marvelakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 εχω μπερδευτει λιγο γτ διαβαζω σε forums αλα δεν βρησκω ακρη. εχω το optimus 2x κ θελω να μαθω το task manager-killer να το κανω dl η τρωει μπαταρια ? antivairus χρειαζεται να κατεβασω? υοαρχει καποιος τροπος να σβηνω τα προγραμματα που παραμενουν ανοιχτα οπως εκανα στο galaxy s με το κεντρικο κουμπι πατημενο κ κ μετα τα εσβηνα . ευχαρηστω
orlox Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δεν υπαρχει λογος υπαρξης task killer σε 2.2 και πανω. Ακομα και στο galaxy s δεν τις εσβηνες αν ειχες 2.2Αντιvirus δεν χρειαζεσε. Προσωπιξα εχω το lookout security κυριως για το "βρες το κινητο" αν το παρουν.
marvelakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 κ εγω τα ιδια με σενα πηστευω απλα βλεπψ σε διαφορα forums ο καθενας λεει το μακρυ του κ το κοντο του κ ειπα να ρωτησω. στο gamaly s απο το κεντιρκο εκανα ληξη οποια προγραμματα ετρεχαν ,δεν κλεινανε δηλαδη?
kenmitsakos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 με το advance task killer γινετια με το κλεισιμο τις οθονης να τερματιζουν οι εφαρμογες εγω αυτο χρεισιμοποιω .
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 με το advance task killer γινετια με το κλεισιμο τις οθονης να τερματιζουν οι εφαρμογες εγω αυτο χρεισιμοποιω . Nαι γειτονα, αλλα αυτο ειναι λαθος, καταναλωνεις μπαταρια και πορους ετσι
kenmitsakos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Nαι γειτονα, αλλα αυτο ειναι λαθος, καταναλωνεις μπαταρια και πορους ετσι galatsi και εσυ ; το γνωριζω οτι χαλας αλλα σε εμενα το ZTE blade ελευθερο πτωση κανει
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 galatsi και εσυ ; το γνωριζω οτι χαλας αλλα σε εμενα το ZTE blade ελευθερο πτωση κανει Υes γαλατσι. Τι εννοεις κανει ελευθερη πτωση? Η μπαταρια του? Αν ναι, να γιατι
kenmitsakos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 που ακριβως γειτονα ; του εχω κανει εργοστασιακες ρυθμησεις αλλα τιποτα ειδικα τωρα που του εβαλα και nadroid 3 παει ρουυυυυπ τελος χαμηλ μπαταρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.