Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να σΑς δώσω απάντηση σε ΟΛΑ που θα ισχύει μεχρι ..... χτες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ με τα παπαγαλακια (ΑΝΤ1 - STAR - ΗΜΕΡΗΣΙΑ κλπ emoticon-00121-angry.gif ) τα πράγματα παίρνουν άλλες διαστάσεις και οι Βουλγαροι (επειδή τόσοι δουλεύουν στην Ελλάδα φοβούνται), ΜΑΛΛΟΝ θα αλλάξουν τον νόμο απόκτησης αδειας και πινακίδας. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5470451 (Гърци се спасяват у нас от данъци) βαλτο στο google chrome για μετάφραση .
ΕΔΩ θα βρείτε τον σάλλο που ξέσπασε χτες. εχει και forum πιο κάτω που γράφουν Ελληνες και Βουλγαροι.

ΕΙΠΑΜΕ ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ . Δεν θα μπω σε πολλες λεπτομέρειες τώρα, εκτος και ρωτήσετε κάτι συγκεκριμένο.

?>>>>> ΑΠΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ (ενοικίαση) !!! ΝΟΜΙΜΑ

>>>>>>>>> ειναι Ε.Ε. πχ Στην Γερμανία, δηλώνεις κατοικία στο Δημαρχείο, παίρνεις το χαρτί, αγοράζεις αμάξι και ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ΄οπου θέλεις. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ για το αυτοκίνητο στην Γερμανια. Το ΙΔΙΟ και εδώ. Η Βουλγαρία είναι Ε.Ε.
>>>>> αυτοκινητο 2000 CC. 10ετίας. ΑΣΦΑΛΕΙΑ = 100Ε το χρονο ΜΑΖΙ με την πράσινη Κάρτα (μπορεις να πληρώσεις και ανα τριμηνο). Εφορία 100Ε το έτος. ΜΕΤΑΒΙΒΆΣΕΙς -αλλαγές κλπ 150Ε .ΚΤΕΟ (ΚΑΤ) = 50Ε. Για να κυκλοφορείς εθνικές οδούς στην Βουλγαρία VINETTE=5E για μια βδομάδα (ετσι κιαλλιώς χρειάζεσαι 2-3 μέρες το πολύ). Ανάλογα με κυβικά και έτος, είναι και τα χρήματα, αλλά καμια σχέση με τα εδώ. Αν Θελετε συγκεκριμένα ... να το ψάξω 1-2 μέρες.
>>>>>>>>>> την πρώτη φορά πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το αμάξι να είναι παρόν !!! Πρόσεξε καΛΛΊΤΕΡΑ, οι Βουλγαροι ΔΕΝ τις βιδώνουν !!
ΟΤΑΝ εγραφα ότι δεν σε σταματούν, εννοούσα επίσης ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ δεν σημειώνει ημερομηνία εισόδου ή εξόδου του αυτοκινήτου από την χώρα !!!

Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΥΣΗ που διαβάζει τώρα η κοπέλα μου (θα το δουλέψω λίγο), είναι η αγορά κατοικίας στην Βουλγαρία ΙΣΧΥΕ και ΙΣΧΥΕΙ και είναι ο πλέον ΣΙΓΟΥΡΟς , ΝΟΜΙΜΟΣ και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ τροπος με το αυτοκίνητο στο ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ !!! , αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες μέρες . ΔΕΝ νομίζω να χρειάζεται να πω το ΠΟΟΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ειναι εδώ και το τι βρίσκεις (ανάλογα τι θέλεις) . Η εφορία κατοικίας είναι 50-100Ε το χρόνο αναλόγως περιοχής. Ακομη και να αγοράσεις μαζί με 10 άλλους μπορείς !!!!
ΓΙΑ τις εταιρείες μαιμούδες, σκέφτονται να βάλουν πλαφόν κινήσεως ένα ποσό. Ετσι θα τις φάνε.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κυκλοφορω το αμάξι μου, με άδεια στο όνομα του γιου της κοπελλίας μου, με εξουσιοδότηση μεταφρασμένη επίσημα !!!
σημειώνω δε ότι και η μητέρα του έχει ανάλογη εξουσιοδότηση. icon_lol.gif

Γιατί δεν σκέφτεστε για την ΝΟΜΙΜΗ , ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ ? γιατι ρε γκαμοτοοοοο να σκεφτόμαστε ΠΑΝΤΑ τις μαιμουδιές?

