Heatspreader Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ρίξε παρόλα αυτά ένα μάζεμα στα καλώδια μπροστά ήσυχα με καφεδάκι κάποια στιγμή. Επίσης υπάρχουν IDE καλώδια στρογγυλά.
Jimie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 OK θα το κάνω , ευχαριστώ. Παρεπιμπτόντως καλώδια IDE στρογγυλά πού μπορώ να βρώ ; Επίσης, επειδή όντως σκέφτομαι hardcore overclock θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να μου προτείνει μία φθηνή (αλλά καλή) ψύκτρα και ένα κουτί. Ευχαριστώ πάρα πολυ
STORM1978 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Παντως αν σκεφτεσε ενα καλο κουτι, το Sharkoon του phanispal ειναι πολυ καλο... Αρε phanis αν δεν ειχα το Shark μου θα το επερνα εγω
STORM1978 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Χεχ, λες να χρειάζεται τόσο μεγάλο; Οχι αλλα παντα ειναι καλο να αγοραζεις ενα καλο κουτι για να το κρατησεις για καιρο! Το Shark το εχω κοντα 4 χρονια και εχω αλλαξει 3 φορες τα παντα μεσα του. Τεσπα, φιλε εγω θα ελεγα να επερνες ολο το πακετο απο τον phanis και μια καλη ψυκτρα μεχι 35-36 ευρω απο αυτη την λιστα και θα εισαι αρχηγος
Jimie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Παιδιά διαθέτω 70€ για κουτί, ψύκτρα και ανεμιστήρες αν χρειάζονται... Πιαδιά ανοίγω νέο θέμα στην Αναβάθμιση απαντήστε εκεί Ευχαριστώ.
flogerakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τίποτα απ' όλα αυτά. Παρατηρήστε τις φωτογραφίες του pc... Διαθέτει μια θέση για 120mm fan μπροστά η οποία δεν έχει ανεμιστήρα. Ακόμα στην πίσω θέση 120mm για ανεμιστήρα έχει 80mm. Οπότε με έναν ανεμιστήρα μπροστά 120mm o οποίος θα βάζει αέρα στο κουτί, και έναν πίσω 120mm ο οποίος θα βγάζει τον αέρα από μέσα ,το ρεύμα αέρος που δημιουργείται και ο σωστός αερισμός μέσα στο κουτί θα μειώσει άνετα την cpu temp μέχρι και 10 βαθμούς. Τσεκαρισμένα όλα αυτά με ίδιο πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται 2 fan 120mm με μεγάλη σχετικά ροη αέρα, έξοδα 20 euro το πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.