nikoltoulipa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, Έχω ενα PC με Internet Explorer 7 και τώρα τελευταία μου βγάζει όταν πάω να μπω σε κάποια site ένα μήνυμα που λέει: Ο IE δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα .... Η λειτουργία ματαιώθηκε. Πατώντας OK το παράθυρο κλείνει αλλά μετά χάνεται η ιστοσελίδα και λέει οτι δεν είναι δυνατον να βρεθεί! Έχει κανείς καμια ιδέα για το πως θα λυθεί το πρόβλημα!
nikoltoulipa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δοκίμασες system restore; Εννοείς επαναφορά συστήματος? οχι δεν δοκιμασα, θα το κάνω όμως να δω, το μόνο που δοκίμασα είναι να απεγκαταστήσω τον IE και να τον ξαναβάλω, αλλά τίποτα δεν έγινε.
JohnnyB Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ναι, επαναφορά εννοώ. Δοκίμασε το και αν δεν δουλέψει ίσως να δοκιμαζες να έβαζες τον 8.
nikoltoulipa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ναι, επαναφορά εννοώ. Δοκίμασε το και αν δεν δουλέψει ίσως να δοκιμαζες να έβαζες τον 8. Δεν θέλω να αλλάξω τον ΙΕ7 με ΙΕ8, αλλά αν δεν μπορέσω να λύσω το problem, μαλλον θα το κάνω. Thanks!!!!
micos000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσεις σε update και μάλιστα στον ΙΕ9.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.