στην διάθεσή σου / σας
Κωνσταντίνος - Daniela

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σταμάτησαν προχθες στα ελληνικα σύνορα απο Σκόπια, φιλικό ζευγάρι. Η σύζυγος ειναι Βουλγάρα, εξού και οχημα με τις ανάλογες πινακίδες.

Κάναν έλεγχο στο όχημα και είπαν πως εάν η Βουλγάρα (που εχει σπίτι στο ονομα της στη Βουλγαρία, φαίνεται πως μενει εκεί, κανει φορολογική δήλωση εκεί) ΔΕΝ ηταν ασφαλισμένη στη Βουλγαρία, θα είχε κατασχεθεί το αυτ/το.

Με λιγα λογια, αν ειχε ενσημα στην Ελλάδα πχ ΙΚΑ, τα θεωρούν όλα εικονικα στη Βουλγαρία.

Δημοσ.

στο βουλγαρικο σιτε δεν λεει για πλαφον...

1)το οτι υπαρχουν αρκετες νομιμες εταιρειες στην βουλγαρια και μπορουν να εχουν και αυτοκινητα και τα παντα ειναι γνωστο.αυτο που συζηταμε εδω ειναι τι γινοταν με τις εταιρειες χωρις κινηση δηλ.που απλα ειχαν ενα αυτοκ.+ ενα νοικιασμενο σπιτι στο ονομα τους!

2)ποιο ειναι το πλαφον μεχρι τωρα ωστε να μην θεωρειτε μαιμου μια εταιρεια στην βουλγαρια?τι τζιρο ή ποιο ποσο σε τιμολογια....

3)τωρα για τα ενσημα...ενας που εχει εταιρειες σε πολλες χωρες παιρνει ενσημα μονο απο αυτη που εχει δηλωσει κυρια κατοικια+εργασια?

4)δωσε μας το πιο γνωστο site για real estate

Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδιά, αλλά αξίζει να κάνει κανείς όλες αυτές τις διαδικασίες για να κερδίσει τι ακριβώς στα τέλη; Και το λέω εγώ που έχω δίλιτρο, αλλά και πάλι δίνω 660 ενω αν ηταν π.χ. 1.800κ.κ. θα έδινα πες 350. Αμα βάλεις το σήμα της βουλγαρίας, τα διόδια και τη βενζίνη να το ανεβοκατεβάσεις σιγά το κέρδος. Βέβαια γλιτώνεις και το 300-400άρι του "φόρου πολυτελείας" (μη χέσω) το οποίο δεν φαντάζομαι να πληρώνουν οι "Βούλγαροι". Εκτός αν όλοι έχετε αυτό:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/598691/ , οπότε κερδίζετε και στα τέλη :-D

Προφανώς το κέρδος έχει να κάνει πιο πολύ με τα τεκμήρια, τα οποία εδώ είναι εκτός πραγματικότητας και τα οποία προφανώς πάλι δεν πληρώνουν οι "Βούλγαροι". Διαφωτίστε με.

Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδιά, αλλά αξίζει να κάνει κανείς όλες αυτές τις διαδικασίες για να κερδίσει τι ακριβώς στα τέλη; Και το λέω εγώ που έχω δίλιτρο, αλλά και πάλι δίνω 660 ενω αν ηταν π.χ. 1.800κ.κ. θα έδινα πες 350. Αμα βάλεις το σήμα της βουλγαρίας, τα διόδια και τη βενζίνη να το ανεβοκατεβάσεις σιγά το κέρδος. Βέβαια γλιτώνεις και το 300-400άρι του "φόρου πολυτελείας" (μη χέσω) το οποίο δεν φαντάζομαι να πληρώνουν οι "Βούλγαροι". Εκτός αν όλοι έχετε αυτό:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/598691/ , οπότε κερδίζετε και στα τέλη :-D

Προφανώς το κέρδος έχει να κάνει πιο πολύ με τα τεκμήρια, τα οποία εδώ είναι εκτός πραγματικότητας και τα οποία προφανώς πάλι δεν πληρώνουν οι "Βούλγαροι". Διαφωτίστε με.

