Προς το περιεχόμενο

Τι κινητό να επιλέξω

DooM_STeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλο!

Λοιπον αποφάσισα να πάρω ενα δευτερο τηλεφωνάκι για να κάνω πιο άνετα την δουλειά μου.

εχω τις εξης απαιτησεις:

• Μεγιστο κόστος 200 ευρο
  • Android 2.2 (ειτε εργοστασιακα ειτε απο φλασαρισμα) και πιθανος δυνατοτητα αναβαθμισης σε 2.3
  • αξιολογη οθονη (να μπορω να διαβαζω text στο browser χωρις ζουμ
  • Wifi + 3g
  • Capacitive αφης και αν γίνεται multitouch.
  • Αρκετη internal μνημη, για να μην σερνεται

Εχω βρει τα παρακάτω:

Motorola Flipout

Samsung Galaxy Ace

HTC Wildfire

Ποιο να επιλέξω?Υπαρχει καποιο άλλο που καλύπτει τις αναγκες μου και δε το εχω βρεί ακόμα?

ΥΓ¨: Προτιμώ να αγοράσω καινούριο τηλέφωνο, γιαυτο μιλάω για τέτοιες συσκευες, και οχι GalaxyS kai Desire

Δημοσ.

Το HTC Wildfire, είναι αρκετά καλή επιλογή για αυτά που θες να κάνεις. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή μέχρι τώρα, και είναι αρκετά καλή σε γενικό επίπεδο για τα λεφτά της αυτή τη στιγμή. Αν και θεωρώ πως όποια συσκευή και να διαλέξεις, στο browser θα χρειάζεται να κάνεις ζουμ κανονικά για να διαβάζεις θέματα.

Δημοσ.

επειδη φτιαχνω μια σειρά προγραμματων για android, χρειαζομαι να παραμείνω σε αυτην τη πλατφορμα. το παλιό τηλεφωνο που είχα για να

τα τρέχω, δεν υπάρχει πιά, και εχω ξεμείνει με τον Emulator του υπολογιστη μου

huawei x5 η καλύτερη λύση για android

Αλλά εγω σε αυτα τα λεφτα προτεινω Windows phone 7. Δες το LG optimus 7

πολυ ενδιαφέρον τηλεφωνο. δεν ειχε πέσει στην αντίληψη μου. και αποτι ειδα με καινουρια ρομ, ξεκλειδωνει και ο επεξεργαστης και παει στα 1ghz, που ειναι κλειδωμενος στα 800mhz. απο αποκριση η οθόνη αφης πως πάει?

Δημοσ.

επειδη φτιαχνω μια σειρά προγραμματων για android, χρειαζομαι να παραμείνω σε αυτην τη πλατφορμα. το παλιό τηλεφωνο που είχα για να

τα τρέχω, δεν υπάρχει πιά, και εχω ξεμείνει με τον Emulator του υπολογιστη μου

πολυ ενδιαφέρον τηλεφωνο. δεν ειχε πέσει στην αντίληψη μου. και αποτι ειδα με καινουρια ρομ, ξεκλειδωνει και ο επεξεργαστης και παει στα 1ghz, που ειναι κλειδωμενος στα 800mhz. απο αποκριση η οθόνη αφης πως πάει?

βασικα μπορεις να τον πας και στα 1.9ghz μεχρι στιγμης. το χ5 μακραν το καλυτερο...

Δημοσ.

δεν θελω να παω σε μεταχειρισμένο,εκτος και αν βρω desire-galaxyS, οποτε με βλέπω και γω για x5. θα περασω απο wind σημερα να το δώ, γιατι θελω να δω την αποκριση της οθονης του, και αν είναι θα το τσιμπήσω. αν εντομεταξυ εχετε καμια άλλη ιδέα, ποστάρετε εδω, γιατι μαλλον την αγορά θα την κάνω την δευτέρα΄:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...