Zephyros Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα! Έχω το εξής πρόβλημα. Είχα αγοράσει ένα λάπτοπ Toshiba L655 (i5 2,40Ghz, ATI 5 series, 4GB Ram) πριν 9 μήνες από το πλαίσιο. Όπως καταλαβαίνετε το λάπτοπ δεν το λες και παλιό. Πριν κανα μήνα, μου παρουσίασε ξαφνικά ένα πρόβλημα. Με το που πήγαινες να παίξεις κάτι πιο δύσκολο (πχ. Κανά παιχνίδι ή το έλιωνες σε "βαριά προγράμματα" για πολύ ώρα) έκλεινε. Κατέβασα κάποια προγράμματα (βλ. CPU-Z, GPU-Z) και τα λοιπά και είδα οτι υπερθερμένεται (δηλαδή το άκους το ανεμηστηράκι βαράει κόφτες). Τώρα τι να κάνω? Ρε παιδιά όμως,1000 ευρώ έσκασα,δεν είναι και λίγα, λίγο νωρίς δεν είναι για να τα "παίζει"? Να τους το πάω στο πλαίσιο ή να πάω κατευθείαν στην Toshiba? Ευχαριστώ πολύ!
Thess35 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ΕΔΩ ειναι η λυση φιλε. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/CoolerMaster-Notebook-Cooler-Ergostand-9-17-Black-w-4x-USB2-0-R9-NBS-4UAK.htm
hawkpilot Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ΕΔΩ ειναι η λυση φιλε. Αυτό είναι η λύση για laptop 1000€? Οι βάσεις θα έπρεπε να λειτουργούν ως βοηθητικά μέσα κι όχι ως απαραίτητα για τη λειτουργία του φορητού. OP: Θα σου πρότεινα να επιχειρήσεις να ψεκάσεις με σπρεϊ αέρα στις γρίλιες του κι αν δεν έχεις αποτέλεσμα, καλύτερα απ' ευθείας στην ideal για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
ducatirulez Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Οταν ανεβαζε θρμοκρασια και εκλεινε τον ειχες σε σταθερη επιπεδη επιφανεια η πχ πανω σε κρεβατι? Προσοχη στον αερα υπο πιεση γιατι μπορει να γινει ζημια. Εφοσον ειναι στην εγγυηση πηγαινε το στην αντιπροσωπεια.
panos9553 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Φιλε δεν παιζει υπο φυσιολογικες συνθηκες το συγκεκριμενο laptop να εχει καποιο προβλημα...διοτι ειναι πολυ ποιοτικο και με καλη εσωτερικη ψυξη...αρα χωρις δευτερη κουβεντα χρησιμοποιεις την εγγυηση σου και τελειωσες...
Thess35 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αυτό είναι η λύση για laptop 1000€? Οι βάσεις θα έπρεπε να λειτουργούν ως βοηθητικά μέσα κι όχι ως απαραίτητα για τη λειτουργία του φορητού. OP: Θα σου πρότεινα να επιχειρήσεις να ψεκάσεις με σπρεϊ αέρα στις γρίλιες του κι αν δεν έχεις αποτέλεσμα, καλύτερα απ' ευθείας στην ideal για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τι σχεση εχει ρε μεγαλε ποσο παει το ΛΑΠΤΟΠ ;; ΤΙ λες τωρα ;;; ΟΛΑ τα φορητα το καλοκαιρι καιγονται. Μαλλον δεν ειχες ποτε φορητο !!! Καλησπέρα! Έχω το εξής πρόβλημα. Είχα αγοράσει ένα λάπτοπ Toshiba L655 (i5 2,40Ghz, ATI 5 series, 4GB Ram) πριν 9 μήνες από το πλαίσιο. Όπως καταλαβαίνετε το λάπτοπ δεν το λες και παλιό. Πριν κανα μήνα, μου παρουσίασε ξαφνικά ένα πρόβλημα. Με το που πήγαινες να παίξεις κάτι πιο δύσκολο (πχ. Κανά παιχνίδι ή το έλιωνες σε "βαριά προγράμματα" για πολύ ώρα) έκλεινε. Κατέβασα κάποια προγράμματα (βλ. CPU-Z, GPU-Z) και τα λοιπά και είδα οτι υπερθερμένεται (δηλαδή το άκους το ανεμηστηράκι βαράει κόφτες). Τώρα τι να κάνω? Ρε παιδιά όμως,1000 ευρώ έσκασα,δεν είναι και λίγα, λίγο νωρίς δεν είναι για να τα "παίζει"? Να τους το πάω στο πλαίσιο ή να πάω κατευθείαν στην Toshiba? Ευχαριστώ πολύ! Ρε φιλε θερμοκρασιες δεν μας λες ομως. Βαλε μια εικονα απο Cpu-Z+Gpu. Εσυ μπορει να θεωρεις 45 βαθμους οτι καιγεται. Συνηθως οι i5 εχουν 45-50 σε idle mode. Εγω με i3 ΧΩΡΙΣ την βαση (ψυκτρα) φτανω τους 65.Μολις "βαλω" την βαση πεφτει στους 40. Δωσε μας και αλλα στοιχεια-βαλε εικονα.
