Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ και αποζημίωση

kenmitsakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν βαλω στο συστημα μου μια καρτουλα ακομα για SLI και το φοβερο μου Force τροφοδοτικο τις καψει και τους τις παω τι θα μου δωσουν;

Δέν θές να σου πω :P

Δημοσ.

Ε άμα είναι FORCE!! το τροφοδοτικό αλλάζει το θέμα. Πας ντυμένος άλλα Luke Skywalker μέσα και τα πετσοκόβεις όλα με το saber.

Δημοσ.

Επειδή το έχω ψάξει κάπως το θέμα έχω να σας πω ότι αρκετές από τις υποθέσεις που φτάνουν στα δικαστήρια είναι 'μαχητές'. Το θέμα είναι ότι η ΔΕΗ φροντίζει ώστε πολλές από αυτές να μην φτάσουν ως εκεί.

Να σημειώσω ότι ορισμένες (ειδικές) περιπτώσεις έχουν πάρει μεγάλες αποζημιώσεις οπότε μην απογοητεύεστε πριν ακόμα το ψάξετε, μην πέφτετε στην παγίδα της ηττοπαθούς στάσης που η κάθε εταιρία προσπαθεί να σας καλλιεργήσει!

Η τακτική της ΔΕΗ (ειδικά όταν πρόκειται για αδιαμφισβήτητη υπαιτιότητά της λόγω κακής ηλεκτροδότησης μιας ευρύτερης περιοχής) είναι να καλύπτει μερικώς τα έξοδα των θυμάτων με εξωδικαστική διαδικασία. Σημαντικό στοιχείο (αν και δεν αναφέρεται στις νέες ειδήσεις που παραθέσατε) αποτελεί και η αναφορά της ακριβούς ώρας που κάηκε η συσκευή. Αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί από την πλευρά σας αλλά η ΔΕΗ το καταγράφει και στην περίπτωση που αποφασίσετε να το κυνηγήσετε δικαστικά αξίζει να το αναφέρετε. Επίσης να τονίσω ότι παλαιότερα (μιλάω για 2002 έως 2004, δε γνωρίζω για το σήμερα) η ΔΕΗ με δική της 'πρωτοβουλία' αποζημίωνε (δεν ξέρω σε ποια έκταση ωστόσο) κατοίκους περιοχής ΠΡΙΝ οι ίδιοι ασκήσουν αυτό τους το δικαίωμα.

Γενικά η ΔΕΗ (και καλώς πράττει διότι αυτό είναι το συμφέρον της) προσπαθεί να προσεγγίσει όσες περιπτώσεις θεωρεί η ίδια 'μαχητές' σε ένα δικαστήριο ώστε να αποθαρρύνει τους καταναλωτές από μεγαλύτερες αξιώσεις. Το αναφέρω αυτό απλά και μόνο επειδή πολλοί από εμάς δεν έχουν το κουράγιο (ούτε και τα λεφτά) να ασκήσουν τα προφανή τους δικαιώματα σε ένα δικαστήριο και έτσι προτιμούν την λύση που προτείνεται με τις ευλογίες της ΡΑΕ. Αν είστε πολλοί, σε μια ευρύτερη περιοχή, με αθροιστικά μεγάλο κόστος ζημιάς, μη μασάτε, πληρώστε από κοινού έναν σχετικό δικηγόρο και κυνηγήστε το, υπάρχουν και 'προ δεδικασμένα' αλλά το καθένα ως ειδική περίπτωση... και που ξέρετε... παίζει να 'επιστρέψει' η ΔΕΗ είτε μέσω του δικηγόρου της είτε λόγω της ΡΑΕ και να σας δώσει μια νέα και καλύτερη εξωδικαστική προσφορά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...