφράζεις ήρεμα και πολιτισμένα. Το νόημα της απάντησης που πόσταρα ήταν ότι δε δικαιολογείται φορητός να απαιτεί βάση για να λειτουργήσει στα όρια που προβλέπει ο κατασκευαστής. Πόσο μάλλον για φορητό που στοιχίζει 1000€. PS: έχω στην κατοχή μου τρεις φορητούς (διαφορετικών κατασκευαστών) και χειρίζομαι άλλους τόσους. Και αν σε γνωρισω τι; θα φοβηθω λες ;;; Οσο για τις θερμοκρασιες να μας βαλει εικονες και μετα μιλαμε ξανα,στοιχεια θελω να δω.
panos9553 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Και αν σε γνωρισω τι; θα φοβηθω λες ;;; Οσο για τις θερμοκρασιες να μας βαλει εικονες και μετα μιλαμε ξανα,στοιχεια θελω να δω. Κοιτα Thess35 to παιδι που ανοιξε το θεμα εχει ενα προβλημα με τις θερμοκρασιες(απο οτι λεει) εχει ομως την εγγυηση του και δεν υπαρχει κανενα προβλημα..αρα δεν χρειαζεται να αποδειξει και κατι..(δεν ειμαστε δικαστηριο εδω)...και ουτε χρειαζεται να ξεφευγουμε..απλα κουβεντα κανουμε.. Επισης ειπε κατι το οποιο ειναι απολυτα λογικο πως 1 laptop των 1000 ευρω δεν νοειται να εχει προβλημα(με το σημερινο hardware)...και ετσι επρεπε να ειναι...εσυ λοιπον που διαφωνεις??
Thess35 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Κοιτα Thess35 to παιδι που ανοιξε το θεμα εχει ενα προβλημα με τις θερμοκρασιες(απο οτι λεει) εχει ομως την εγγυηση του και δεν υπαρχει κανενα προβλημα..αρα δεν χρειαζεται να αποδειξει και κατι..(δεν ειμαστε δικαστηριο εδω)...και ουτε χρειαζεται να ξεφευγουμε..απλα κουβεντα κανουμε.. Επισης ειπε κατι το οποιο ειναι απολυτα λογικο πως 1 laptop των 1000 ευρω δεν νοειται να εχει προβλημα(με το σημερινο hardware)...και ετσι επρεπε να ειναι...εσυ λοιπον που διαφωνεις?? φιλε ΔΕΝ παιζει ρολο η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ !! ΕΛΕΟΣ !! Θελω ΕΙΚΟΝΑ απο cpu-Z να δω θερμοκρασιες.
panos9553 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 φιλε ΔΕΝ παιζει ρολο η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ !! ΕΛΕΟΣ !! Θελω ΕΙΚΟΝΑ απο cpu-Z να δω θερμοκρασιες. Το ιδιο συστημα ψυξης εχει για παραδειγμα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908692 και αυτο http://www.skroutz.gr/s/255076/Toshiba-Qosmio-X500-11X.html ή καποιο alienware με καποιο των 500 ευρω???Εισαι και απολυτος κιολας... Επισης τις εικονες απο cpu-z απο ποιον τις θες τελικα και γιατι??
Thess35 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Το ιδιο συστημα ψυξης εχει για παραδειγμα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908692 και αυτο http://www.skroutz.gr/s/255076/Toshiba-Qosmio-X500-11X.html ή καποιο alienware με καποιο των 500 ευρω???Εισαι και απολυτος κιολας... Επισης τις εικονες απο cpu-z απο ποιον τις θες τελικα και γιατι?? Αστο ρε αγορι μου. καλο απογευμα
panos9553 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αστο ρε αγορι μου. καλο απογευμα Εγω το αφηνω αλλα.... Οταν καποιος χρειαζεται την γνωμη μας καλο ειναι να απανταμε πανω σε αυτο που μας ρωταει,να παραθετουμε αληθινα στοιχεια και κυριως να απανταμε με ομορφο τροπο... Φιλικα παντα...και καλο σου απογευμα..
Thess35 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εγω το αφηνω αλλα.... Οταν καποιος χρειαζεται την γνωμη μας καλο ειναι να απανταμε πανω σε αυτο που μας ρωταει,να παραθετουμε αληθινα στοιχεια και κυριως να απανταμε με ομορφο τροπο... Φιλικα παντα...και καλο σου απογευμα.. ΟΤΑΝ αυτος που εχει το προβλημα μας δειξει τις θερμοκρασιες τοτε θα βγαλω πορισμα. Εως τοτε μη μου μιλας. Γραψε τα δικα σου για το θεμα. ΤΕΛΟΣ.
panos9553 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ΟΤΑΝ αυτος που εχει το προβλημα μας δειξει τις θερμοκρασιες τοτε θα βγαλω πορισμα. Εως τοτε μη μου μιλας. Γραψε τα δικα σου για το θεμα. ΤΕΛΟΣ. Μαλλον κατι δεν καταλαβα... Συμμετεχεις σε ενα θεμα..λες οτι θελεις χωρις καποια απο αυτα να ισχυουν...και μιλας και ασχημα σε καποιους απο εδω μεσα χωρις να σου δωσουν το δικαιωμα... Πως την εχεις δει εσυ??
Thess35 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μαλλον κατι δεν καταλαβα... Συμμετεχεις σε ενα θεμα..λες οτι θελεις χωρις καποια απο αυτα να ισχυουν...και μιλας και ασχημα σε καποιους απο εδω μεσα χωρις να σου δωσουν το δικαιωμα... Πως την εχεις δει εσυ?? Τι εκανα λεει ; ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ. Εγω λεω τα σωστα. Περιμενω το παιδι που εχει προβλημα να μου βαλει screen.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.