giannispaok Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 καλησπερα! ισχυει που διαβαζα σε φορουμ οτι το Ν8 βγαζει τις καλυτερες φωτο? (οποιος ξερει να μου πει.... αν ναι,αραγε το sony ericsson arc βγαζει καλυτερες?)
filip123go Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ναι..! Ισχύει, βγάζει πολύ γαματες φωτο (8Mp είναι αυτά) ΑΛΛΑ δεν έχει πολύ δυνατό φλας..
privateer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δεν έχει δυνατο φλας το Ν8? Πλάκα κάνουμε? Xenon flash Οι φωτογραφιες και το βιντεο του είναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις σε κινητο και δεν βλεπω να αλλαζει αυτο συντομα. Γενικα μετα το S2 ειναι το καλυτερο κινητο που κυκλοφορει και σιγουρα το καλυτερο value for money.
Luciddream Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Γενικα μετα το S2 ειναι το καλυτερο κινητο που κυκλοφορει και σιγουρα το καλυτερο value for money. όχι και το δεύτερο καλύτερο κινητό ... εντάξει σε κάμερα ειναι απλά πολύ μπροστά... στα άλλα όμως χάνει
privateer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Σε ποια χάνει? Στο Hdmi, στο usb on the go, στους δωρεαν χάρτες, στο gpu acceleration, στο fm transmitter, στην ποιοτητα κατασκευης, στην μπαταρια που κραταει ανετα 2 μερες ενω καποια android θελουν μεσα στην μερα ξανα φορτιση (μην λεμε ονόματα)? Ναι ξερω θα μου πεις τον browser. Κατεβαζεις Opera και είσαι μια χαρά
Voodooman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Σε ποια χάνει? Στο Hdmi, στο usb on the go, στους δωρεαν χάρτες, στο gpu acceleration, στο fm transmitter, στην ποιοτητα κατασκευης, στην μπαταρια που κραταει ανετα 2 μερες ενω καποια android θελουν μεσα στην μερα ξανα φορτιση (μην λεμε ονόματα)? Ναι ξερω θα μου πεις τον browser. Κατεβαζεις Opera και είσαι μια χαρά Ωχ, πιπέρι στο στόμα...Αρχίζει η επίθεση των androids σε λίγο... Άλλος ένας τρελός, είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι ήμουν ο μόνος εδώ μέσα.
Voodooman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 3Δ παιχνιδια? Θέμα προτεραιοτήτων, αν κάποιος νομίζει ότι θέλει να παίζει 3D παιχνίδια σε κινητό, ας πάρει tegra 2. Όχι ότι τα C6-01,C7,N8 δεν έχουν ωραία 3D παιχνίδια...
efo355 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Παιδιά η κάμερα είναι 12 mp όχι 8 . Επισης το Ν8 είναι μια χαρα κινητο με απίστευτη ποιότητα κατασκευής. Έπιασα στα χέρια μου το s2 και απογοητεύτηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.