Προς το περιεχόμενο

Πανελληνιες στα 22 και επιλογη σχολης

Ghost_Dog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για ενα θεμα.Ειμαι 22 πλεον ειχα δωσει πανελληνιες στα 18 ειχα περασει ηλεκτρονικος στο τει πειραια αλλα για διαφορους λογους που δεν ειναι του παροντος εφυγα νυχτα και αποφασισα να παω σε καποιο ιεκ και μετα κολλεγιο.Τοτε δεν σκεφτομουν καν το 10% δεν ξερω γιατι.Τωρα τελειωσα το ιεκ και ξερω περιπου τι θελω να κανω αλλα σκεφτομαι να μην συνεχισω για κολλεγιο αλλα να δω την λυση για καποιο τει αλλα της ειδικοτητας που θελω.Ειμαι απο γιαννενα οποτε λιγο πολυ σκεφτηκα για το τει πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων που ειναι στην αρτα,λετε να αξιζει τον κοπο?Θα ηθελα οσο τον δυνατον ποιο κοντα στην πολη μου γιατι αρκετο ζορι εφαγα μεχρι τωρα + οτι πλεον ειναι και πιο δυσκολες εποχες και δεν με παιρνει.Πιστευεται οτι θα αξιζουν οι γνωσεις και η εμπειρια που θα αποκομισω η να κοιταξω για καποιο αλλο?Το λεο αυτο γιατι λογω οτι εχει χαμηλη βαση το θεωρουν λιγο παρακμιακο ορισμενοι

Δημοσ.

το κατήργησαν ή όχι, ο βαθμός ισχύει/ίσχυε μέχρι και 2 χρόνια. Έχουν περάσει ήδη 4 από την χρονιά που έδωσε ο topic starter

Δημοσ.

προσωπική μου άποψη...

συνέχισε τις σπουδές σου στην ηλεκτρονική. Για μενα δεν ειναι πρακτικό το να ξαναδιαβάζεις να δωσεις λεφτα σε φροντ και πάλη πανελλήνιες και να εχεις ως στοχο το συγκεκριμενο τμημα.

Νοημα για εξετασεις για εσενα πλεον εχει μονο εαν θες αλλες σχολες τελιως.. ΑΣΟΕΕ πχ η με περισσότερο κοπο: φυσικό, μηχανολογος, καμια ceid κατι αλλο τεσπα.

Δεν βρησκω για ποιον λογο να κανεις αυτη την 'τραμπα' αφου εκει που εισαι εχεις παραπλήσιο εως καποιο βαθμο πρόγραμμα σπουδών

Για δωσε λιγο info ακομα...

Δημοσ.

Λοιπον δεν γινετε να συνεχισω και να θελα ηλεκτρονικη γιατι θα πρεπει να πληρωνω σπιτια φαγια κλπ κλπ γιατι θα μενω αθηνα ενω το σπιτι μου ειναι γιαννενα.Τοσα χρονια το παλευα αλλα με ζορι,επισης το αντικειμενο σπουδων ειναι φουλ ακυρο καταργησανε και τις κατευθυνσεις και δεν προκειται να αποκομισω τιποτε απο αυτα που θα θελα να εξελιξω στην ηλεκτρονικη.Επισης η συγκεκριμενη σχολη που θελω εχει παρα πολυ χαμηλη βαση οποτε την πιανω που ευκολα(γυρω στο 6 εχει).Επισης θα μενω σπιτι μου αρα λιγοτερα εξοδα και θα μπορω να προσεχω και τον πατερα μου.Το μονο θεμα ειναι επειδη ακριβως ειναι χαμηλης βασης σχολη αν θα αξιζει κιολας να επενδυσω χρονο.Σαν προγραμμα σπουδων ειναι ακριβως οπως το θελω.Αυτο που εχω καημο πλεον ειναι να μαθω προγραμματισμο(εχω κανει καποια βηματα) αναπτυξη διαδυκτιακων εφαρμογων και γενικα λιγο απολα της πληροφορικης μετα.Μεχρι στιγμης εχω καποιες βασεις απο το ιεκ(για να ειμαι ειλικρινης παντως κριμα το αιμα που εφτυσα να το πληρωνω τα περισσοτερα μονος μου τα εμαθα με βιβλια,προσωπικη εποικωνινια με καθηγητες και με πειραματισμο στον υπολογιστη μου)

Δημοσ.

Για σκεψου ομως, πες δεν εισαι στους επιτυχοντες, διαγραφεσαι απο την ηλεκτρονικη και μενεις στον αερα. Τοτε τι κανεις; Πας φανταρος; Εκει θα χρειαστεις λογικα περισσοτερα χρηματα απο το ενοικιο. Δε θελω να σε αποτρεψω, μαζι σου αφου το γουσταρεις αλλα ειναι λιγο ρισκο.

Δημοσ.

ισυχει και φετος και τέλος!

Για μισό λεπτό,από πέρυσι άλλαξε και μπορείς να το κάνεις μέχρι και 2 χρόνια μετά την τελευταία σου εξέταση...

Από του χρόνου ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ;! :shock:

Δημοσ.

Για μισό λεπτό,από πέρυσι άλλαξε και μπορείς να το κάνεις μέχρι και 2 χρόνια μετά την τελευταία σου εξέταση...

Από του χρόνου ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ;! :shock:

ναι του χρονου τελος!δε ξερω τι θα κανουν του χρονου-ουτε αυτοι ξερουν!

Δημοσ.

Δηλαδή πλέον μόνο με το "100%" μέσω Πανελληνίων;

Πραγματικά I didn't see that coming!Κανένα link;

http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=12354:panelladikes-katargeitai-i-katigoria-tou-10&Itemid=1796 λεει κ για 2011-12 αλλα λενε οτι φετος ηταν η τελευταια φορα

βρηκα αυτο,αν θες δες κ στην εγκυκλιο ;)

Δημοσ.

Το θέμα είναι,τι γίνεται με τις θέσεις του 10%;

Ενσωματώνονται στο υπόλοιπο 90% ή καταργούνται πλήρως;

Δημοσ.

Sarandi φανταρος θα παω ουτως η αλλως αυγουστο θα κοψω την αναβολη νοεβρη αν ειναι να μπω.6μηνη θητεια θα κανω

Δημοσ.

εγω παντως δεν καταλαβα τι θες να σπουδασεις τελικα...

πηγες ηλεκτρονικος εφυγες.στο ιεκ τι εκανες?

λιγος προγραμματισμος=αχρηστος δηλ.δεν προκειται να ναι προσον αν ξερεις να γραφεις "hello world" σε 5 γλωσσες.

web design=joomla.joomla+youtube=εμαθες να φτιαχνεις τις σελιδες που κυκλοφορουν πια στο ινετ.

ενω σαν ηλεκτρονικος χιλιες φορες να μαθαινες να κανεις soldering,balling,chip repairing(γραφτα στο youtube)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...