Προς το περιεχόμενο

Apple προϊόντα από Αμέρικα

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θα έρθει ένας φίλος απο Αμερική και σκέφτομαι να του πω να μου φέρει ένα MacBook Air. Μερικές ερωτησούλες:

1) Τι παίζει με την εγγύηση; Φαντάζομαι δεν υπάρχει θέμα εφόσον είναι αγορασμένο από το επίσημο κατάστημα, σωστά;

2) Θα μπορώ να εγκαταστήσω ελληνική μετάφραση του MacOS;

3) Τα iPhone και iPad λειτουργούν κανονικά στα ελληνικά δίκτυα εφόσον είναι unlocked;

4) Δεν φαντάζομαι ο φίλος μου να έχει πρόβλημα στο αεροδρόμιο ή στο τελωνείο, έτσι;

Δημοσ.

1.Εγγυηση στην Ελλαδα δεν νομιζω να καλυπτεται...Αν ειναι διαφορετικα ενημερωσε και εμενα γιατι θελω και γω!

2.Ναι μπορεις να εγκαταστησεις ο,τι θελεις

3.Θα δουλευουν κανονικα!

4.Ο αδερφος μου εχει παρει 2 macbook 2 iphone και προβλημα 0..Απλα δεν εχει φερει τα κουτια τους ακομα....

Δημοσ.

Είπαμε η εγγύηση είναι παγκόσμια.. Μια αναζήτηση πριν ανοίξεις καινούργιο θέμα θα σε βγάλει απο πολυ κόπο, το ίδιο κι εμάς..

• Moderators
Δημοσ.

Είπαμε η εγγύηση είναι παγκόσμια.. Μια αναζήτηση πριν ανοίξεις καινούργιο θέμα θα σε βγάλει απο πολυ κόπο, το ίδιο κι εμάς..

Ε, καλά δύο γραμμές ποστ δεν το λες και "πολύ κόπο", αλλά ένιγουειζ. Το είδα ότι η εγγυήσεις στα προϊόντα της apple είναι διεθνείς, αλλά μετά είδα αυτό στο ελληνικό site:

*Η διαθεσιμότητα κάθε επιλογής εξαρτάται από τη χώρα στην οποία παρέχονται οι υπηρεσίες και από την τοποθεσία του Εξουσιοδοτημένου παρόχου υπηρεσιών της Apple. Ισχύουν όροι, ελέγξτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις για λεπτομέρειες και διαθεσιμότητα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητήσει η Apple από τον πελάτη να αντικαταστήσει μόνος του μέρη του υπολογιστή του με ανταλλακτικά που είναι εύκολα στην εγκατάσταση.*

Οπότε, έκανα την αρχική μου ερώτηση για να δω αν κάποιος όντως αγόρασε κάτι από Αμερική και αν του δημιούργησαν η αν δεν του δημιούργησαν πρόβλημα στην Ελλάδα με την εγγύηση.

Edit: Err, όταν λέω "εγγύηση" εννοώ συμπεριλαμβανομένου του AppleCare. Σόρυ, που το παρέλειψα.

Δημοσ.

2) Θα μπορείς, αλλά καλύτερα να μην το κάνεις. Η Ελληνική μετάφραση του Mac OS για κάποιο λόγο προκαλεί προβλήματα.

3) Εφόσον κάνεις jailbreak & unlock ναι. Σε άλλη περίπτωση όχι.

4) Μπορεί. Παίζεις με τις πιθανότητες.

Δημοσ.

η εγγυηση ειναι παγκοσμια, το ιδιο και η επεκταση της (την οποια να παρεις συμφερει.

πλεον μπορεις να αγορασεις απο ηπα ξεκλειδωτο iphone4 που να παιζει παντου

http://store.apple.com/us/product/MC603LL/A?mco=MjI4NTM2NTM

αλλα καλο ειναι να το επιβεβαιωσει με εναν υπαλληλο οταν παει εκει.

γνωμη μου ειναι σε αυτα τα λεφτα να παρεις macbook pro 13.3 και οχι το air.

Δημοσ.

3) Τα iPhone και iPad λειτουργούν κανονικά στα ελληνικά δίκτυα εφόσον είναι unlocked;

Τα iPad είναι όλα unlocked και παίζουν παντού. Μόνο, αν θέλεις να πάρεις το 3G, πρόσεξε να είναι το μοντέλο για AT&T γιατί μόνο αυτό είναι συμβατό με τα ευρωπαϊκά δίκτυα κινητής.

Τα iPhone στην Αμερική μέχρι πρόσφατα ήταν κλειδωμενα. Σε και λίγες μέρες όμως στα Applestore ξεκίνησαν να πωλούνται και unlocked. Δεν είναι όλα όμως, πρέπει να το ζητήσεις εσυ. Κι εδώ ισχύει το ίδιο με τα iPad: μόνο το μοντέλο για AT&T είναι συμβατό με τα ευρωπαϊκά δίκτυα κινητής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...