Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ και αποζημίωση

kenmitsakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ακουσει στις τηλεοραση οτι αν χαλασει μια ηλεκτρικη συσκευη απο την υποταση-υπερταση θα σου δωσουν αποζημιωση ισχυει αυτο που μπορω να το βρω ;

Δημοσ.

kenmitsakos

για να σου δινουν σημασία και να μην κουραζεις τον συμφορουμίτη που θελει να σε βοηθήσει προσπαθησε να γραφεις σωστα, αν δεν μπορείς, υπαρχει ορθογραφικός έλεγχος στον firefox και τον chrome.

Και ναι ισχύει αυτό και μπορείς να βρεις πληροφορίες λογικά στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ...

Δημοσ.
Ο καταναλωτής να θέσει στη διάθεση της ΔΕΗ επί δύο ημέρες, εφόσον του ζητηθούν, τις συσκευές ή τον εξοπλισμό, που έχει υποστεί βλάβη, προς έλεγχο πριν από την επισκευή τους.

Αν εγώ τους πάω ένα σετ ram. Πώς το ελέγχουν;

Δημοσ.

Αν εγώ τους πάω ένα σετ ram. Πώς το ελέγχουν;

τις τοποθετουν σε ενα pc και βλεουν αν δουλεουν αυτο τι νομιζεις οτι ξερουν περισοτερα εγω θα του παρω τηλεφωνο γιατι εχω μια οθονη που μαλον εχει προβλημα ο μετασχειματιστης απο τετοια δουλεια αλλα οχι σε αυτες τις διακοπες .

Δημοσ.

Που θα βρει η ΔΕΗ ddr3; :P

θα ρωτησουν τους υπαληλους αν εχει κανεις υπολογιστη με ddr3 ή το πανε στο πλαισιο τους κανει καμοια καλη τιμη και τους λενε ή στο e-shop που κλεινη για να βρει κανενα κορόιδο

Δημοσ.

Στο site που παρέθεσες πάντως λέει κι αυτό:

Αντίθετα αν η βλάβη οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας, δεν θα χορηγείται αποζημίωση. Τέτοιοι λόγοι είναι εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πυρκαγιές, σεισμοί, απρόβλεπτες παρεμβάσεις δημοσίων αρχών (π.χ. αστυνομία, πυροσβεστική), απεργίες, οι ζημιές από τρίτους που δεν μπορούν να αποφευχθούν όπως πτώσεις αεροπλάνων, τρομοκρατικές ενέργειες, εξεγέρσεις, τραυματισμοί υποβρυχίων ή υπογείων καλωδίων, βλάβες από τροχαία ατυχήματα, και παρόμοιες πράξεις.

Ναι λογικά θα πρέπει ν αναφέρεται σε απεργίες τρίτων αλλά δεν ξέρω πόση λογική υπάρχει.

edit: Όπως επίσης λέει ότι τα απαραίτητα παραστατικά θα πρέπει να τα προσκομίσεις εσύ κι όχι να τους πεις «τραβάτε στο Πλαίσιο να δείτε αν κάηκε η RAM μου».

Δημοσ.

Στο site που παρέθεσες πάντως λέει κι αυτό:

Ναι λογικά θα πρέπει ν αναφέρεται σε απεργίες τρίτων αλλά δεν ξέρω πόση λογική υπάρχει.

edit: Όπως επίσης λέει ότι τα απαραίτητα παραστατικά θα πρέπει να τα προσκομίσεις εσύ κι όχι να τους πεις «τραβάτε στο Πλαίσιο να δείτε αν κάηκε η RAM μου».

Η ζημιά όμως δε προκαλείται από την απεργία αυτή καθε αυτή αλλά από τη διακοπή/επαναφορά του ρεύματος. Θεωρητικά παραμενει ευθύνη της επιχείρησης να σε προμηθεύει έστω και με απεργία.

Δημοσ.

Όπως είπα συμφωνώ, αν και δε μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη απεργία που να επηρεάζει το δίκτυο της ΔΕΗ.

Δημοσ.

αν βαλω στο συστημα μου μια καρτουλα ακομα για SLI και το φοβερο μου Force τροφοδοτικο τις καψει και τους τις παω τι θα μου δωσουν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...