panos9553 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τι σχεση εχει ρε μεγαλε ποσο παει το ΛΑΠΤΟΠ ;; ΤΙ λες τωρα ;;; ΟΛΑ τα φορητα το καλοκαιρι καιγονται. Μαλλον δεν ειχες ποτε φορητο !!! Ρε φιλε θερμοκρασιες δεν μας λες ομως. Βαλε μια εικονα απο Cpu-Z+Gpu. Εσυ μπορει να θεωρεις 45 βαθμους οτι καιγεται. Συνηθως οι i5 εχουν 45-50 σε idle mode. Εγω με i3 ΧΩΡΙΣ την βαση (ψυκτρα) φτανω τους 65.Μολις "βαλω" την βαση πεφτει στους 40. Δωσε μας και αλλα στοιχεια-βαλε εικονα. Αρχικα πρεπει να απαντησει το παιδι τι ακριβως θερμοκρασιες εχει και που τις εχει.. Ο δικος μου ι5 430m σε idle mode ειναι και κατω απο τους 40,τωρα το καλοκαιρι λιγο παραπανω...η ψυκτρα μου χρειαζεται μονο σε games ή για την καλυτερη θεση του laptop... επισης αποκλειεται να εχεις 25 βαθμους κατω με αυτη την βαση...
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Eπειδη το προβλημα,δημιουργηθηκε τωρα,μαλλων με ενα καθαρισματακι απο την ideal,θα σου λυσει το θεμα! Και καλο ειναι να παρεις μια βαση,καλο θα του κανεις.Εγω το εχω συνεχεια σε βαση,χωρις να εχω καποιο προβλημα με τις θερμοκρασιες,αλλα για να το κρατω,οσο γινεται πιο κρυο και να μου κρατησει περισσοτερο! Καλα,ο Thess35 το παρακανε λιγακι,αλλα μια καλη βαση,μπορει να στο ριξει μεχρι και 10βαθμους(μαξιμουμ)σε gaming! Σε idle,θα στο ριξει,το πολυ 3-4 βαθμους,αλλα παντα θα εχεις κρυα τη βαση του λαπτοπ και την επιφανεια που καθεται,οπως και συνεχης ροη αερα μεσα στο λαπτοπ!
Thess35 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Eπειδη το προβλημα,δημιουργηθηκε τωρα,μαλλων με ενα καθαρισματακι απο την ideal,θα σου λυσει το θεμα! Και καλο ειναι να παρεις μια βαση,καλο θα του κανεις.Εγω το εχω συνεχεια σε βαση,χωρις να εχω καποιο προβλημα με τις θερμοκρασιες,αλλα για να το κρατω,οσο γινεται πιο κρυο και να μου κρατησει περισσοτερο! Καλα,ο Thess35 το παρακανε λιγακι,αλλα μια καλη βαση,μπορει να στο ριξει μεχρι και 10βαθμους(μαξιμουμ)σε gaming! Σε idle,θα στο ριξει,το πολυ 3-4 βαθμους,αλλα παντα θα εχεις κρυα τη βαση του λαπτοπ και την επιφανεια που καθεται,οπως και συνεχης ροη αερα μεσα στο λαπτοπ! Σε full stress η συγκεκριμενη βαση φιλε μου ριχνει 20 ολοκληρους βαθμους. Δεν εχω λογο να την κανω διαφημιση απλως σε εμενα βολεψε. Εναν Dell εχω με i3.
logitech Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 ασχετα με τις θερμοκρασιες η βαση που προτεινει ο Thess35 ειναι ολα τα λεφτα λιγο ακριβη μεν αλλα ποιοτητα και εμπιστοσυνη για το λαπτοπ
REDODIN7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εχω σχεδον το ιδιο μοντελο και ειχα το ιδιο προβλημα, το πιο πιθανο ειναι να εχεις πιασει σκονη ή καποιο σκουπιδακι και δεν αεριζεται καλα ο φορητος, πηγενε τον στην αντιπροσωπεια και θα ειναι ετοιμος σε λιγα λεπτα .
xristoforos89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εχω το Toshiba Satellite L655-1JW 4-5 ημερες τωρα και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο αυτο. Αλλα παιζει να εχει καποιο θεμα με τις θερμοκρασιες.. Σε idle ειμαι 50-55 (ο ανεμιστηρας παρολα αυτα δεν ξεκινα καν). Ενω σε ενα stability test που του εκανα, στα 5 λεπτα ειχα μεσο ορο θερμοκρασιων 86 βαθμους (ενω το παλιο μου dell ειχε μεσο ορο 58 βαθμους).
tool1983 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αρχικα πρεπει να απαντησει το παιδι τι ακριβως θερμοκρασιες εχει και που τις εχει.. Ο δικος μου ι5 430m σε idle mode ειναι και κατω απο τους 40 Μαλλον ο επεξεργαστης θα παθει κρυοπαγαγηματα. Εγω τωρα εχω 52 μονο με ιντερνετ κ cooler(δεν εχω i) Γραψε τις θερμοκρασιες.
panos217 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εγω εχω ενα 9μηνο το toshiba l655-120 με θερμοκρασιες 55 βαθμους και ειμαι απολυτα ηκανοποιημενος μεχρι στιγμης. Εχει και 4 χρονια εγγυηση
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Και μετα σου λενε,οτι ο ι7 ειναι ζεστος! Αλλα παιζει να εχει καποιο θεμα με τις θερμοκρασιες.. Σε idle ειμαι 50-55 (ο ανεμιστηρας παρολα αυτα δεν ξεκινα καν). Στο δικο μου ο ανεμιστηρας ξεκινα οταν φτασει στους 60βαθμους.Ισως και στο δικο σου κατι τετοιο να παιζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.