Προς το περιεχόμενο

Φθηνη μπύρα για μεγάλη κατανάλωση...

Sterg_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Το πρόγραμμα φέτος το καλοκαίρι εχει camping (και δει φοιτητικό, στο Ποσείδι :-D ) και επειδή το budget είναι μηδενικό θέλω τα φώτα σας για φθηνές αξιόλογες μπύρες... Είμαστε μεγάλη παρέα και σκεφτόματε να τις φορτώσουμε απο Θεσσ/νικη σε ένα αμάξι να έχουμε αποθεμα εκεί...

Δημοσ.

Άκυρο αλλά υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε χύμα μπύρα δικιά τους; (σε καλές τιμές)....για Αθήνα λεω (χαχα) :mrgreen:

Δημοσ.

Εγω ειχα παρει τηλεφωνο στην βεργινα και μου ειχε πει οτι ο α/β τοτε ειχε με 12 βεργινιωτικα μπυρονια αλλα 12 free και ετσι ειχαμε κλασει στην μπυρα φετος δεν ξερω αν εβγαλε παλι καμια παρομοια προσφορα,σαν μπυρα ηταν πολυ μαχιμη παντως

Δημοσ.

finkbrau τα πρασινα μπουκαλακια. 7ευρω η 20αδα νομιζω. (μπορει και 24). lidl.

τα εχουμε τσακισει. απιθανα μπυρακια :wub:

ωραιες ειναι και οι BECKS, αμα βρεις. 40 λεπτα στο σουπερ μαρκετ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά σας βλέπω τόσο καιρό που δουλεύετε την AMSTEL και τα συναφή... Αλλά για όνομα! Finkbrau???? Vergina???

Αυτά είναι αλατόνερα με ανθρακικό, δεν είναι μπύρες έλεος.

Δημοσ.

Ρε παιδιά σας βλέπω τόσο καιρό που δουλεύετε την AMSTEL και τα συναφή... Αλλά για όνομα! Finkbrau???? Vergina???

Αυτά είναι αλατόνερα με ανθρακικό, δεν είναι μπύρες έλεος.

Φθηνή μπύρα για μεγάλη κατανάλωση...

Δημοσ.

Εδώ θα πάει για κάμπινγκ στο ποσείδι, η βεργίνα πειράζει; Στην Κομοτηνή παίζει ακόμα νομίζω η προσφορά ένα κασόνι+ένα δώρο, το ίδιο και στα βαρέλια, αλλά δεν ξέρω στον υπόλοιπο κόσμο τι προσφορές παίζουν στη συγκεκριμένη μπύρα. Γιατί όχι φιξ; Μια χαρά είναι.

Δημοσ.

Kοιτα αν θες να κανεις την δουλεια σου τα πινεις(οπως επερνα και hellas pils) αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν παλευεται για πολυ...Πλεον δεν μπορω να πιω γουλια μου φενονται κατακαθια και ετσι εχω στραφει σε fischer,kaisser,stella artois αντε και στην αναγκη μυθος....

Δημοσ.

Kοιτα αν θες να κανεις την δουλεια σου τα πινεις(οπως επερνα και hellas pils) αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν παλευεται για πολυ...Πλεον δεν μπορω να πιω γουλια μου φενονται κατακαθια και ετσι εχω στραφει σε fischer,kaisser,stella artois αντε και στην αναγκη μυθος....

Η Pils Hellas Που αναφέρεις είναι κατά πολύ ανώτερη των εκτρωμάτων fink και vergina. Και οι Veltins με 80 λεπτά από το lidl γαμάτες είναι. Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο του να πίνεις ΠΟΛΥΥΥΥ και από σκάρτο πράγμα. Μαγκιά κι αντρίλα ένα πράγμα ή η καλοπέραση πάει με την ποσότητα και μόνο της μπύρας που ήπιες;

Δημοσ.

Γενικα παντως death lord, μην εισαι τοσο αρνητικος.Δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα και χτυπαει στο ματι αυτο που κανεις εδω και 2-3 ποστ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...