localy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 θελω να κανω 3 pc που μολις τα εκανα φορματ να τα κανω και ενα ghost για να μην τα στηνω απο την αρχη.εχω ενα δισκο ο οποιος ειναι o wd portable usb3/usb2 500 gb μπορω να bootaro με το norton ghost και να παρω ενα image απο τον καθε δισκο και να το αποθηκευσω στον εξωτερικο δισκο?γινετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 yeap, έτσι το είχα κάνει και εγώ, θυμήσου όμως να τον έχεις συνδεδεμένο εξαρχής πριν bootάρει το PC για να τον δει...
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αναλόγως τι norton ghost έχεις,πρέπει να έχει και ενσωματωμένους USB driver για να δει των εξωτερικό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αναλόγως τι norton ghost έχεις,πρέπει να έχει και ενσωματωμένους USB driver για να δει των εξωτερικό. Αυτο το επιλεγουμε απο αυτη την οθονη ???
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αυτο το επιλεγουμε απο αυτη την οθονη ??? Όχι,εδώ απλά διαλέγεις ποιους δίσκους να κάνει backup. Δες εδώ πως κάνει κανείς ένα δίσκο εκκίνησης που να έχει όλους τους οδηγούς. Έμφαση στα «Tips & Warnings» ιδίως The Norton Ghost program will automatically detect all of the drives connected to the computer and store all of their driver software on the boot disk. Make sure to keep any external drives such as a USB hard drive connected to your computer while you run the boot disc creation wizard. πρέπει να είναι συνδεδεμένος ο δίσκος την ώρα που φτιάχνεις το εκκινήσιμο για να περάσει και τους οδηγούς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ποιον δισκο θελουμε να παρουμε ghost τον διαλεγουμε απο εδω
TheELF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Καλά ντε,το related drives είναι αν κάνεις backup ενός δίσκου που έχει αναφορές και σε άλλον δίσκο,π.χ. θες να κάνεις backup των C:\ αλλά έχεις περάσει τα προγράμματά σου στων D:\ μπορείς να διαλέξεις και των D σαν related drive για να μην υπάρχουν προβλήματα μετά την επαναφορά(του τύπου «η εφαρμογή δεν βρέθηκε» κ.τ.λ. ).
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Καλά ντε,το related drives είναι αν κάνεις backup ενός δίσκου που έχει αναφορές και σε άλλον δίσκο,π.χ. θες να κάνεις backup των C:\ αλλά έχεις περάσει τα προγράμματά σου στων D:\ μπορείς να διαλέξεις και των D σαν related drive για να μην υπάρχουν προβλήματα μετά την επαναφορά(του τύπου «η εφαρμογή δεν βρέθηκε» κ.τ.λ. ). Ευχαριστω πολυ. Ποτε δεν το ειχα καταλαβει και το αφηνα ετσι αλλα απο οτι λες δεν μου χρειαζεται.Μονο το λειτουργικο μου με τα εγκατεστημενα στο c προγραμματα θελω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.