DooM_STeR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αλλο! Λοιπον αποφάσισα να πάρω ενα δευτερο τηλεφωνάκι για να κάνω πιο άνετα την δουλειά μου. εχω τις εξης απαιτησεις: Μεγιστο κόστος 200 ευρο Android 2.2 (ειτε εργοστασιακα ειτε απο φλασαρισμα) και πιθανος δυνατοτητα αναβαθμισης σε 2.3 αξιολογη οθονη (να μπορω να διαβαζω text στο browser χωρις ζουμ Wifi + 3g Capacitive αφης και αν γίνεται multitouch. Αρκετη internal μνημη, για να μην σερνεται Εχω βρει τα παρακάτω: Motorola Flipout Samsung Galaxy Ace HTC Wildfire Ποιο να επιλέξω?Υπαρχει καποιο άλλο που καλύπτει τις αναγκες μου και δε το εχω βρεί ακόμα? ΥΓ¨: Προτιμώ να αγοράσω καινούριο τηλέφωνο, γιαυτο μιλάω για τέτοιες συσκευες, και οχι GalaxyS kai Desire
Eversor Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Το HTC Wildfire, είναι αρκετά καλή επιλογή για αυτά που θες να κάνεις. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή μέχρι τώρα, και είναι αρκετά καλή σε γενικό επίπεδο για τα λεφτά της αυτή τη στιγμή. Αν και θεωρώ πως όποια συσκευή και να διαλέξεις, στο browser θα χρειάζεται να κάνεις ζουμ κανονικά για να διαβάζεις θέματα.
privateer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 huawei x5 η καλύτερη λύση για android Αλλά εγω σε αυτα τα λεφτα προτεινω Windows phone 7. Δες το LG optimus 7
DooM_STeR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 επειδη φτιαχνω μια σειρά προγραμματων για android, χρειαζομαι να παραμείνω σε αυτην τη πλατφορμα. το παλιό τηλεφωνο που είχα για να τα τρέχω, δεν υπάρχει πιά, και εχω ξεμείνει με τον Emulator του υπολογιστη μου huawei x5 η καλύτερη λύση για android Αλλά εγω σε αυτα τα λεφτα προτεινω Windows phone 7. Δες το LG optimus 7 πολυ ενδιαφέρον τηλεφωνο. δεν ειχε πέσει στην αντίληψη μου. και αποτι ειδα με καινουρια ρομ, ξεκλειδωνει και ο επεξεργαστης και παει στα 1ghz, που ειναι κλειδωμενος στα 800mhz. απο αποκριση η οθόνη αφης πως πάει?
Dbzakias2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 επειδη φτιαχνω μια σειρά προγραμματων για android, χρειαζομαι να παραμείνω σε αυτην τη πλατφορμα. το παλιό τηλεφωνο που είχα για να τα τρέχω, δεν υπάρχει πιά, και εχω ξεμείνει με τον Emulator του υπολογιστη μου πολυ ενδιαφέρον τηλεφωνο. δεν ειχε πέσει στην αντίληψη μου. και αποτι ειδα με καινουρια ρομ, ξεκλειδωνει και ο επεξεργαστης και παει στα 1ghz, που ειναι κλειδωμενος στα 800mhz. απο αποκριση η οθόνη αφης πως πάει? βασικα μπορεις να τον πας και στα 1.9ghz μεχρι στιγμης. το χ5 μακραν το καλυτερο...
orlox Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 X5 θα σου ελεγα και εγω εκτος και αν θες να δωσεις τα μισα για μτχ blade
DooM_STeR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 δεν θελω να παω σε μεταχειρισμένο,εκτος και αν βρω desire-galaxyS, οποτε με βλέπω και γω για x5. θα περασω απο wind σημερα να το δώ, γιατι θελω να δω την αποκριση της οθονης του, και αν είναι θα το τσιμπήσω. αν εντομεταξυ εχετε καμια άλλη ιδέα, ποστάρετε εδω, γιατι μαλλον την αγορά θα την κάνω την δευτέρα΄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.