mimisONice Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω πιο απο τα 2 αξιζει σαν κινητο και να μπορω να ευχαριστηθω gaming για τις κενες ωρες σε ΤΕΙ , στην καφετερια κλπ. Για το Desire HD den exω ψαξει πολυ διοτι εχει ενας φιλος μου το Desire το απλο(αν μπορω να το πω απλο) και δεν εχει δει κανενα προβλημα, αλλα για το Xperia Play που ειδα σε reviews εκτος απο bugs στα games εχει μικροπροβληματα στο android 2.3 που αλλα κινητα δεν εχουν.
JohnnyB Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω για το xperia αλλά με το DHD είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από κάθε άποψη.
mimisONice Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Καλα σιγουρα το DHD ειναι κορυφη , το Xperia Play ομως? Αξιζει το game pad με τα games του ή ειναι απλα ενα "βιαστικο" κινητο χωρις να ειναι προσεγμενο?
nikoskon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Κάτσε να περπατήσει λίγο το Play και αποφασίζεις. Τo Galaxy S2 πώς και δεν το σκέφτεσαι;
mimisONice Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τo Galaxy S2 πώς και δεν το σκέφτεσαι; Φιλε μου δεν λεω κορυφη το galaxy s II αλλα κανει 100 ευρο παραπανω που δεν τα εχω . Το αλλο που με προβληματιζει ειναι οτι στο skrouz το Χperia Play κανει 420 ευρο που ειναι απο παραεισαγωγη και ειναι μαλλον σιγουρο οτι θα ερθει στην ελλαδα επισημα στα 650 ευρο , fail δηλαδη.
Eversor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Άποψη μου να πας προς htc desire hd, που πάνω κάτω είναι σταθερή αξία στην αγορά αυτή τη στιγμή και σε γενικές γραμμές η htc έχει πιο μάχιμα μοντέλα και χωρίς τόσα μικροπροβλήματα όπως η sony ericsson
orlox Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αν θες κινητο για games κατω απο 450Ε τοτε παρε optimus 2x. Πολυ δυνατο σε καθημερινή χρηση αριστο σε 3d games. Δεν εχω βρει ακομα τιτλο που να μην παιζει τελεια.
Angelos88 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Για μένα Desire HD χωρίς δεύτερη σκέψη.Το εχω κανα 4μηνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...
orlox Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Και φυσικα καμια συγκριση το optimus 2x μα το desire. Ειναι 2 γενιες μπροστα το optimus
oldnew Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τα πράγματά είναι απλα. Το xperia play σαν hardware είναι ισοδύναμό με κινητά των 300 - 350 ευρώ : ) Πχ το lgx2 είναι αρκετά ανώτερό και φθηνότερο. Έχει το συν όμως ότι έχει joystick. Αξίζει αυτό τη διάφορα χρημάτων; Αν το gaming είναι πολυ βασικό ίσως ναι, γιατί χωρίς joystick δεν μπορείς να παίξεις σοβαρά πολλά παιχνίδια. Αλλιώς, με τίποτα... Το κακο είναι ότι χοντρενει αρκετά, και δεν ξέρω σαν τηλέφωνο ποσο πρακτικό θα είναι..
mimisONice Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις σας , θα σκεφτω και το optimus 2x αν και δεν μου πολυ γεμιζει το ματι διοτι ειναι LG. Αν μπορεσω οταν ερθει ελλαδα και το Xperia Play να το δω απο κοντα για την τελικη αποφαση.
Eversor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις σας , θα σκεφτω και το optimus 2x αν και δεν μου πολυ γεμιζει το ματι διοτι ειναι LG. Αν μπορεσω οταν ερθει ελλαδα και το Xperia Play να το δω απο κοντα για την τελικη αποφαση. Είναι αρκετά καλό και το lg, καλό θα ήταν να το έχεις στα υπόψιν. Υπομονή όμως και καλή επιλογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.