Kill_bill2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα. Θα ήθελα τα φώτα σας για τη υπηρεσία της cosmote απεριόριστο internet με ένα ευρό την μέρα; Είναι αλήθεια ή ψέμα; το δοκίμασε κανείς;
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αλήθεια είναι... Είσαι όλη μέρα στο Internet ¨οντως με ένα ευρώ ΑΛΛΑ μόλις περάσεις ένα όριο MB (i think 20MB or something) σου έρχεται μήνυμα ότι η ταχύτητα μειώνεται
Kill_bill2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Και μειώνεται η ταχύτητα και κατεβάζεις με πόσο; Μπορείς να κατεβάσεις και 1GB με μειωμένη ταχύτητα; Δοκίμασες;
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Και μειώνεται η ταχύτητα και κατεβάζεις με πόσο; Μπορείς να κατεβάσεις και 1GB με μειωμένη ταχύτητα; Δοκίμασες; Να κατεβάσω 1GB στο τηλέφωνο; Ε όχι δεν το έχω τολμήσει...
Kill_bill2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μην ξεχνάς οτι το τηλέφωνο μπορείς να λειτουργήσει και σαν μεσάζοντας του internet. Πόσο έχεις κατεβάσει και τι ταχύτητες σου επιτρέπουν μετά τα 20mb;
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μην ξεχνάς οτι το τηλέφωνο μπορείς να λειτουργήσει και σαν μεσάζοντας του internet. Πόσο έχεις κατεβάσει και τι ταχύτητες σου επιτρέπουν μετά τα 20mb; Δεν το ξεχνάω απλά δεν το έχω κάνει και δεν έχω μετρήσει. Σου λέω τι γίνεται... Μετά απο κάποιο όριο το οποίο όπως σου είπα δεν θυμάμαι αν είναι όντως 20MB, σου έρχεται μήνυμα για μείωση της ταχύτητας και αν θες να πας στο πακέτο των 60ΜΒ το μήνα... Πέρα από αυτό, δεν έχω ασχοληθεί με τα μεγέθη που λες...
gs20309 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Η υπηρεσία Day pass είναι για να αποφευχθούν υπέρογκες χρεώσεις μέσω ίντερνετ που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό. Αν καταλάθος κάποιος μπει στο ίντερνετ η χρέωση είναι 12ευρώ ανά mb οπότε για να μην υπάρχουν φαινόμενα 300ευρώ λογαριασμοί έβγαλε η cosmote αυτή την υπηρεσία. είναι προενεργοποιημένη στα περισσότερα νέα συμβόλαια αλλά ενεργοποιείτε αυτόματα όταν κάποιος πάει να μπει στο ίντερνετ κ χρεώνει 1 ευρώ την ημέρα. σε καμία περίπτωση δεν είναι απάτη. Αν πας σε ένα κατάστημα θα στο ενεργοποιήσουν κατευθείαν για να μην καλέις το 13838 που είναι με χρέωση 0,12 ανά κλήση. Σίγουρα δεν είναι πονόψυχες οι εταιρίες αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό είναι συχνό φαινόμενο οι χρεώσεις του ιντερνετ σε "άσχετους" που δεν ξέρουν καν ότι η συσκευή τους μπαίνει στο ιντερνετ τουλάχιστον με αυτό το μήνυμα με το 1ευρώ ψαρώνουν όλοι κ το ψάχνουν κ είτε έρχονται να τους απενεργοποιήσουμε εντελώς το ίντερνετ είτε να τους εξηγήσουμε τι είναι. δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιείς την υπηρεσία καθημερινά κ ούτε θα σε χρεώνει κάθε μέρα, θα σε χρεώνει μόνο όταν μπεις στο ιντερνετ οπότε αν έχεις καταναλώσει τα mb του προγραμματός σου είναι στο χέρι σου αν θα συνεχίσεις να μπαίνεις ή όχι. Γίατί κάποιος με smartphone συσκευή να μην δώσει 5ευρώ το μήνα για τα 100mb κ να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Κ μην μου πείτε ότι 5 ευρώ είναι πολλά γιατί θα γελάσω. 5ευρώ δίνεις για ένα φραπέ κ μια τυρόπιτα τη μέρα. Τα περισσότερα προγράμματα απ όλες τις εταιρίες πλέον έχουν το πάγιο του ίντερνετ ενσωματομένο στο πρόγραμμα ομιλίας που επιλέγετε. Επίσης η χρήση ιντερνετ σε γλιτώνει από πολλά έξοδα, μέσω εμαιλ γλιτώνεις τα sms κτλ.. Αν έχεις καρτοκινητό λογικά μετά τα 20mb θα μειώνετε τόσο η ταχύτητα που θα όχι στον υπολογιστή αλλά ούτε στο κινητό δεν θα μπορείς να κάνεις κ πολλά πράγματα. Αν έχεις σύνδεση θα σε χρεώσει, για το καρτοκινητό το πολύ πολύ να σου φάει έξτρα κάρτα ή να μην μπορείς να μπεις καν. 0 copy paste απο άλλο τοπικ http://www.insomnia.gr/topic/410282-cosmote-internet-day-pass/
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 καλά μου φάνηκε οτι κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό το post
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.