δεν ειναι μονο τα 660 τελη,εχεις και αλλους φορους που φετος θα φτασουν συνολο κοντα 2χιλιαρικα.

δηλαδη κυβικο εκ και ευρω.

ποσο χαιρομαι που εχω 1275cc :P

Δημοσ.

κάποτε θεωρούσαμε αυτοκίνητα >2000cc υψηλού κυβισμού.

πλέον, τα >1200cc πρέπει να θεωρούνται υψηλού κυβισμού σε αυτό το κωλοχανείο που ζούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Όσα τέτοια έχουν κυκλοφορήσει Ελλάδα έχουν βγει επαγγελματικά - αγροτικά και έχουν 105€ τέλη κυκλοφορίας.

Ναι αλλά τι τα ταίζουν; Καλύτερα να είχαν Cayenne κανονικά (που λέει ο λόγος) :-)

μεχρι τα 1356cc εχουμε καλα τελη...

135 ευρω

μετα τα 1357 διπλασιαζονται σχεδον (ελεος) και παμε στα 240.

Που να δεις και σε μας τους πιο πάνω που αρχίζουν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο :-D ή μάλλον :mad: 

Δημοσ.

μεχρι τα 1356cc εχουμε καλα τελη...

135 ευρω

μετα τα 1357 διπλασιαζονται σχεδον (ελεος) και παμε στα 240.

Η γερή πιστολιά πέφτει στα 1929 και πάνω. Από 300 πάει 660 + φόρο πολυτελείας.

Ναι αλλά τι τα ταίζουν; Καλύτερα να είχαν Cayenne κανονικά (που λέει ο λόγος) :-)

Πλέον είναι σε ακινησία τα περισσότερα RX8, λες να τα κυκλοφορούν ακόμα όσοι έχουν τέτοια? Ένα ίδιο αλλά με κινητήρα hemi και μικρή ζημιά φανοποιείας είναι παρατημένο σε συνεργείο τα τελευταία 4 χρόνια...

Δημοσ.

γενικα εχουν εξαφανιστει ολα τα πολυστροφα και τα πολλα κυβικα

rx8,s2000,wrangler,cherokee...

μονο glx θα εχουμε σε 2 χρονια :P

• Like 1
Δημοσ.

Τo RX8 ειναι 1300 κυβικα

Εχει εξαφανιστει γιατι καει ενα τανκερ βενζινη ή γιατι τελειωσε ο χρονος ζωης της μηχανης 

Δημοσ.

Τo RX8 ειναι 1300 κυβικα

Εχει εξαφανιστει γιατι καει ενα τανκερ βενζινη ή γιατι τελειωσε ο χρονος ζωης της μηχανης 

Το λάδι ξέχασες!!!! B)   B)   B)

1000 ευρώ για τέλη + έκτακτη εισφορά σε 2λιτρο τα βλέπουμε λίγα???

Εννοείται ότι είναι και το τεκμήριο (8800) λες και έχουμε porsche!!!! 

Δημοσ.

Ετσι για το γαμωτο απλα να αναφερω οτι προς το παρον στην Κυπρο εχω ενα 1600 το οποιο πληρωνω 50 ευρω το χρονο τελη, 270 το χρονο ασφαλεια και 50 ευρω ΚΤΕΟ ανα 2 χρονια. Τιποτα παραπανω.

Ομοια φιλος που εχει 2000cc (civic TypeR) το μονο που αλλαζει στο παραπανω ειναι τα τελη που ειναι περιπου στα 100 ευρω (93 αν δεν κανω λαθος). Μεχρι τα 2500cc τα τελη ειναι χαμηλα. Στα 3000cc ομως πας 600+ τελη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...