Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο Boot των Windows !!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες !!! Εδώ και 3 μέρες έχω ένα περίεργο προβλημα.....

Όταν ανοίγω το PC δεν δίνει σήμα στην οθόνη.Τον κλέινω, τον ξανανοίγω και μου βγάζει "A disk error occured Press Ctrl+Alt+Del to restart"

μπορεί αυτό να γίνεται για καμιά δεκαριά φορές και μετά να μπεί στα Windows κανονικά.Κάτι φορές μου βγάζει και άλλα μηνύματα τα οποία τώρα δεν θυμάμαι τι ακριβώς λένε.Πάντως γράφουν κάτι για το Boot.

Χθες μου έβγαλε ένα μήνυμα το οποίο έλεγε "error 'κάτι' press enter to continue" και μόλις το πάτησα μου έβγαλε την παρακάτω κόκκινη οθόνη

post-82095-0-61040700-1309009817_thumb.jpg

Μπορεί να καταλάβει κανείς τι πρόβλημα υπάρχει ?

Δημοσ.

αυτο ειναι loader για ενεργοποιηση windows. τωρα ο grub που κολλαει κατω δε εχω ιδεα. υποθετω οτι τα windows που εχεις ειναι "αυθεντικα" και περασες καποιο προγραμματακι το οποιο crashare.

Δημοσ.

αυτο ειναι loader για ενεργοποιηση windows. τωρα ο grub που κολλαει κατω δε εχω ιδεα. υποθετω οτι τα windows που εχεις ειναι "αυθεντικα" και περασες καποιο προγραμματακι το οποιο crashare.

Ναι τα windows είναι γνήσια.

Το θέμα είναι οτι το κάνει συνέχεια.Όποτε και αν κλείσω το pc και πάω να το ξανανοίξω τα ίδια και τα ίδια.Το κάνει και στα Restart.

Δημοσ.

εχει μονο windows το μηχανημα; o grub παραπεμπει σε unix λειτουργικα.

Εχω και τα 7αρια αλλα τον σκληρό στον οποίο τα έχω τον έχω αποσυνδεμένο...

Δημοσ.

δε μπορω να καταλαβω τι εχει γινει. εχεις xp και 7. το μενου που σου βγαζει το εχω δει μονο με προγραμμα που ενεργοποιει πειρατικα windows και στο τελος της λιστας σου εχει τον bootloader που βρισκεις στο linux. δοκιμασε αφου μπαινεις στα windows να κανεις ενα scandisk και ελεγχο με hd sentinel ή να το δοκιμασεις να κανεις fixmbr με το δισκακι των windows

Δημοσ.

Καλησπερα , για αρχη δες μηπως αλλαξες τα καλωδια των δισκων και βαλτα οπως ηταν στην αρχη, μετα μπες στο bios και δες αν έχεις ορίσει να ξεκινάει απο τον σκληρό δίσκο που εχεις το νεοτερο λειτουγικο , μετα κανε ενα ελεγχο με την εντολη chkdsk /f ,αν ειναι ενταξει , με ένα bootrec /fixmbr και bootrec /fixboot κάνοντας boot από το dvd των 7 θα είναι ok .

Δημοσ.

Καλησπερα , για αρχη δες μηπως αλλαξες τα καλωδια των δισκων και βαλτα οπως ηταν στην αρχη, μετα μπες στο bios και δες αν έχεις ορίσει να ξεκινάει απο τον σκληρό δίσκο που εχεις το νεοτερο λειτουγικο , μετα κανε ενα ελεγχο με την εντολη chkdsk /f ,αν ειναι ενταξει , με ένα bootrec /fixmbr και bootrec /fixboot κάνοντας boot από το dvd των 7 θα είναι ok .

Το θέμα είναι οτι δεν χρησιμοποιώ τα 7 αλλά μόνο τα Xp.

Δημοσ.

Μήπως έχεις κανένα usb ξεχασμένο πάνω στο pc;

android.png

Οχι φίλε μου

Τα 7 δεν τα έχω γνήσια μόνο τα ΧΡ.

Τις εντολές αυτές που τις γράφω ?

Δημοσ.

αυτο σου ελεγα.το μενου που σου βγαζει ειναι απο activator των 7.καντου ενα fixmbr γιατι εκει παει και καθεται το συγκεκριμενο.βαλε το dvd των windows.δεν πειραζει αν ειναι γνησια.καπου σου εχει command prompt να γραψεις εντολες.εκει τα γραφεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...