Προς το περιεχόμενο

Hello insomnia linux προβλημα;

egw_eimai_re

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα εδω και 3ης εβδομαδες εχω σοβαρο προβλημα με το insomnia.gr

Μπαινοντας απο ubuntu 11.04 δεν εμφανιζονται ολες οι σελιδες.

Συγκεκριμενα με firefox - google chrome - opera με τη διαφορα στον opera ενεργοποιοντας το turbo boost να δουλευει.

Η συνδεση μου ειναι hol και δεν εχω καποιο προβλημα με ολα τα αλλα sites.

Στο insomnia.gr ή θα μου κολλησει και θα φορτωνει μια ωρα ή θα μου το φορτωσει τσακ μπαμ.

Δεν μπορω να απαντησω με κανεναν browser - του οπερα και αυτο ενεργοποιωντας το turbo boost.Λιγα λoγια για το turbo boost ειναι οτι διαμεσολαβεi server αποκωδικοποιοντας και συμπιεζοντας τα δεδομενα πριν τη προβολη τους. Λογικα ετσι γινεται :D

Εχω καθαρισει cookies εχω δοκιμασει και live cd τα ιδια.

Σε windows λιγο που το δοκιμασα με ff τρεχει κανονικα..

Help γιατι μου εχει σπασει τα νευρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υποπτεύομαι πως έχεις θέμα με τη συγκεκριμένη έκδοση driver που φορτώνει ο Linux kernel για την κάρτα δικτύου σου.

Το πρόβλημα πότε παρουσιάστηκε, όταν έβαλες την έκδοση 11.04 του Ubuntu; Πιο πριν, είχες μήπως παλιότερη έκδοση Ubuntu (ή άλλη διανομή) και αν ναι, εκεί λειτουργούσε σωστά το browsing στο Insomnia; Δε δοκιμάζεις με ένα Ubuntu LiveCD παλιότερης έκδοσης για να το τσεκάρεις;

Εγω παλι υποψιαζομαι τους dns, και του συστηματος σου που λογικα περνανε απο το ρουτερ στο pc μεσω dhcp εφοσον δεν τους εχεις θεσει εσυ με το χερι, και της hol, γιατι το εχω ξαναδει το εργο με τα μισες σελιδες να ανοιγουν κανονικα και τις μισες με το ζορι.

parsifal μια απο τα ιδια. Δοκιμασα και usb stick το ιδιο κανει..

jim_p δεν εχω προβλημα με αλλες ιστοσελιδες.Αλλα αν συμβαινει αυτο το μπορω να κανω;

Σας παραθετω ενα βιντεακι σχετικα με το προβλημα.

http://dl.dropbox.com/u/17573643/out-3.ogv.zip

Λοιπον τώρα δοκίμασα αλλο router ενα sagem και δεν το κανει :D

Τι μπορεί να συμβαίνει ομως με το ρουτερ τις hol;

Το ρουτερ τις hol μου εκανε το προβλημα και αποτι βλεπω τωρα εχω και λιγοτερο pjng δεν ξερω αλλα πολυ μαπα το ρουτερακι..Κατι με τις ρυθμισεις του πρεπει να ειναι αλλα τι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...